НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:38 am Вижте мненията без отговор
Очите
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Pi

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 8:29 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чета.. и ми става едно топло на душицата.. Very Happy Благодаря ви на всичките! Very Happy
За търпимостта врагът е най-добрия учител Smile А за смиреността- ситуации като моите Smile Но нещо не го докарвам на смиреност- овенът и в мен говори и прави лоши услуги. Екшъна продължи снощи- свалихме бойлера, счупихме мивката, бойлера не подлежи на ремонт.. та сега ще подаря един бойлер и една мивка пак- халал да са им! Smile Но поне печката е вече ок. Надявам се тази вечер да приключим с ремонтите Smile
Дано не ставам параноична, но дали пък някой не ми е пожелал всичкото това? Вероятността е малка, но някак случките са си направо неестествени... чак комични... Имам и да се похваля- бившият е решил да ми предлага споразумение та да не се съдим- ще я видим тази работа Smile
И понеже тук говорим само истината... знаете ли, че “когато човек говори само истината.. и каже нещо от сърце... думите му се сбъдват”? Препрочитам Йогананда в момента и това адски ме впечатли Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 9:03 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
... знаете ли, че “когато човек говори само истината.. и каже нещо от сърце... думите му се сбъдват”? Препрочитам Йогананда в момента и това адски ме впечатли Smile

Това го знам от опит, Пи! Затова много се старая и прекалено много внимавам да не кажа нещо, което може да се сбъдне, А ТОСЕ СБЪДВА, и да не навреди на някого, защото знаеш, че ако за мен е добро , за някой друг може да е лошо.

Естествено ,че никой лошо не ти е помислил, но явно някой иска да ти вдигне наема, а пък не може да го направи на този етап ииии ... стават тия смешки-страшни, страшни-смешки ...

Това де, за бившия там и ... съденето ... ще се отложи! Ще стигнете до споразумение, ама гледай да не те изиграе, защото е в състояние да го направи.

Аз вече почти нищо друго не чета освен книги написани за и от Източните Учители! Всичко друго просто е несъстоятелно и безинтересно.

Еееее ... излъгах, значииии ... чета и за здравето, за невролингвистичното програмиране, за псивъздействията и др. подобни.

Желая ти лек ден! Very Happy

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 10:25 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
И понеже тук говорим само истината... знаете ли, че “когато човек говори само истината.. и каже нещо от сърце... думите му се сбъдват”?

...Тото 2, 3-то теглене..

...дано,дано,даноооо!Дано,дано,данооо... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 11:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Shocked Shocked Shocked

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 11:48 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
... Имам и да се похваля- бившият е решил да ми предлага споразумение та да не се съдим- ще я видим тази работа Smile ...

По-добре да я види адвокат, за да те изнудят и излъжат по-малко. Нали знаеш турската дума за риба? На турски е балък. И нали знаеш в какъв смисъл се употребява? Very Happy Казвам ти го като един балък с балъка му (зодия риби, асцендент - риби, бел. пр.) Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 12:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Също така препоръчително е адвоката да е жена /те са по-зли като адвокати/, или ако е мъж поне да не е зодия риби. Laughing Що се отнася до зодия рак, то май Гай Юлий Цезар беше от тази зодия, та не знам за каква миролюбивост говорите.Че ние овните сме си направо захарен памук - топим се под слънчевите лъчи, или под синеок обстрел. Laughing
Pi

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 1:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте Smile
Маг Селена- и аз от години само такива неща чета... имаше един период, в който четох за уика, златната зора и такива подобни.. но пак към изтока се върнах Smile Освен книгите на Шибендо Лахири да препоръчаш нещо, което си струва да бъде прочетено?
Аудан, самите ти думи отричат истината- а това “дано” срива вярата.. Smile
Маг Живин- хехе- балък- абсолютен съм.. т.е. бях.. и бившият е много разочарован- такъв нематериалистичен човек като мен сега да иска жилище Smile много съм се променила към лошо според него Smile Че сме балъци- такива сме, но когато трябва да отстояваме правата на някой скъп за нас човек(както в случая)- стой и гледай къде се скри рибката Smile Аз естетствено имам добра адвокатка- втора подред и нищо няма да подписвам без нея... Бившият просто видя накъде задухаха ветровете в съда а може и наченки на отговорност да е проявил, не знам.. но изхода му е или 3 години да е под наем, или да живее с мен като ползва един етаж от мезонет, или да се споразумеем Smile Ще видим какво е намислил.
Пенка- вече не ги деля на мъж или жена.. Опита ми показа, че пола няма значение..
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 1:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Също така препоръчително е адвоката да е жена /те са по-зли като адвокати/

Много правилен съвет!
Жените на темида са върли кариеристки и много надъхани за победа на всяка цена.Не остава неизползван женския час,"слабост" и други номера;Wink
Ама нали "Наше дело-=правое!"?Та да-жена трябва!
penka написа:
Що се отнася до зодия рак, то май Гай Юлий Цезар беше от тази зодия, та не знам за каква миролюбивост говорите.Че ние овните сме си направо захарен памук - топим се под слънчевите лъчи, или под синеок обстрел. Laughing

И Левски е Рак..
Но понеже съм върл монархист и Гай Юлий Цезар ми е от любимците,то на лични ти пращам биографията му.

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 1:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
Аудан, самите ти думи отричат истината- а това “дано” срива вярата...

Това "дано' си е припев от песен,но...щом срива вярата...

...а "НЕКА!" става ли? Confused

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 3:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нито "рибите" по правило са балъци,нито адвокатите-жени са по-надъхани от същите мъже/пак по правило/.Познавам и надъхани мъже,и много оправни и вредни риби/в смисъл,че доста добре да се вреждат и да уреждат нещата/,освен ако не са изключение от правилото.Познавам и "балъци" естествено от зодията и такива дето "витаят в облаците".Аз за себе си с чиста съвест мога да кажа.че съм абсолютен и завършен балък,въпреки,че съм от ония,"оправните" зодии.А що се отнася до адвокатите,може би трябва да е не толкова надъхан,а обигран,хитър и комбинативен,ако може и необременен от скруполи,което е по-присъщо за мъжете адвокати.Това последното е неангажиращо мнение и едва ли е от значение,щото Пи си има адвокат,което е добре.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 6:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Също така препоръчително е адвоката да е жена /те са по-зли като адвокати/, или ако е мъж поне да не е зодия риби. Laughing Що се отнася до зодия рак, то май Гай Юлий Цезар беше от тази зодия, та не знам за каква миролюбивост говорите.Че ние овните сме си направо захарен памук - топим се под слънчевите лъчи, или под синеок обстрел. Laughing

Много лирично, мноогггооо лиричнооо ... няммма що!!!

Ще се видим утре на разсъмване ... вземи си секунданта!

А съм толкова бяла и ... добра ...

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 6:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
Здравейте Smile
Маг Селена- и аз от години само такива неща чета... имаше един период, в който четох за уика, златната зора и такива подобни.. но пак към изтока се върнах Smile Освен книгите на Шибендо Лахири да препоръчаш нещо, което си струва да бъде прочетено?

Всичко, което е от Джиду Кришнамурти, от Свами Шивананда - също!

Еееее ... за сега толкова!

По лъжичка, че да е по-сладко.

Ааааа ... между впрочем никак няма да е удачен варианта да живеете двамата с бившия си под един покрив!

И двете с детето ще бъдете всеки миг в опасност! Помисли си все пак ...
Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 6:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Ще се видим утре на разсъмване ... вземи си секунданта!

Аъъъ...таковата...ако някой няма секундант,Маг Живин има един...опитен Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 6:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Айдеее.Поради малобройността на мъжете във форума дойде ред и на жените да се пуцат.Дайте първо с мирни преговори. Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 19, 2007 7:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Shocked Shocked Shocked

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си