НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:53 pm Вижте мненията без отговор
КАК СЕ УБИВАТ ХОРА ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 21, 2007 10:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прочетох статията за психотронното въздействие,и понеже тази вечер разглеждах разни сайтове с обяви за работа,та се натъкнах на нещо,което съм виждала и преди,но не съм се задълбочавала.Една агенция на сайта си освен традиционния начин на работа,предлага и надомна работа.До тук нищо лошо.Мен лично това не ме интересува,но интересното е в какво се състои работата за печелене на лесни пари:Само трябва след допълнително инсталиране на PC-то ви да се показва един банер.Показва се някаква лента,която си седи непрекъснато докато си работите нещо друго/може и да се минимизира,за де вие пред очите непрекъснато/,но колкото по-дълго стои,вие печелите някакви точки и от там пари.И колкото повече хора включите да го правят,премията ви се увеличава.Предполагам,че това е някаква реклама,която се разпраща на повече потребители.Не съм спец.какъв е механизма,там е обяснено подробно,няма да коментирам дали наистина по този начин могат да се печелят лесни пари,въпреки,че изглежда прекалено лесно наистина.Думата ми е за това с картинката - не е ли някакъв също начин на въздействие - визуално.Може и да се вманиачавам,досега не се бх замисляла за това,но поне да попитам какво мислят другите по въпроса.Ето го линка: http://www.viqoni.com/nadomna/nadomna.html
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 8:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно си чувала за 25-тия кадър с кока-колата ... той изобщо не се вижда, толкова кратко присъства на екрана, но подсъзнанието ни го отчита и ... всички изведнъж ожадняват и ... почват да купуват кока-кола като луди!!!

Това е съвсем истински случай, който е изследван!!!

Хайде сега пак да се върнем към онова сайтче, дето го е спретнало за "тримата ПСИХОлози" и ... да прочетем и там за 25-тия кадър!

Ама тия пък направо са се улели тука ... съвсем ачик-ачик ...

Това Кати, са експерементални психоигрички - нищо повече и нищо друго!

АМА АЛЧНОСТТА ЧОВЕШКА КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ!!!

ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ САМО КОЛКО АЛЧНИ ГЛУПАКА КАК СЕ САМОЗОМБИРАТ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ!!!

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 9:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Много се пишеше за този 25 кадър навремето.А като тези тук съм виждала пак подобни.В други сайтове,където предлагат начини за печелене чрез интернет/някъде става дума за on-лане бизнес/ като почнат пък да разтягат едни локуми,на няколко нови страници пише:"продължи" и т.н.,70-80% от нписаното е да те зарибят само с общи приказки колко е перспективно и доходно и дават примери с някакви хора,дори снимките им и техни изказвания.Обаче толкова много по обем несъществени писания уж целят да заинтригуват човек,но могат и да го откажат.Много е елементарно.Като почнат да се обясняват и да обещават реки от пари,нормален здравомислещ човек надали би се хванал,а и да има търпение да чете всичко внимателно и подробно.Не изключвам възможността за и-net-търговия и други подобни бизнесначинания,но там едва ли действат по този "примитивен" начин за включване на контрагенти.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Май 23, 2007 11:25 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
70-80% от написаното е да те зарибят само с общи приказки колко е перспективно и доходно и дават примери с някакви хора,дори снимките им и техни изказвания.Обаче толкова много по обем несъществени писания

Вече говорих за вмъкването на кодовите думи в "толкова много по обем несъществени писания", където техния смисъл "УЖ" се губи, т.е. просто не се отчитат от съзнанието на човека сред обемистите и несъществени брътвежи, но ТЕ СА ТАМ, и действат в подсъзнателните му нива ... И ТО ДЕЙСТВАТ МНОГО АКТИВНО при това!

И всичките тези онлайн бизнеси са конвейри за изцеждане на пари от неразбиращи хора ... нищо повече!

Та я погледни "онзи сайт", да не ме споменавам името, че ... започва да ми се повръща от подобни "чудеса"!

Ми ти ... знаеш ли, че "наш,то "Катеринче" /т.е. Катето/ си продава там продуктите на конвейр???!!!

И много интересно ... като е такава "велика лечителка и майсторка", защо не се лигитимира под собственото си име!

Я си помисли ... !!!

Хааа ... има нов хит, след малко ще пусна тема по този въпрос!

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 07, 2007 2:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кaкво да ви кажа? Напоследък май и тук ни "зомбират" с една морска вълна. И доколкото разбрах ще я слушаме до 21-22.06. Това няма значение, но ако искате ми вярвайте, когато за пръв път я чух (беше преди около 2-3 седмици), току-що бяхме разговаряли с вас по кю-то, след което влязох във форума и както ми беше пуснат звука, се изплаших до смърт заради това чудо. Отначало си помислих най-лошото за компа ми - че го хаква човек който и двете познаваме - за да ми отмъсти просто така... Crying or Very sad
Но след секунди загрях, че звукът всъщност е от един рекламен банер на лекс. И като чета как на някои колеги им къса нервите тая вълна, мен направо ме е срам да им призная в какъв нечовешки страх ме хвърли първия път. Laughing Laughing Laughing
За вас е важно да знаете, че дори и да бях хакната тогава, никога не бих съжалявала за това, което ви разказах в тоя ден. Трябваше да ви го кажа, независимо от всичко. Crying or Very sad

Ето за това тук и тук става въпрос. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 07, 2007 10:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прослушах го!

Уловка и ... нищо повече! Рекламна уловка ... настройки на подсъзнателно равнище ... та "толкова е приятно да слушаш шума на вълните ... я хайде на морето!!!", но нищо повече ...

И такова не бях виждала, и чувала - и такова видях и чух!

Ами то човек с какво ли не се сблъсква в живота си - и на този, и на онзи свят! Перспективи всякакви ...

Ооооо ... аз съм ти изключително благодарна за онзи разговор, защото едно е да виждаш по ясновидски път нещата, такива каквито са, друго е те да бъдат потвърдени със сигурност от очевидец!

Желая ти лека и приятна вечер, Ревета!

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 3:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За нищо. И аз благодаря, че ми имате доверие. Не съм заслужила чак толкова.

Иначе, представям си (сещате се кой) колко ми се смее като чете горното. Но това хич не ме интересува.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2007 4:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ха ... ми всеки по пътя си, та и тя по своя, както и ние по нашия си!

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно всеки е попадал на картини от рода на тези.

Ще кажете:"Хубаво-занимавка някаква си!"
Обаче се замислих дали точно чрез такива мацаници(на пръв поглед) не би могло да се постигне подсъзнателно внушение за нещо си и дори да се убие човек? Shocked Да,да се убие и това не го казвам просто така,а си спомних как преди няколко години чрез подобни неща е предизвикан инсулт на човек с високо кръвно

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 1:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбира се, че може!

Ще видите точно това, което пише над или под картинката.

Защото "точката на Салицки" може да сътвори всичко, каквото ви хрумне.

Всичко е игра на подсъзнателни, и най-вече неосъзнати и безсъзнателни дори, импулси на визуалните ни възприятия, свързани със обекти и субекти, които са ни познати.

Но ... в тези "плетеници" има и непознати за нас неща. Непознати за нашите представи и възприятия.

Да, тези така наречени "картини" могат и да убиват - определено.

Който има нисък епипраг може да направи припадък, който има проблеми с функцията на артериалното кръвообращение може също да припадне или да получи инсулт.

А който пък има лабилна психика може да бъде обсебен от същност, която вижда или ... още по-зле - не вижда, във въпросната "картинка" и да стигне до пълна лузост.

Има много варианти ...

Може да изпаднете в депресия и да посегнете сами на живота си!

Никога не се хващайте на подобни психокуки, само защото сте любопитни или пък само защото искате и вие да станете "велик ясновидец", защото може жестоко да пострадате!!!

Има си йогистки техники, които могат да отворят сетивата ви до такава степен, че всичките тези блудкажи, които ги "сервират" на незнаещите хора порсто изобщо няма да ви привличат, дори няма и да ги забелязвате, защото ще притежавате нещо много по-ценно от желанията си - себе си и връзката ви с Божествената Първичност.

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тези специално, според мен са заблуждаващо надписани. Погледнете тази, на която пише "риби". То си е съвсем ясно, че не са риби, а - котки, полегнали на една страна и т.н. Не знам каква е целта на занятието. За мен е просто досадно.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права си Пенка, радвам се, че си забелязала измамата и заблудата.

А за мен грубо провокиращо и заблуждаващо, и прекалено дразнещо даже ... пълна отврат на някой болен мозък. Rolling Eyes

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Яну 28, 2008 9:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Тези специално, според мен са заблуждаващо надписани. Погледнете тази, на която пише "риби". То си е съвсем ясно, че не са риби, а - котки, полегнали на една страна и т.н.

Пък аз продъкжавам да "виждам" само мацаници.

Всъщност пуснат инфото,за да питам кое е по-добре-да се научим да виждамме нещата и така лесно да различаваме евентуалната агресия или който нищо не вижда никаква никакъв образ е по-защитен?Защото всеки гледа в монитора си,а там могат всичко да ни пуснат като "фон" ...

ПП Под "монитор" включавм и този на телевизора

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Почвам да си мисля, че съм хахо. Не може да не виждаш нищо. Погледни тази, дето пише "купа" - ми там е Джокондата, няма нищо общо с надписа и си е съвсем видно.
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Той може би е имал предвид,че не вижда това,което в надписите.И аз се дзверих по същия начин,Джокондата се вижда,както и други неща,но не винаги съответстват на надписите.

Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта