НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:48 am Вижте мненията без отговор
Какво означава човек да е силен?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy А,не се задълбочавам много,само в актуалната част.Аз какви "вредни" съм свикнала.А по тв.така упойващо ми вият:"защооо няма радооост за теб и за мееен?",че мога да мина и без мляко.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще оцелееш ли до утре? Shocked

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile То свърши,иначе има и хубави работи,талантливи деца,пеят всичко,от опера,през фолклор,та да поп.рок и естествено без вездесъщата чалга не минава. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това какво е?

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Приключил вече популярен конкурс за млади музикални таланти.Действително след отсявката последните бяха страхотни,ама в началото на кастинга имаше такива смехории,че да се чуди човек с кой акъл са тръгнали да ги показват по талавизора пред цяла България,сигурно за да видят журито на живо.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 9:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

С мазна змия ли

Laughing Laughing Laughing Вече си имам и друга квалификация,змията е демоде,пак от там.Е,сама си я изпросих,ама не звучи зле.Сега не съм само църна маца,ами съм и "черна овца".Всъщност като се замисля,това при определени обстоятелства може и да е комплимент,така характеризират отличаващите се от тълпата,индивидуалисти и т.н.Даже песен имаше такава:"Aз съм си избрах taзи съдба,вечната черна овца."За съжаление на мен не ми стискаше много да си избера такава съдба,но в някои отношения,без да искам...не е толкова зле.Е, едва ли на измисляча са му минали баш такива разсъждения в главата,но едно нарицателно какви размисли може да породи...И материал за шегички.Ето,признах си без бой...
Laughing Laughing Laughing
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Честито!!! Еволюираш пред очите ни! Very Happy Нищо чудно някой ден и до черен демон да дослужиш Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile От влечуго до бозайник,макар и по общоприетото мнение нискоинтелигентен,това си е чиста еволюция.Ама за демон не съм дорасла,нямам необходимите качества Crying or Very sad Sad Smile Laughing Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ти влез йош веднъж-дваш там, пък знае ли човек... Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Избягвам да влизам,но тази вечер бях вдъхновена поетично и трябваше да си излея душата.Иначе,ще се почне една безконечна...безсмислена,не ме влекат тези неща,а и там не е моето място.Няма да им развалям на хората форума,и те не щат заядици и агресии,нека си форумират на спокойствие. Smile
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако си нямаш аватар там, предлагам ти този ТУК Razz Доста респектиращ е.

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Върхът е! Само,че не смятах да си слагам там аватар,това за мен значи,че ги взимам на сериозно повече,отколкото в действителност.Иначе хем съм "котка" хем не овца,а цял овен - много е величествен.Мисля,че има по-достойни хора от мен за него,бих го отстъпила с удоволствие на Пенка например,тя ли беше от зодията,или който е - страхотен зодиакален символ е.Но ако ми дойде "музата",бих го пуснала вeднъж да ги бодне с големите рога! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 8:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама там пише "Клан на Черната Овца", само за това го предложих. Рогите са екстра - за строгост, Овен е ram, а каато зодия е Aries. А овца си е sheep, но ако е прясно оягнена, би трябвало да е ewe. Sad

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 8:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На мен много ми хареса. Особено жълтите очички.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 8:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ползвай наздраве, тогава Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите