НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 8:44 pm Вижте мненията без отговор
Искате ли да сте Маг?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 11:08 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Много уважавам мненията ти ,доста пишеш и дискотираш ,прочела си много книги браво Wink Нищо лично но в окултното сам посветен малко повече от теб и не книги са ми показвали истините има разлика макар и невидима за теб Wink Дано да не съм те засегнал ,просто съм откровен Rolling Eyes

Kaто си толкова посветен в окултното, как така си станал жертва на любовна магия и не си успял да противодействаш както трябва в такива случаи? Wink Няма нужда да ми отговаряш, на всеки оттук му е ясен отговора, но не знам дали ти самият си наясно с доста неща... Neutral Laughing
Няма да те цитирам повече. Казах каквото имах. Спирам дотук.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мииии ... то изобщо дали си струва повече да се занимаваме с него, дори и да го баннваме!!!, щото той пак ще изкилипири отнякъде след 1 месец ново IP и пак ще се трапоса с простотиите си тук ...

Дали да не помолим Пенка за помощ и ... да го пратим да си ходи по живо, по здраво в *********?!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Юни 13, 2007 1:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 2:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Нищо лично но в окултното сам посветен малко повече от теб и не книги са ми показвали истините има разлика макар и невидима за теб Wink

Всъщност аз дори и не съм подозирала,че съм посветена и то в окултното,дето за това и една книга не съм прочела,не'ам нерви да се концентрирам в тази сфера и не ме влече.Пък камо ли да съм посветена.Чувала съм,че за това е нужно много време,години даже и някой по-вещ да те посвети/като при рицарите/.Нито пък с нещо съм дала индикации,че притежавам някакви дарби.Де да беше.И наистина не схващам нито видимите,нито невидимите разлики.Какво остава пък да си го мериме с някои,че е по- от мен.Ми то всеки сигурно е по- от мен,щото аз никакъв/а/ в тази област.Готова съм и да приема,ама не ме вълнува,освен, ако не ме научи на нещо полезно за лична полза,не да ставам посветена.А за да ме научи трябва да има някакво разбиране за нещата,а не да е само с мозък-пеленгатор,дето приема туй-онуй,а не се научил да го овладява и направлява.А пък аз ни приемам,ни предавам./е,опитвам се да приемам полезни неща за себе си,а не кой какъв е и не мога да гадая какво ще се случи,нито чувам гласове,само понякога хубава музика,ма това е нищо работа/
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 5:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Чуй сега,що ше ти рече мазната змия/нямам грам мазнини,нито съм змия,щото съм много добра,ма найсе/:
Много и всякакви хора съм срещала през живота си,включително и такива с вродени и придобити дарби,иначе съвсем обикновени хора.Сблъсквала съм се и с психари,дето не могат да си владеят нервите,горките това им яде главите.Човек,който не може да понесе критика и се нахвърля настървено с обиди и ругатни си има сериозен проблем и за негово добро е да потърси квалифицирана медицинска помощ,нищо лично.А и ние тук нищо не крием,нямаме никакви таайни и мистерии.На мен не ми пука,че някой си е успял да види нещо - аз съм обикновен човек,нито по-добър,нито надявам се по-лош от другите.И едва ли има нещо интересно да се види за мен,което да си заслужава специалното внимание на някого.А казаното в постинга е крещящо доказателство за духовна слабост,т.е.тотално отсъствие на сила.И за комплексираност.Щом сдава багажа при най-малкото,за какво посветение и просветление говори.Наличието на някаква дарба,дето те хвърля в объркване от незнание какво да правиш с нея не те прави нито хербед,нито маг,нито каквото и да било,докато не успееш да си вкараш Егото в контрол и овладееш първичните емозии.И ако имаш дарба и не те разбират може би трябва да потърсиш причината и у себе си.А и нали знаеш,че различните хора винаги са неразбрани,приеми го, или ти е спукана работата.Това е другата екстра в живота,която върви в комплект с дарбата,карма.Господ с едната ръка дава,с другата взима.Ако ти е дал дарба,получаваш автоматично и неразбиране,дори отхвърляне от околните.А ние тук поне бяхме на път да те разберем,щото не сме чак ограничени хора,ама и да ни демонстрират високомерие само защото са по-надарени от нас някои хора няма да търпим.Домакините не си позволяват да ни натрапват превъзходството си,каквото действително притежават,а се държат с нас като с равни,уважават ни,ако трябва ни напътстват без грам демонстрация на превъзходство. А ние решаваме дали да вземем под внимание какво ни казват,защо си имаме мозъци в главите.И щом си комуникираме помежду си в продължение на месеци без проблем в мир и сговор също трябва да покаже,че причната за конфликта тук не е у нас.И неприемането на извстна доза хумор понякога също говори за комплекси и проблеми с Егото.Не е хубаво човек да се взема много на сериозно,нездравословно е някак.Мазната змия,дето си пада по млади мъжленца ти го казва.Ама и те си падат по мен,ше знайш.Но не по такива комплексарчета като теб,дето не могат да оценят доброто приятелско отношение.Никъде не съм казвала,че ме сваляш,не съм пила газ.Знам,че си свалял някои други хора,как ше свалялаш леля си.А мохзе и да ти се е приискало,човещинка.И ние поназнайваме нещичко за теб,а и ти си покажа рогцата.Имаш нужда от сериозна помощ,потърси я,докато не е станало късно.

Razz Razz Razz Razz
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 5:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ПОООООООООООООМОООООООООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩ Laughing Laughing Laughing
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 5:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Имаш нужда от помощ,викай,викай.Ама от доктори.А след помията дето изсипа върху всички да ти говоря така приятелски и миролюбиво,ти на това хапане ли му викаш.Такова търпение към простотиите ти никoй няма да прояви,слез на земята.И кой си ти да ме наричаш змия,други крава и т.н.Личи си колко си зле,направо ми е жал за теб.С държанието си на какво животно наподобяваш?
Question Idea Evil or Very Mad
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 11:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не обиждай животните, Кати!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 11:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да вярно.Това е грешка.Ама нали всички станахме зоопарк тук,та да е пълна картинката,но не можах да се сетя за никое конкретно животно,явно защото той/тя не го заслужава.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 11:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Имаш нужда от сериозна помощ,потърси я,докато не е станало късно.
Razz Razz Razz Razz

Бъркаш ... станало е безвъзвратно късно!

Брат й е луд наркоман и алкохолик, тя няма да остане по-назад в никакъв случай ... генетичната обремененост си казва думата!

За тази "личност" спасението й е единствено в яките дози лекарства, изписани от много стабилен психиатър, значи!

Това е ...

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 7:45 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
kati написа:
Ако съм знаела преди време какво е имало да ми се slucvа,дали щях да е чувствам по-добре тогава? Едва ли.Сигурно няма да ми хареса това,което ще видя.И да усещам чуждите болки.Или ще ми се иска да имам сила да помогна на всички/което е невъзможно/ или ще ми се прииска да "ослепея и оглушея" за това.И ако виждам,че нещо лошо ще се случи с някого,а не мога да го предотвратя,или да мога, а да нямам право.

Ето ... за този именно УЖАС говорих в другата тема!

Ако си ясновиждаща и това, което можеш да видиш, можеш да го промениш единствено в рамките и само на твоя личен живот, касаещ само и единствено твоите постъпки и действия, нооооо ... за жалост ти не можеш да контролираш постъпките и действията на никой друг!

Тогава ... какво можеш да промениш! Гледаш стоически и чакаш като пред заколения да ти прережат гърлените артерии ... нищо повече!!!

А оттам нататък ... страдаш!

Бедата е още по-голяма - не се усещат само чуждите човешки болки - УСЕЩАТ СЕ БОЛКИТЕ НА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО, КАКТО И СТРАДАНИЕТО НА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО ...

"Виждаш" и злокобните намерения и нагласи на всяко едно живо същество спрямо друго същество ... и страдаш, и боледуваш, и гориш в адски изпитания ... дали да го "свитнеш" този или ... да не го "свитнеш", а да си изживееш изпитанието и сам да видиш резултата от неговите действия ... как действат разрушително върху зловредния тип, как действат разрушително върху най-близките ти хора да речем ...

Приятно приключение из ясновидството ... няма що?!

А НА ВСИЧКТО ОТГОРЕ И ТИ ЗАВИЖДАТ ДО БЕЗКРАЙНОСТ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ТЕ УБИЯТ ПО-СЪВЪРШЕНО ... ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТВОИ "КОЛЕГИ" ... ХУБАВО Е, НАЛИ?!

Тия неща съэм ги изпитвал и ги изпитвам постоянно и наистина ви уверявам че Маг Селена говори самата ИСТИНА и че наистина е доста гадничко чувството да си ябълка в свят на портокали...и търсиш все някого с когото да споделиш това онова...и тъкмо намериш и се оказва че той изобщо не може да чатне за какво иде реч и на теб пак ти става едно такова малко тъжно....е с времето свикваш-няма как...та така-който си мечтае за ясновидство явно е гледал много филми в които се показва само хубавата страна без да се сеща че това не са основно ВИЗИИ А ЧУВСТВА УСЕЩАНИЯ ЗА НЕЩАТА НАОКОЛО...
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 9:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А чрез тези усещания те съпътстват през цялото време страдания и изпитания, нооо .. това е Пътя към Просветлението, стига да не намразиш света, хората и живота като някои "другарчета" от окултния пазар ... Cool Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта