НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 8:05 pm Вижте мненията без отговор
ОБИЧАТЕ ЛИ СЕБЕ СИ?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 6:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Smile SmileУточнение: Горния ми постинг е адресиран до Ревета. И стествено с най-добри пожелания! Very Happy Very Happy Very Happy

Мерси, Кати. Да ти се връщат добрите пожелания.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 6:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Мерси и от мен! Smile Smile Smile И мен би ме притеснило живото общуване с Магове, по-точно да не им натрапя безпричинно себе си и присъствието си.При евентуална неангажираща среща бих се опитала да ги възприема като хора като нас, никакви лични въпроси по работа, а не като професионалисти.В качеството си на такива бих ги потърсила само по определения от тях регламент, ако имам тази нужда и възможност. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 6:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ревета извини ме ,аз не знаех ,само е шегувах Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 8:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

INDIGO* написа:
Ревета какво те притеснява Question Я кажи бьрзо,защо е тази нерешителност в теб .Аз пьк си мисля ,4е ще е супер забавно Wink

Много моля, без нотки на "заповеднически тон"! Нека се спазват правилата на форума!!!

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 8:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

INDIGO* написа:
Ирини оби4ам себе си ExclamationДаже вниманието с което сьм обгьрнат понякога пре4и на спокоиствието от което се нуждая.Много много хора ми завиждат ,предимно мьже и предимно комплексари ,за които сьм трьн в о4ите.То4но затова се вьздьржах от мнението си до сега,няма как да не оби4ам себе си ,трябва да сьм пьлен идиот Cool Единственото за което ще се опла4а е многото зли о4и ,които постоянно се опитват да ме изкарат извьн строя ,сьс негативната си енергия

Радвам се за Вас, Индиго! Cool
Надявам се правите разлика между самовлюбения себелюбив глупак и този който обича ближния, както себе си?!
Себелюбивия изпитва гордост, омраза, лицемерие, ревност, завист, щтеславие и пр. чувства.

Този, който таи омраза към другия, той първо себе си не обича, и оттам трябва да тръгне, инак не може да обича и ближния си. А не обича ли себе си, то не обича и Този от който идва.

Понякога бъркаме доброто отношение с лицемерие и нареждаме любовта до омразата...

1 Коринтяни 13:7. всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много точно казано и много правилно, Ирини!

Така разсъждава само просветен човек!

Радвам се на твоето присъстивие във форума, защото по този начин значително много ми помагаш в обясненията, които трябва пък да давам лично аз!

Благодаря ти, наистина!

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Много точно казано и много правилно, Ирини!

Така разсъждава само просветен човек!

Радвам се на твоето присъстивие във форума, защото по този начин значително много ми помагаш в обясненията, които трябва пък да давам лично аз!

Благодаря ти, наистина!

Их, да Ви кажа честно изчервих се Embarassed Embarassed Embarassed

Бива ли да говорите такива работи! Rolling Eyes

1 Коринтяни 13:7. всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ирини ти направо ме у4уди Exclamation много си права ,ако не оби4аш себе си ,зна4и не оби4аш този от когото си излезнал -много правилно Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

irini написа:
1 Коринтяни 13:4. Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее,
1 Коринтяни 13:5. не безобразничи, не търси своето, не се раздразва, не държи сметка за зло,
1 Коринтяни 13:6. не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината,

Задръжте този подпис поне три дена. Хубаво е, ясно кратко и изобщо не е нужно да пишете нещо над него. Просто го давайте като отговор с цитирания текст, на който искате да отговорите. Ще видите, че ще ви разберат правилно.

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам как то4но да се изразя ,но не познавам омразата,тя за мен зна4и само духовна слабост и нищо друго Arrow
irini

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Задръжте този подпис поне три дена. Хубаво е, ясно кратко и изобщо не е нужно да пишете нещо над него. Просто го давайте като отговор с цитирания текст, на който искате да отговорите. Ще видите, че ще ви разберат правилно.

Ех, не може да Ви се отрече чудесното чувство за хумор, което имате!

Разсмяхте ме от сърце .

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

irini написа:

Их, да Ви кажа честно изчервих се Embarassed Embarassed Embarassed

Бива ли да говорите такива работи! Rolling Eyes

КАЗВАМ САМО ИСТИНАТА ... НИЩО ПОВЕЧЕ! А ПЪК ИСТИНА ОТ ТОЗИ РОД КАЗВАМ ТВЪРДЕ РЯДКО!!!

И да не ти пораснат пък сега ушите ...

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 31, 2007 9:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

И да не ти пораснат пък сега ушите...

За ушите не зная ама си вирнах нослето-о-о ...

soli

Пуснато наПуснато на: Пон Апр 09, 2007 11:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дете на мой близък, което е на 19 год. ми каза , че се страхува да сподели с беща си, но мисли , че в България няма живот. Ужасих се и му отговорих, че ако утре ми кажат, че когато се събудя България няма да я има, просто няма да имам стумул да стана от леглото в този ден...
Същото мисля и по въпроса с живота. Вярвам , че всеки има някяква мисия на земята. Ако сме тук само , за да натрупаме пари, да ги изядем и... отделим, проста няма смисъл да сме тук.
Затова мисля , че обичам себе си, старая се да живея в хармония със себе си.Старая се да не извършвам действия , от които утре ще ме е срам, а ако това се случи, което се случва, де, след това си правя много критичен анализ, опитвам се да оправя нещата, да се изясня с хората, които мисля , че съм обидила. Ако това е невъзможно- просто им се извинявам на ум. Може да е смешно за вас, но на мен ми помага да съм в мир със съвестта си...
Не можеш да обичаш другите ако не обичаш себе си...
А що се отнася до любовта към другите- да, съгласна съм с мненията по- горе, че това е да приемеш човека такъв какъвто е , а не такъв какъвто ти искаш да бъде.
За съжаление да живееш по- този начин е по- трудният път.Трябва време, желание и жизнен опит, за да видиш първо пътя. А след това - много воля, за да не слезеш от него...а изкушенията са толкова много...
Не помня кой беше казал, че човек се ражда добър, но толкова често се препъва и пада през живота, и се наранява, че от тази болка става лош... Дано да сте ме разбрали! Confused
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Апр 09, 2007 12:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

soli написа:

За съжаление да живееш по- този начин е по- трудният път.Трябва време, желание и жизнен опит, за да видиш първо пътя. А след това - много воля, за да не слезеш от него...а изкушенията са толкова много...
Не помня кой беше казал, че човек се ражда добър, но толкова често се препъва и пада през живота, и се наранява, че от тази болка става лош... Дано да сте ме разбрали! Confused

Наистина, Соли, е по-трудния начин за живот, за лична реализация, но за сметка на това пък е ПРАВИЛНИЯ, нищо че повечето люде не поемат по Пътя, но това си техен проблем, никой никого не може да научи на кавото и да било, никой не може да накара по какъвто и да било начин някого да следва този път!

Всичко просто е до лично разбиране за живота, останалото просто са несъстоятелни приказки ... а още повече пък и нежелателни, защото те въвеждат хората в заблуждения, в каквито и живеят!!!

Ама и аз и ти, знаем че не им пука по кой "път" ходят ... Повечето са консуматори и хич не ги е еня останалото, то не може да се консумира по никакъв начин, защото нито се пипа, нито се вижда, е... може би се усеща, но не всички го усещат, защото финните им сетива просто са мъртви, просто не са действащи ... и така е навсякъде в многолюдното простолюдие ...

Изкушенията не са просто изкушения, те просто са изпитания, които хората приемат като изкушения!

Да, човека наистина се ражда добър, няма значение кой го е казал, просто го е казал съвсем на място и е истина ... Но за жалост в повечето случаи той деградира поради причината, че се влива в потока на привидната реалност, на ИЛЮЗИЯТА, или както се казва на Изток - в потока на Майя - и там намират своята духовна смърт, а после естествено и физическа!

А не това е целта и предназначението на човека - целта е да преодолее този поток и да преодолее собствената си "смърт", и ... в крайна сметка да спре потока си от прераждания, за да остане да пребивава в ИСТИНСКИТЕ РЕАЛНОСТИ НА ДУХОВНИЯ СВЯТ!!!

В реалността на обичта, на Божествената Любов ...

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта