Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 6:36 pm
Заглавие :
|
|
|
За да може един човек да си прости грешките, които е допуснал, то той трябва наистина да познава много добре себе си!
Но ... и това не е достатъчно! Сори ...
За да може един човек да прости на себе си е нужно и да има правилното разбиране за произхода и следствията на нещата и събитията свързани с тях.
И още един елемент е нужен пък, за да можеш да прощаваш и на другите около себе си ...
Ако простиш първо на себе си, то е много лесно да разбереш и насреща стоящия ти, който също е сгрешил било по твой адрес, или по адрес на някой друг... и съответно да проситш и на него!
ПРОСТО ТРЯБВА РАЗБИРАНЕ!
Всъщносот - ПРОШКАТА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗБАВЛЕНИЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ СТРАДАНИЯ!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 2:14 am
Заглавие :
|
|
|
Осъзнаването на дадена грешка(собствена или чужда) e цял един процес,през който човек преминава.Момента на преодоляването и ОПРОЩАВАНЕТО на тази грешка води до "ГОЛЯМОТО ИЗБАВЛЕНИЕ" |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 6:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, така е!
Обаче не бива да забравяме никога, че винаги след голямото избавление идва друго, още по-голямо изпитание!!!
Затова е необходимо да прощаваме винаги и да не се заблуждаваме, че след всяка прошка вече няма да ни се налага да прощаваме повече!
Много хора, много грешки, следователно и - много прошки! |
|
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 6:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Прошката,пък от своя страна не бива да е отправна точка за нови и нови грешки-особено повтаряемостта на една и съща грешка във времето.Аз съм го правила,до като не си науча урока май. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 6:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Разбира се, че е точно така!
Нещата се повтарят докато наистина човек не си научи урока!
Едва тогава излиза от една дадена ситуация, но за сметка на това пък веднага влиза в друга, още по-деликатна и още по-трудна за усвояване като урок! |
|
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Това значи ли,че човек не бива да се плаши от това да върви напред,да се бори с трудностите и въпреки своите грешки по пътя си ,учейки се от тях,да се самоусъвършества? |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:02 pm
Заглавие :
|
|
|
Няма отърване.След някакво изпитание мислим,че сме излезли да си поемем дъх после ни подхваща нещо друго.Все пак предишния опит може да ни е от полза да се справяме.
|
|
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Правила съм много грешки в живота си,но съм и прощавала големи такива. Способни сме много повече от това ,което си мислим. Човек не знае какво може.Той трябва да опита. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Да,пак пробвах,това го правих и вчера, бг-то ту го слагах,ту се махаше само,та флагчето долу ту го скривах,то го вадих,сега си го има и си смена то US то бг,ама шрифта си е лат.и май повече няма да пробвам.Явно проблемът е другаде и тези дни ще го носи на програмистите.На всичкото отгоре бях разбутала и шрифтовете/буквичките/ама успях да ги наместя пак в предишния вид след много смени на шрифтовете.Абе, луда история.Засега ще остане така,най-много някой и друг ден да съм без този комп.в къщи,докато го оправят. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Стана грешка,исках да пусна друг текст.Извинявам се.
|
|
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Прощаваме ти! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Ставаше дума за прошката.И аз на много хора съм простила,и прощавам,ама на един човек ми беше по-трудно/външен,не е близък/А самият той ми е искал устно прошка на два пъти,беше за съдбовна намеса в живота ми,макар и не със зла умисъл,а за собствен интерес.Когато не бях готова не можах да излъжа ,че прощавам,след като вътрешно не съм убедена на 100%.сега вече може би...почти,може би още мъничко време.С насилване не става. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:40 pm
Заглавие :
|
|
|
hpanji написа: | Прощаваме ти! |
Благодаря!Ама че се изложих!Нещо технически проблем тия дни,та....Хубаво нещо е прошката!Друг път ще внимавам повече,ама нали бързах,че проблемът ме бави повече от обичайното та стана гафа.Ние да сме здрави!
|
|
|
|
|
|
hpanji
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Каквото и да се е случило то просто е трябвало да се случи, дали с негова помощ или не.Така е било писано.Прости му и така ще ти стане по-леко. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 7:44 pm
Заглавие :
|
|
|
hpanji написа: | Каквото и да се е случило то просто е трябвало да се случи, дали с негова помощ или не.Така е било писано.Прости му и така ще ти стане по-леко. |
И аз така разсъждавам,че е трябвало...Абе все по-близо съм...А и сега е безсмислено да го мисля вече,нещата са необратими,а и той си понесе доста негативи и тепърва има от живота.Иначе съм готова да помагам според възможностите си и ако приеме/ако не, няма,защото ще влезем в друга карма/ |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|