НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:46 am Вижте мненията без отговор
Искате ли да сте Маг?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 5:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Не си ме засегнал.Всъщност не съм прочела много книги по тези въпроси,е,няколко,но преди години,по-скоро наблюдения и изследвания на разни съвременни учени,доктори и т.н.върху явления,които опровергават закостенелите материалистични схващания на едни други представители на официалната наука.А науката както знаем не е нещо константнно,непрекъснато се развива и се откриват нови неща,така,че да се твърди че "такова животно нема" не винаги е състоятелно.И те не са ме направили по-разбираща за някои неща,по-скоро задоволиха някакво любопитство на оня етап и толкова.Това,което пиша тук като мнения не е резултат от малкото прочетени книги,човек и цели вагони книги да изчете,може и нищо да не научи,ако не е отврен и няма сетива за това.Всичко идва от живота,от slucvащото се и стремежа да го разбереш и осмислиш,причинно-следствени връзки и т.н.И пребиваването ми този форум ми помогна доста за това,защото попадането ми тук по време съвпадна с възстановяването ми от някои преживявания,допринесе за разбирането и приемането им.И въобще не съм посветена,а и никога не съм имала желание да се посвещавам в окултното или каквото и да било там,нито пък претендирам,че много ги разбирам нещата.Окултна литература никога не съм чела,нито ме привлича.Просто се опитвам да движа собствения живот по-възможно най-добрия за мен начин базирано на някакво разбиране за нещата.Това е положението.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз да съм казал ,че съм чел Question Знам ,че се вълнуваш от науката по специално и към животознанието същто ,аз перфектно знам за какво ми говориш Кати .Нали идеята на живота е да сме различни и в същото време да ни обединява мисълта ,че сме част от господ и ние сме негово творение Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За съжаление трудно я разбираме тази идея,затова сме на това дередже ние хората.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А и вече не се вълнувам особено и за науката,тя да си бере гайлето накъде ще се развива.Това неше отдавна,когато властваше официално атеизма и чисто-материалистичното обяснение за нещата,а неофициално се е работило под пълна пара в разни суперсекретни институти и тем подобни.Ако някой дръзнеше открито да тръгне да се противопоставя на обявените установени постановки,се намираше цяла армия корифеи да почнат да го опровергават,или да го обявяват за лаик,фантазьор,"ненаучно подхождащ" към проблемите и т.н.Сега вече нещата не стоят така,всеки си изследва и пише каквото си иска,никой на никого не пречи.И темите започнаха да се изчерпват,защото не се казва нищо ново.Ако открият нещо ново,тогава ще се разчуе и ще се разгорят едни "научни" спорове в стил "Има ли животно или не и какво представлява"Тогава може и да се заинтересувам
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Много уважавам мненията ти ,доста пишеш и дискотираш ,прочела си много книги браво Wink Нищо лично но в окултното сам посветен малко повече от теб ...

Това пък какво е?!

Виж какво moonlight, НЯКЪДЕ ДА СИ ВИДЯЛ ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ ЗНАМ /дори/ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЙ ПОТРЕБИТЕЛ ВЪВ ФОРУМА?!

Извинявай, но поведението ти ми намирисва малко на високомерие, не мислиш ли?!

Никой от никого не е "посветен" повече или по-малко от всички останали ... Всеки се допълва с всеки!

Я свали малко гарда, щото ще ти пати иначе главата, пък и не само тя, ако действително продължиш да си мислиш, че си "доста" вещ в окултното ...

Все още нищо не си видял от и в живота ...!!!

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Нали идеята на живота е да сме различни и в същото време да ни обединява мисълта ,че сме част от господ и ние сме негово творение Wink

Тогава защо следваш разделението като линия в поведението си като казваш, че си по-посветен от Кати в окултното?!

Значи ... звучи елементарно, но е така, нищо лично, де ... дори не си едно цяло с всички нас от форума, а камо ли да синхронизираш пък на Божествения резонанс - в случая?!

Не се изхвърляй чак толкова, защото с тия две мои очи съм гледала такива "велики окултни майстори" да се гърчат като голи червей на върло слънце, изработени от някои си, дето са на много по-ниско ниво от тяхното!

Затова отново ще те посъветвам, за кой ли път?!, да я караш по-кротко, по-умно и по-уравновесено ...

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Очаквах критика ,все пак кой съм аз ,че да вкарвам самочувствие нали Exclamation А вие можете ле да ми кажете откаде знаете ,4е не съм видял нищо от живота. Няма как да го знаете макар ,че вярвам в възможностите ви ,понеже за това е нужен пряк контакт ,а ние нямаме такъв Маг Селена
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена жертвено агне ли станах .Така здраво ми се нахвърлихте ,че дори и комплекси ми набивате ,елементарен съм друк път ,благодаря
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 7:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
понеже за това е нужен пряк контакт ,а ние нямаме такъв Маг Селена

Я моля те, стига глупости ... притрябвал ми е пък сега и пряк контакт с тебе!

Стига ми и "дистанционното", на което съм се трапосала!

Пък и като си толкова посветен, ти не знаеш ли, че за тези неща изобщо не е необходим какъвто и да е контакт, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЪК ПРЯК?!

Недей да говориш такива глупости, че по-непосветените ще си изпопадат от смях с тебе!!!

ВСЪЩНОСТ ... ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ СА ИЗМИНАЛИ САМО ДВА ДЕНА ОТ НОВОЛУНИЕТО И ДНЕС Е ТРЕТИЯ?!

МАЙ СЕ ОТРАЗЯВА СЕРИОЗНО НА НЯКОИ ХОРА ...

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 7:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Маг Селена жертвено агне ли станах .Така здраво ми се нахвърлихте ,че дори и комплекси ми набивате ,елементарен съм друк път ,благодаря

.........

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 7:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Присмивай се колкото си щеш Laughing Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не ти се присмивам, а се СМЕЯ ... и то от сърце ...

Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 10:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Moonlight, Вие Маг ли сте?Ако е така - защо не си кажете /то не е срамно/.А защо сте толкова обидчив? Ако сте попрочели малко този форум, би трябвало да сте наясно, че тук никой не се мери колко е точно просветлен.Ние изказваме своите мнения, а не сме на състезание.Ако промените тона, може би и към Вас ще го променят. Laughing Ако искате - опитайте.Пък най-лесното е да се обидиш, да решиш, че другите нито те разбират, нито заслужават просветлението, което ще внесеш в редиците им и да се оттеглиш с достойнство. Very Happy
tan4eto77

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пет Май 18, 2007 11:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

явно наистина е много кофти да си Маг.аз самата винаги съм била любопитна какво ме очаква за напред в живота,но после като си помисля малко и сякаш ще ми е по-добре да не знам/било то и за добрите събития които могат да ми се случат за напред/.инъче всеки би бил добре ако има някаква дарба да си вижда бъдещето-то какво спокойктвие и хармония би имало самоооооооо-чак да му "доскучае на човек"/как щяхме да си учим уроците ако всички сме на ТИ???/
както не бях влизала тия дни във форума Embarassed сега докато наваксам гледам нощтната смяна нещо ми се виждат напред с материала/брейййййййййййй какви "напреднали"форумци има само,как Ауданчо и Катито да не "познаят по наклона на почерка"че са изостанали и има такива "посветлени или просветлени"/. Laughing
не ми стана никак ясно младежа или девойката,защо вместо да си пише по темите на разбираем и приятелски тон трябва да напада наред-било то форумците било то Маг Селена?нали сме всички тук за да се учим и да се просвещаваме,та било то и до най-ниското ниво/все пак няма да сме сляпи за много истини и туку виж и някой от форумците да се развие по-напред и да стане един от Маговете/.
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Присмивай се колкото си щеш Laughing Laughing

Вече си позволяваш и да говориш на "ти". Аз още не си го позволявам и се чудя на такива като теб просто. Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта