Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Да,прав си.Става въпрос за една от набиваните ни може би "западни" ценности.В обявите за работа например бъка от изисквания за "комуникативни хора/това сигурно се приучва/ с приятна външност".Ми нека ми обяснят какво означава това - 100% съм сигурна,че визират и възрастта в това число,щото предлагат "развитие в млад екип".Не става въпрос за модели и манекени.Естествено,че за работа с клиенти например трябва да има приятен personal,но това сигурно действа обезкуражаващо на много хора.И тази агресивна медийна атака сигурно вменява комплекси на много хора,най-вече млади.Но примерно,ако един човек заболее и му се наруши метаболизма-ето ти надмормено тегло и разплутост.Доста често това се слуцва от нерви,всъщност първоизточника на много съвременни болести. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Ударите под кръста в спорта който не е спорт ли ги изучавахте? |
Ама ние не се удряме,говорим си приятелски.Много го уважавам,не бих си позволила,пък и той предполагам.Може понякога да си се пошегуваме,де. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:19 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Да,прав си.Става въпрос за една от набиваните ни може би "западни" ценности.В обявите за работа например бъка от изисквания за "комуникативни хора/това сигурно се приучва/ с приятна външност".Ми нека ми обяснят какво означава това - 100% съм сигурна,че визират и възрастта в това число,щото предлагат "развитие в млад екип".Не става въпрос за модели и манекени.Естествено,че за работа с клиенти например трябва да има приятен personal,но това сигурно действа обезкуражаващо на много хора.И тази агресивна медийна атака сигурно вменява комплекси на много хора,най-вече млади.Но примерно,ако един човек заболее и му се наруши метаболизма-ето ти надмормено тегло и разплутост.Доста често това се слуцва от нерви,всъщност първоизточника на много съвременни болести. |
Тук вече си в десетката, включително и за нервите Да си млад/а, красив/а и екипен/на е вече задължително. Преди беше достатъчно да си комунист. Ама еволюираме и животът явно е по сложен Какво да кажем тия дето дори комунисти не сме били, а докато излязат трите нови изисквания, вече излязохме от класациите. И да сме комуникативни - все тая - |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Всъщност да си екипен ни приучваха от ранна детска възраст - чавдарчета,пионери,комсомолци,е комунисти не всички станахме,ама колективът беше над всичко и всички.Не знам какви още изисквания ще измислят,докато междувременно с едно по едно отпадаме от класацията.само за едно сама съм си виновна - не владеене на език,ама да съм мислила по-преди.От как се помня все в екип съм работила,та сега ми се ще без екип-индивидуално. Имаше една песен:"аз не съм комунист и никога няма да бъда,аз не съм нихилист,аз не съм монархист,аз не съм анархист,аз не съм мазохист,аз не съм незнам си какъв -ист,импровизирам,щото текста не го помня. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:34 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Всъщност да си екипен ни приучваха от ранна детска възраст - чавдарчета,пионери,комсомолци,е комунисти не всички станахме,ама колективът беше над всичко и всички.Не знам какви още изисквания ще измислят,докато междувременно с едно по едно отпадаме от класацията.само за едно сама съм си виновна - не владеене на език,ама да съм мислила по-преди.От как се помня все в екип съм работила,та сега ми се ще без екип-индивидуално. .... |
Пак обърка нещата, kati, онова беше колектив - в колектива старите учеха младите, а младите ги псуваха. Сега вече младите се псуват помежду си в екипа, защото не наемат старци над 30 години. А за другото да не би да е индивидуалист? |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:37 pm
Заглавие :
|
|
|
То и Иван Ленин(Джон Ленън) пеел английския вариант на "Не щеме ний,богатство,не щеме ний пари",ама след смъртта му доста тлъста сметка лъсната,та нарарала мазната му съпруга да "размисли"над развода |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:39 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | То и Иван Ленин(Джон Ленън) пеел английския вариант на "Не щеме ний,богатство,не щеме ний пари",ама след смъртта му доста тлъста сметка лъсната,та нарарала мазната му съпруга да "размисли"над развода |
Все се каня да те светна на тази малка тайна - парите и тлъстите сметки идат точно като не ги искаш. Ама трябва да не ги искаш от все сърце |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:40 pm
Заглавие :
|
|
|
За индивидуалиста и аз не знам.Не съм пробвала съвсем,а отчасти.Зависи.Мога и така,сигурно и иначе.Екипът задължава много,но и отговорностите се поделят,дори се размиват,може да минеш и между какпките,както и да те набутат за всичко.Като си сам нещата зависят изцяло от теб,е пак може да има началници,но това не ме притеснява,свикнала съм,даже ми вдъхва повече спокойствие и сигурност. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:44 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | .Екипът задължава много,но и отговорностите се поделят,дори се размиват,може да минеш и между какпките,както и да те набутат за всичко... |
Е зарад' таквизи помисли искам да съм сам и на акорд! |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:48 pm
Заглавие :
|
|
|
C'est la vie,както казват французите.Не мож избяга.
|
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Не могат французите.Ма язе сум българче,обичам нашите моми засмени и т.н. |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:54 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Не могат французите.Ма язе сум българче,обичам нашите моми засмени и т.н. |
Ти говориш за друго: с'est la жизнь... |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Ну,хорошо!
"Пусть всегда будет солнце" и очила с UV-филтри |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Да.може.При нас жизнъ,при другите -live,все е живот. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 03, 2007 7:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Така му викат, защото е по-кратко |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|