НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 1:31 pm Вижте мненията без отговор
КАК СЕ УБИВАТ ХОРА ЧРЕЗ ВНУШЕНИЕ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Понеже тука все умове умуваме Exclamation Някой има ли желание да ми отговори на един въпрос Question Какво е накарало индиговите деца да попаднат в криминогена си Question Хайде де що е то

Действай!

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
защото побеждавайки себе си,нима си победител?

Тук става въпрос не за победа естествено, а за баланс и синхронност ... първо в себе си и ... после със всички и всичко останало.

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
...Нали искаше да оставиш нещо след себе си...
Very Happy

Може да е решил да е онази страхотна статия, която ти ни каза, Аудан написал Rolling Eyes Или пак ме вързахте нещо. Защото той напоследък други неща пише Sad

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile За писането имах предвид постинга за зодиите,но после на спокойствие ще се съсредоточа да го прочета,че сега върша няколко работи накуп докато се мъча да ви догонвам тук.А за оставянето след себе си,май пак сгафих,дано не го засегнах по болна за него тема,дето нищеше смисъла на живота си/сегашния/
Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нищо не си сгафила. Човек като е на тази вълна оставя само впечатления. За другото ще видим, но като заговорихме за статията го изнема отведнъж някакси Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Може да работи по въпроса за опоменатото оставяне,ма като нямам tw2001 да видя.
Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин ,има една поговорка ; Едно е да знаеш патеката , съвсем друго да вървиш по нея.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile ...ма като нямам tw2001 да видя...
Laughing

Вай завала! Razz

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Ужас!И така е сигурно повече от година,може 2,не помня вече.Как живея аз без нея,не знам.Добре,че има други забавни.
Razz Razz Razz Razz
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 9:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Със сигурност беше най-доброто в сферата на хумор, сатира и забава. Да не ти разправям как ухажваха Селена...

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 9:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Нищо не си сгафила. Човек като е на тази вълна оставя само впечатления. За другото ще видим, но като заговорихме за статията го изнема отведнъж някакси Laughing

Мъхъм!Идва ми отвътре!
Сега допревеждах една статия за едно малко човекоподобно в Урал.Превеждах,сменях снимки(че Маг Живин кат види голяма снимка и очите му ставт кат чинийки,та съм намерил начин да заменям големите с малкиWinkБлагодарение на Св Гугъл).Па и добавям от разни чатове и други статии допълнения...Бавно става,ама като видите материала,ще разберете,че си е заслужавало.

Сиреч отплесна ли се оттук или съм на статия или на теле-чатение Embarassed

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 9:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Не се и съмнявам
Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Мъхъм!Идва ми отвътре!
Сега допревеждах една статия за едно малко човекоподобно в Урал.Превеждах,сменях снимки(че Маг Живин кат види голяма снимка и очите му ставт кат чинийки,та съм намерил начин да заменям големите с малкиWinkБлагодарение на Св Гугъл).Па и добавям от разни чатове и други статии допълнения...Бавно става,ама като видите материала,ще разберете,че си е заслужавало.

Сиреч отплесна ли се оттук или съм на статия или на теле-чатение Embarassed

Занимавай се, Аудан, занимавай се ... то е за добрата кауза на всички ни!

Знам какво е аз да превеждаш от руски ... знам. С нетърпение ще очакваме статията!

Аз ви казвам лека нощ за тази вечер - на всички, щото вечерния ми час мина вече ... иииееейййййййййй ...

Пуснато наПуснато на: Пон Май 14, 2007 9:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Very Happy Не се и съмнявам
Very Happy

Имах предвид ухажването по TB 2001
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 15, 2007 7:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Оооооо ... то "ухажването" беше свързано с личното ми и ГЛАВНО присъствие в ТВ 2001 и най-вече с ... портмонето ми, което извинете е много мършаво, като мене и то ... к,во дъ съ прай ...

А аз не се интересувам от слава, и не ме гони вид нарцисизъм, та си рекох я да си почивам и да си използвам времето за други по-полезни дейности от бръщолевенето по ТВ 2001 ...

А и това, което правеха там, лично мен ме натоварваше много, защото аз НАИСТИНА РАБОТЕХ СЪВСЕМ СЪВЕСТНО, когато някой ми зададеше въпрос ... или въпроси! Нали ви казах, че излизах 2-3 пъти там, защото поне 3 "селенки" се подвизаваха и гастролираха много усърдно из страната ... та реших да им напомня, че ИСТИНСКАТА Селенка е онази, дето си стои само и единствено в София, и там приема, ... и никъде другаде!

Знаете ли колко изтощително е това нещо - в продължение на 1 час мозъка ти да роботи съвсем съзнателно на честота тета и делта ритъм /и то с двойни пароксизми!!!/, като ту влизаш в тях, ту излизаш ... защото следва пауза, следва реклама и ... мозъка ти започва да се върти вътре в главата ти като пелингатор ...

Хич не ги слушайте вие тия "безумните величия" дето говорят, че са всемогъщи и всеможещи ... грънци!!! с макарони ... варени при това макарони и скашкани ...

Те говорят така, защото не знаят и няма как да знаят, какво става с мозъка на ИСТИНСКИЯ ЯСНОВИДЕЦ в "работната фаза" на този процес ...

Сигурно сте чели в "Отзиви" обясненията на учени-специалисти в областта на мозъчната функция, специалисти, които ме изследваха и ... самите те дори ... имаха реалната възможност да видят какво става наистина!

Ако не сте ... прочетете и ще видите сами за какво иде реч ...

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта