НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:46 am Вижте мненията без отговор
ПОЛЕЗЕН ЛИ Е СПОРЕД ВАС СПОРТЪТ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да,прав си.Става въпрос за една от набиваните ни може би "западни" ценности.В обявите за работа например бъка от изисквания за "комуникативни хора/това сигурно се приучва/ с приятна външност".Ми нека ми обяснят какво означава това - 100% съм сигурна,че визират и възрастта в това число,щото предлагат "развитие в млад екип".Не става въпрос за модели и манекени.Естествено,че за работа с клиенти например трябва да има приятен personal,но това сигурно действа обезкуражаващо на много хора.И тази агресивна медийна атака сигурно вменява комплекси на много хора,най-вече млади.Но примерно,ако един човек заболее и му се наруши метаболизма-ето ти надмормено тегло и разплутост.Доста често това се слуцва от нерви,всъщност първоизточника на много съвременни болести.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Ударите под кръста в спорта който не е спорт ли ги изучавахте? Embarassed

Rolling Eyes Ама ние не се удряме,говорим си приятелски.Много го уважавам,не бих си позволила,пък и той предполагам.Може понякога да си се пошегуваме,де. Razz Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Да,прав си.Става въпрос за една от набиваните ни може би "западни" ценности.В обявите за работа например бъка от изисквания за "комуникативни хора/това сигурно се приучва/ с приятна външност".Ми нека ми обяснят какво означава това - 100% съм сигурна,че визират и възрастта в това число,щото предлагат "развитие в млад екип".Не става въпрос за модели и манекени.Естествено,че за работа с клиенти например трябва да има приятен personal,но това сигурно действа обезкуражаващо на много хора.И тази агресивна медийна атака сигурно вменява комплекси на много хора,най-вече млади.Но примерно,ако един човек заболее и му се наруши метаболизма-ето ти надмормено тегло и разплутост.Доста често това се слуцва от нерви,всъщност първоизточника на много съвременни болести.

Тук вече си в десетката, включително и за нервите Very Happy Да си млад/а, красив/а и екипен/на е вече задължително. Преди беше достатъчно да си комунист. Ама еволюираме и животът явно е по сложен Razz Какво да кажем тия дето дори комунисти не сме били, а докато излязат трите нови изисквания, вече излязохме от класациите. И да сме комуникативни - все тая - Rolling Eyes Embarassed

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност да си екипен ни приучваха от ранна детска възраст - чавдарчета,пионери,комсомолци,е комунисти не всички станахме,ама колективът беше над всичко и всички.Не знам какви още изисквания ще измислят,докато междувременно с едно по едно отпадаме от класацията.само за едно сама съм си виновна - не владеене на език,ама да съм мислила по-преди.От как се помня все в екип съм работила,та сега ми се ще без екип-индивидуално. Имаше една песен:"аз не съм комунист и никога няма да бъда,аз не съм нихилист,аз не съм монархист,аз не съм анархист,аз не съм мазохист,аз не съм незнам си какъв -ист,импровизирам,щото текста не го помня.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Всъщност да си екипен ни приучваха от ранна детска възраст - чавдарчета,пионери,комсомолци,е комунисти не всички станахме,ама колективът беше над всичко и всички.Не знам какви още изисквания ще измислят,докато междувременно с едно по едно отпадаме от класацията.само за едно сама съм си виновна - не владеене на език,ама да съм мислила по-преди.От как се помня все в екип съм работила,та сега ми се ще без екип-индивидуално. ....

Пак обърка нещата, kati, онова беше колектив - в колектива старите учеха младите, а младите ги псуваха. Сега вече младите се псуват помежду си в екипа, защото не наемат старци над 30 години. А за другото да не би да е индивидуалист? Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

То и Иван Ленин(Джон Ленън) пеел английския вариант на "Не щеме ний,богатство,не щеме ний пари",ама след смъртта му доста тлъста сметка лъсната,та нарарала мазната му съпруга да "размисли"над развода

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
То и Иван Ленин(Джон Ленън) пеел английския вариант на "Не щеме ний,богатство,не щеме ний пари",ама след смъртта му доста тлъста сметка лъсната,та нарарала мазната му съпруга да "размисли"над развода

Все се каня да те светна на тази малка тайна - парите и тлъстите сметки идат точно като не ги искаш. Ама трябва да не ги искаш от все сърце Razz

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За индивидуалиста и аз не знам.Не съм пробвала съвсем,а отчасти.Зависи.Мога и така,сигурно и иначе.Екипът задължава много,но и отговорностите се поделят,дори се размиват,може да минеш и между какпките,както и да те набутат за всичко.Като си сам нещата зависят изцяло от теб,е пак може да има началници,но това не ме притеснява,свикнала съм,даже ми вдъхва повече спокойствие и сигурност.
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
.Екипът задължава много,но и отговорностите се поделят,дори се размиват,може да минеш и между какпките,както и да те набутат за всичко...

Е зарад' таквизи помисли искам да съм сам и на акорд!

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile C'est la vie,както казват французите.Не мож избяга.

Rolling Eyes
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не могат французите.Ма язе сум българче,обичам нашите моми засмени и т.н. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Не могат французите.Ма язе сум българче,обичам нашите моми засмени и т.н. Rolling Eyes

Ти говориш за друго: с'est la жизнь...

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ну,хорошо!
"Пусть всегда будет солнце" и очила с UV-филтри Cool

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 6:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да.може.При нас жизнъ,при другите -live,все е живот.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 7:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така му викат, защото е по-кратко Razz

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си