НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 6:47 am Вижте мненията без отговор
Границите на човешката злоба и отмъстителност
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е.

Желая ти лека вечер, Кати!
Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 8:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Лека вечер и на Вас!
Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 3:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ха ... имаме нова клюка!

Ами натиреното "станислав - INDIGO* - муунлайт" явно го е хванала вълната на пълнолунието още от рано, та в неделя се е нацвъкал в портала на академик-професор-доцент-доктор Борислав Димов, за да си плюе там по мене на воляяяяя ...

Там ника му е INDIGO** ...

Напускал ми 4-ри ЛС в тамошния форум, като обяснява, как на всички е разказал, че съм постъпила вече в психиатрия и куп други обиди относно "селския" ми произход, психонастройките ми и как аз злата черна вещица ви манипулирам съзнанията на всички до един тука ... ааааа и нещо ми говореше там за родното ми село и лука ... пък и за някакви женски кучета нещо май ставаше въпрос ...

Големи компромати ще да знаете ми е заложил ИНДИГОТО и ще ме вкарва в психиатрия, т.е. вече ме бил вкарал!!! /кикикикикикики - да знаете, на свободен режим съм още щом ви пиша/ и ще ме сринва един път и завинаги ...мен, алчната, дето само за пари говоря тука във форума и т.н.

Хвърлил ми е люти закани за тотално унищожение и действа като разпраща по всички мейли и ЛС до когото му падне, каквито небивалици му е разказала за мен другата пък натирена от форума ни варненска-магеса Катероника, която пък ходи за риба на язовир "Батак" и най-вероятно се познава с въпросното ИНДИГО, щото то пък е от Пещера някъде си там ... това говори ли ви нещо?!

Та ... ето до какво падение може да стигне едно човешко създание, когато не му се подчиниш на волята и го отхвърлиш като мръсен кърлеж от себе си, не само за да не ти пие кръвта, а най-вече за да не ти я и замърсява!

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 4:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това Индиго влиза някъде и започва да се държи като у дома си - отговаря на въпроси-добре,щом се смята за компетентен да го "назначат" за помощник.То всеки има право на мнение по всички въпроси,за това са форумите,но си присвоява и правото да казва на хората кой да форумира и кой не,позволява си да ги гони,а това не е негова работа.И какво се е нахъсил да плюе - сам направи маса поразии и си изпроси изгонването от тук, да си кюта там,докато го търпят.Големият познавач и разобличител на Магове.Нека се подвиzава на воля,докато го търпят,може да им писне от него и от там да го натирят,може пък там да се толерират такива импровизации.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 5:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мен рибарите са ми били винаги подозрителни.Особено като се опитат да ме забаламосат,че това ги успокоявало.
Ужас!Аз туй да клеча с пръчка в ръка кат идиот сред комари и папатаци,не мога да разбера как би ги успокоило.Мен ме изнервя туй!
Та не вярвам аз на рибарите,,,ма рибка обичам...добре запържена,да хруска.Мммммммммм... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 5:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Всъщност някои наистина ги успокоява,особено водните зодии и не само тях.Седенето продължително време до някой гьол им действа доста добре,дори и на големи нерваци.Познавам хора,които се юркат сами рано сутрин по тъмно и ходят да клечат по цял ден.И аз съм ловила,но с компания е по-приятно,защото да седиш и мълчиш вторачен в плувката с часове писва в един момент.Друго си е да има на кого да се изфукаш с голяаамата току-що уловена риба.Само това ставане по тъмно за да се classираш на хубавото място,щото е пълно с кибици от рано,като че ли там са нощували/някои са и с палатки/ не ми понасяше хич.
Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 6:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Бившия ми съпруг беше "рибар" ... голяма трагедия ... той не работеше изобщо и непрекъснато кибичеше по цели дни по водоемите ...

Всъщност за психично неуравновесени личности, както и нервно болни това не е никак зле ... приучава ги на търпение - все пак, или ... поне в известна степен ги умиротворява!

Но да ги промени окончателно - не, не може, просто не става ...

А що се отнася до "индигото", което всички знаем, че не е никакво "индигово дете", а напаст Божия, щом му осигуряват "терен" за действия то ще си и носят съответно отговорността и последствията за присъствието му там ...

Нека "лумне" пълнолунието с цялата си ослепителност и ще им направи форума така ,както беше направил и нашия - всички знаем какво стана, на всички ви е досаждал по мейлите и ЛС, на всички ви се е обяснил в любов, така че ... ясно ни е за какво иде реч, все пак!

Е ... ми луд умора няма - беше го казал някой от вас в един от постовете си.

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 7:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy А "моите рибари"се скъсваха от работа и това беше начин за психическо разтоварване от голямото напрежение през малкото им свободно време. Всеки си намира начин да релаксира,щом бяха решили,че този е техния.А младежа го бъзнахме в оня форум и си показа и там рогата - почна ни цялата "глутница",ако го търпят си е техен проблем.Като гледам и другите потребители,нищо чудно да си е паднал на мястото като много "знаещ и разбиращ ги тези неща"
Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 7:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хахахахахахахахаха ... скъсах се от хилеж, Кати, върнах се само заради това да те поздравя за невероятното ти чувство за хумор!

Кикикикикик ... откъде ги "накъдри" тия елегантни итака деликатни думички ... хехехехехехехе?!

Ама сега вече отивам да влезна във ваната за една приятна релаксация!

После ако ми остане време може да си подъдрим ощееее ... ако не ме е хванало пълнолуДието, хахахахахахахаХ ... на "Х" завършване, няма да го пропусна в края на хилежа аз.

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 7:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми на мен не се е обяснявал в любов. Crying or Very sad Сигурно ме е взел за мъж. Crying or Very sad Съкрушена съм. Very Happy P.S. За рибарите и зодиите - моите съдружници и двамата са зодия овен и са страстни рибари.Щом направят лукави и леко гузни физиономии и изчезнат двамата заедно - знаем къде са. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 8:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хайе, хайде ... всички четохме директно във форума как ти беше хвърлил окото и се точеше ако му платиш да прави еди какво си на дебелото ти
въпреки, че то не е никак дебело ... ама нейсе ...

Не сме забравили ние ... щото трихме гнусните му цинизми чак до 2 часа сутринта ... недей да скромничиш, де, Пенка ... признай си сега!

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 8:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
А младежа го бъзнахме в оня форум и си показа и там рогата

Брей,че люта тая змия,брееей! Shocked
Скина момчето от бъзик!Тц,тц,тц!

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 8:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Кикикикикик ... откъде ги "накъдри" тия елегантни итака деликатни думички ... хехехехехехехе?!

Това е,защото "ми е промит мозъка",откакто съм тук,те и останалите от "глутницата са с промити мозъци" и нападат вкупом беззащитното индигово дете като същи хищници.Абе нека си живее,няма да го разкъсваме засега.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 9:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А аз не обичам рибари, не зная защо Rolling Eyes Може да е инстинктивно Razz

Пуснато наПуснато на: Вто Май 29, 2007 9:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Бре, това не си го спомням! Ако е било така, как изпуснах хубавото момче, да му се не види. Laughing То веднъж на десет години един ще ми се навие /е, малко луд, но нейсе Laughing / и аз така да го проспя! Very Happy Обаче Кати е виновна! Аз й виках да не го закача, а тя...Ще чакам следващия /той едва ли ще закъснее много/ и тогава - нов късмет Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта