НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 6:41 am Вижте мненията без отговор
Страх - какво е страх и как да се преборим с него!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 8:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е,аз се изложих достаъчно по темата за днес...

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 8:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Винаги може и още Laughing Казвам го от личен опит Embarassed

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

То стана като разговор между песимист и оптимист. Песимистът казал: "Е, не може вече да стане по-лошо от това!". А оптимистът жизнерадостно отвърнал: "Може, може!". Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вярно е, че магията може много, но не това е предназначението й.

Маг Живин, а защо е магията, какво е тя и защо я има?Какво е нейното предназначение?
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Извинявам се за лошото оформление на постинга, но предполагам се разбра, че първото изречение е цитат от Ваш постинг по-горе.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тя си е наша човешка познавателна присъщност, също като йога и т.н.

Предназначението й най-общо казано е да ни изведе от илюзорния свят, в който живеем и да ни даде свободата, която ни е присъща. Макар на практика повечето "магьосници" да я използват за увековечаване на илюзията в своя полза.

Който спира на равнището на въртене или правене на магии като връх в магическото изкуство, обикновено не е стигнал по-далеч от там , откъдето е тръгнал. Повечето "професионалисти" не стигат дори до равнището на правенето, защото не правят магия, а пари от магия. Това са различни неща. Интересно е, че точно на мен ми се наложи да си изкарвам хляба по този начин, но не винаги имаме голям избор и обикновено ни се случва онова, което най-много и искрено презираме. Хак ми е! Rolling Eyes

Магията е светоглед и начин на познание на света и всемира.

Магията е начин на живот.

... И всичко останало Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 3:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чудех се дали да споделя във форума и накрая реших - ще пиша с риск да решите , че съм почнала да откачам.Може пък да ми дадете и полезен съвет.Случи се следното:спя си съвсем нормално /гледам да е така, за да не изпадна в някакви странни състояния, които ме тормозят и натоварват, още повече, че съм на работа и трябва да съм в кондиция/.В един момент от съня /не сънувам нищо, но осъзнавам, че спя/ чувам звъна на телефона в къщи.Продължавайки да сънувам/ но едновременно с това - осъзнавам, че сънувам/, ставам на сън и вдигам телефона.Чувам един много странен и ужасен мъжки глас, който изрича някаква много странна дума /за съжаление не мога да я възпроизведа, но звучеше малко старинно, или - на индийски/, в резултат от което на мен ми омеква цялото тяло, става ми лошо, получавам ужасно сърцебиене, но ръката ми се е сгърчила и не мога да пусна телефона.Накрая насила го хвърлих и строших, при което се събудих веднага, обляна в пот и с всички тези симптоми, които изброих. Бях много изплашена и ми беше лошо.Така - до сутринта.Като позадремя - започва да се върти пак началото на тази случка и аз гледам веднага отново да се събудя.Станах сутринта като изстискан парцал.През деня си казвах, че всичко това е просто глупав сън, но този глас остана в мен, почти го чувам и усещам - много е странно и плашещо.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мммного неприятна история ... Пенка!

Знам за какво ми говориш, защото съм чувала това заклинание със собствените си уши, една сутрин го чух, записано естествено на телефонния ми секретар - пазя го до ден-днешен ... това НАИСТИНА Е ЗАКЛИНАНИЕ, и е на древноиндийски език, макар и доста поизкълчен ... няма значение, то и циганския е такъв език ...

Само искам да ми кажеш това сън в съня ли беше, или ти наистина стана и се събуди, при което хвърли и наистина счупи телефона ... в будно състояние?

Може да си чула глас, който звучи само като мъжки, но да не е ... а да е женски! Това е изключително много важно да го знам ...

Тези две неща са страшно важни да ги знам!!!

Едва тогава мога да ти кажа за какво всъщност става въпрос ...

Всъщност вече има готов отговор, но искам да проверя едно нещичко, да прочета твоя отговор и ще си кажа мнението ...

ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА СЕГА ЗА СЕГА - ТОЛКОВА СИ НОРМАЛНА, ЧЕ ТИ Е БЕДНА ПРЕДСТАВАТА! Но става нещо, което честно казано ме поразтревожи, като прочетох постинга ти ...

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сънувах и осъзнавах, че сънувам. Не съм ставала в действителност и да ходя до телефона - само в съня си.Според мен гласът беше твърдо мъжки - зноен, дълбок и красив, но едновременно- много силен и плашещ - проникна ми до костите.Сега ме е страх да заспивам, но знам, че така или иначе ще заспя, защото съм уморена.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 10:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако не се страхуваш, нищо няма да ти се случи ...

Натъкнала си се на черномагьосник, мъртъв естествено, в астралните полета!

Пийни си тази вечер валериана и си задай команда да не осъществяваш никакви контакти по време на сън с когото и да било от нисшите астрални полета!

Контрол трябва ... можеш го и го направи!

Лека вечер и спокойни сънища и ... никави черномагьосници с черномагически заклинания във тях!

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 10:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря за насърчението! Ще гледам да не се страхувам и да се контролирам като спя.Допреди десетина дена не съм си и представяла, че ще трябва да се контролирам в сънищата си, повече отколкото дори в будно състояние - будна като че ли съм по-силна, в съня ми - някак си ме хващат по-слаба - не знам, объркано ми е!Не знам защо съм налетяла на този мъртъв черномагьосник.Аз просто си спях.Толкова беше властно над мен всичко това, че просто ми разтърси представите за нещата. Дори не се изразявам съвсем точно - не съм толкова уплашена, колкото разстърсена.Не съм и предполагала, че някой с глас може да ти направи това и да не можеш дори да се отскубнеш, да си сгърчен целия и тялото ти да не те слуша!Вие писахте за влиянието чрез музика и за другите психотронни влияния, но честно казано, докато не го изпитах /макар и в съня си/ - не го вземах на сериозно.А като попитахте за женския глас - и започнах да си мисля едни други работи...Но не - не беше женски.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 05, 2007 1:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбирам за кои работи намекваш, сега и ти разбираш за какво точно съм ти говорила и защо алармирам всички ви, когато стане въпрос за ПСИХИТРОНИКА!

Щото тя е още по зловеща ... Заклинанието, което имам записано, и което евнтуално си чула в съня си, е именно такъв продукт насочен срещу мен от живи хора ...не е никак трудно да се досетите всички тук за кои става въпрос ...

Беше нагласено така, че аз в полубудно състояние да го чуя ... по GSM-а си ... ЗАКЛИНАНИЕТО Е СМЪРТОНОСНО, АКО НЕ УСПЕЕШ ДА ГО ОТЧЕТЕШ НА СЪЗНАТЕЛНО НИВО ...

Сега сещаш ли се за какво съм ви говорила, разбираш го, нали ...

Не напразно казвам, че трябва да го усетиш, за да го разбереш ...

Пуснато наПуснато на: Съб Май 05, 2007 6:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво означава това, че е смъртоносно, ако не успееш да го отчетеш на съзнателно ниво?И защо ще иска някой да ме убива? Аз не съм Маг и не съм му конкуренция?
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Май 05, 2007 6:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Забравих да попитам - има ли начин да се предпазя?
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 1:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Какво означава това, че е смъртоносно, ако не успееш да го отчетеш на съзнателно ниво?И защо ще иска някой да ме убива? Аз не съм Маг и не съм му конкуренция?

Заклинанието просто е предназначено да предизвиква смърт. Значи ... е смъртоносно!

Защо ще иска някой да те убива ли?! Просто защото през всичките си животи се е занимавал явно с това и не може да се освободи от тези си обвързаности никъде, т.е. не е пожелал да се освободи в нито един от животите си от тях ... миии вътрешни душевни нагласи, свързани с вътрешни неизмерими по обема си желания - к,во да правиш!!!

Говорила съм, че когато един черномагьосник умре и премине в отвъдното, то той взема със себе си целия набор от това, което е сътворил приживе ... стремеж към власт, мъст, злоба, ярост, агресия, желание да убива ... и т.н., и т.н.

Духовете на черномагьосниците се помещават в нисшия астрал!

Когато човек отвори сетивата си за стремежа и самореализацията си в духовно направление, то неменуемо се сблъсква най-напред с нисшия астрал ... естествена закономерност.

Просто минаваш по Пътя си и се сблъскваш с реалности, които са присъщи за всяко едно от съществуващите измерения ... в случая нисшия астрал!

Ами можеш да се защитиш, разбира се - как да не можеш?! На принципа клин клин избива ...

Изработи си също едно твое си заклинание, чрез което да призовеш Висшите Духовни Сили и да ги помолиш да те закрилят от подобни зловредни черномагьоснически същности ... Сигурна съм, че ще се получи!

УСПЕХ!!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта