НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:40 am Вижте мненията без отговор
Любов или лудост :)))?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 19, 2007 10:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хмммм ... стягай се, хей, момичее ... Laughing Wink И умнатаааа ... Smile

Вече очичките ми се затварят самички ... Желая ти лека вечер, kati! Smile Smile Smile Smile Smile

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 19, 2007 11:36 pm
МнениеЗаглавие : ???? ?????
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Ще се постарая! Лека вечер! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 20, 2007 11:33 am
МнениеЗаглавие : Re: ???????? ?
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Сигурна съм, че тук има много истински хора /не като в чата/ Razz

Много ясно, MeGaN. Форум и чат са две различни неща. Форумите са предназначени за обсъждане на теми, а не за обясняване в любов. Там потребителите са като едно малко или голямо "семейство", защото се знае кой какъв е, някои дори се познават.
Но с mIRC много внимавай, особено с милите думички и сърчицата на човека от другата страна, за да не стане лошо после.Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 20, 2007 12:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много правилно, защото последиците после са жестоки и твърде малко хора си нормализират след тях психическото състояние ... Sad Rolling Eyes

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 12:38 am
МнениеЗаглавие : :)
Отговорете с цитат

Здравейте... ами честно да си призная и аз от близо половин година поддържам ICQ връзка с един човек Embarassed ... случи се в момента, в който си мислех че съм най-самотния човек на света, в момента в който бившият ми приятел ме изостави... бях изплашена до смърт от самотата... не ходех никъде... компютъра беше най-добрия ми приятел... и така започна всичко... вчера се срещнахме и на живо... защото и двамата сме на мнение че ICQ свързва хората, но не е средство за комуникация, изглежда свестен човек, интелигентен, с чувство за хумор... представата, която изгради в мен този човек във виртуалното пространство съвпадна с действителността - поне така изглежда на пръв поглед... такова запознаство ми се случва за втори път... първия път ме намери в atol.bg (сайт за търсене на съученици и стари приятели) едно момче и оттогава станахме много добри виртуални приятели - прави страхотни снимки ... научих доста от него за фотографията- с две думи - добро познанство... Very Happy ... забелязвам че доста мои приятели имат регистрация в един сайт за запознанства ... не знам ... сигурно е забавно... аз също си направих такава, но честно казано наблюдавам и се дивя на хорската глупост... отговарям рядко... само в случаите в които съм сметнала че има трезво- мислещ събеседник от другата страна...
ами това е... исках да споделя с вас това ... наскоро гледах в "Море от любов" една подобна история... двама души открили любовта точно чрез интернет... беше много интересно... ами шанс... Wink

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 10:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лично аз не съм на същото мнение, viki ... Проблемите възникват много по-късно, едва след години - понякога ...

Човек по същността си е непознаваем и непредсказуем относно вътрешните му нагласи, така че не е особено желателно да се считат подобни контакти за особено благоприятни ... Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 12:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно е така,Маг селена.Вие сте ясновидката,Вие виждате и неща,които убягват на останалите.
Но какво да правим ние-хората,за които компютърът е единственият шанс за връзка със света?Една реална среща(поне за един мъж) е свързана с разходи,които,понякога,не може да си позволи.И какво да прави тогава?Да чака лятото и да си определя срещи по пейките ,но само в сухо и топло време?Ми да,така правя.

Е,аз мога да си остана сам,но има хора,за които дори думата "Самота" е ужасяваща.

А че в чата има много буклук-има.Но нима в реалността не е така?Само че там някой заради поведението си рискува ритник в...и затова се ''държи прилично",а не че е "добра душица".
И все пак едно предупреждение за чатещите.Колеги,не си изграждайте идеализиран образ за другия!Това важи не само за чата,всъщност.

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 2:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прав си, AUDAN, че ги има и в така наречената "привидна реалност", защото и това, което ни заобикаля навън пък и изобщо около нас, е твърде илюзорно, но не е така виртуално ... Rolling Eyes

Помисли и ще видиш, че има разлика! Така например физиогномиката говори прекалено много за даден човек, както и неговия жестумимичен речник, както и неговата невъздържаност ... и т.н, и т.н. Cool

А в чата ... какво?! Мигар ще ми видиш истинските очички с негативните характерови чертички?! Ми неееее ... ти там си моята жертва, с която мога да си играя и да се забавлявам точно когато аз си пожелая, и както си пожелая ... и ще те държа на йо-йо както на мен ми е кеф ... докато те изработя на подсъзнателно ниво с подпрагови внушения ... Rolling Eyes Cool

И успеха ми ще бъде гарантиран, защото именно ти ще бъдеш идеалната жертва за мен, защото ти си страдащ и слаб - слаб в страха си, слаб в самотата си, в отчаянието си, понякога и в озлоблението си, в нещастието си ... И инстинкта ти за самосъхранение няма начин да не проговори на подсъзнателно ниво и няма начин да не потърсиш утеха при някого, някъде, в нещо ... и пляс у чатаааа!!! ... винаги на най-неподходящото място и в най-неподходящото време ...

А там какво те чака ... един или една усминати психопат или психопатка (а може да са и с някакво друго психическо заболяване или пък друг вид патология!!!), които ще ти видят сметката бавно,методично, филигранно изпипано, само защото видиш ли си се поддал на някакви несъстоятелни емоции, свързани със собственото ти страдание ... Sad

А както знаем сходното привлича сходното, т.е. едната патология вика другата патология, и винаги тази, която вика другата патология, подтикната от собствените й страдания става жертва на вторатаааа ... Не е нуждо да си ясновиждащ, пък кой знае - може и да греша!!!, за да можеш да ги разбереш тези неща! Нужно е просто да ги познаваш и разбираш съответно ... Rolling Eyes Wink

Сигурно никога не си изпитвал ужаса на ЯСНОВИЖДАЩИЯ или ЯСНОЧУВАЩИЯ човек, който в повечето случай може да си помогне единствено на себе си, и то само ако е успял да се самоопознае в някаква степен или пък самоусъвършенствал донякъде ...

Знаеш ли, че моите "дарби" са в полза само на хора, които имат някакво по-височко духовно виждане и разбиране на нещата от живота?! Всички останали просто ме гледат неразбиращо в очите и правят това, което си знаят, и лошата казън никога не ги отминава ... Това е жалкото ...

А какво от туй, че съм познала, че сестра му на някого ще бъде изнасилена или убита?! Каква полза има от моето познаване?! Аз предсказвам дадени събития, не за да се случват в негативните планове, а за да бъдат избягвани или предотвратявани ... все пак ... Останалото просто е несъстоятелно, разбираш ли ...

Всичко останало е просто заблуда, изгубено време, впоследствие съпроводено с дълбоки разочарования и душевни рани!!! Cool Smile

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 4:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Гласувам с 2 ръца за последното ви писано,Маг Селена!

Що се отнася до,че "подобното привлича подобно",то съм решил да си внуша,че съм богат и щастлив,пък може и да срещна подобни в чата Rolling Eyes ...че ми омръзна това vesel_patilanec Wink

Шегувам се аз,ама наистина има хора,които живеят,за да чатят.И този капан хлопва за голяма част от нашите в чужбина.Няма да пиша подробности от личния ми опит,но общо взето се почва като евтин начин за връзка с България,а докъде стига,зависи от вътрешната сила на всеки един.

Чатът сега е онова,което преди е било телефонът,а още по-преди-писмото.Опасностите са същите,но сега "омотаването" е по-бързо,особено ако ви пратят сърца,цветя и др. емотикони...Повече няма смисъл да продължавам.Знаете и сами какво е.
Майсторството в чата е да се усети границата м/у безобидната забава и умисъла и да се спре,дори при далечни подозрения за нещо такова.
А ако смятате,че "познавате'' някого,то се срещнете,както правилно съветва Маг Селена,но Exclamation на публично място и ако може ваши познати да са наблиза...за всеки случай,няма да е излишно.Дано няма нужда,но "Приготви се за най-лошото и се надявай на най-доброто",казвали нейде на Изток.

Каквото и да стане,обаче,преживейте го и продължете напред.Имате си Мисия,коятоникой няма да изпълни вместо вас.
Пък и при това хубаво време,какво правитие пред РС-то?Марш навън! Laughing

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 7:34 pm
МнениеЗаглавие : :)
Отговорете с цитат

Ееееех пак успяхте да ме развеселите... да съгласна съм с Аудан... всичко трябва да си има граници...наистина... с вас Маг Селена също съм съгласна... има хора които живеят с години под един покрив и не се познават пък камо ли да се опитваме чрез един чат за опознаем някого... невъзможно е. Лично аз смятам това за несериозно разбира се... но мисля че умея да преценям ситуацията и ще съм предпазлива обещавам... но ако един ден остана разочарована, ще знам че все още не съм си научила урока... което ще е много жалко за мен...
но стига вече съм се оправдавала...
сега смятам да си взема раничката и да отида да потанцувам салса... там поне няма виртуални хора (е не съм на 100% сигурна де, но....) Wink
до скоро и спокойна вечер на всички вас Smile

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 8:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз обичам да танцувам салса! Всъщност ... налучквам добре ритъма и много успешно импровизирам ... Laughing Razz

Ми ... аз много обичам да танцувам и лудея, но не мога да понасям високите децибели в дискотеките, пък и някои други работи ... и затова си стоя в къщи ...

Съвсем благородно ти "завиждам", viki ... Давааайййй ... и заради мен! Wink Laughing

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 23, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Гласувам с 2 ръца за последното ви писано,Маг Селена!

Що се отнася до,че "подобното привлича подобно",то съм решил да си внуша,че съм богат и щастлив,пък може и да срещна подобни в чата Rolling Eyes ...че ми омръзна това vesel_patilanec Wink

Шегувам се аз,ама наистина има хора,които живеят,за да чатят.

А ако смятате,че "познавате'' някого,то се срещнете,както правилно съветва Маг Селена,но Exclamation на публично място и ако може ваши познати да са наблиза...за всеки случай,няма да е излишно.Дано няма нужда,но "Приготви се за най-лошото и се надявай на най-доброто",казвали нейде на Изток.

Laughing

И аз се шегувам, но наистина има хора, които чатят, за да живеят.

А колкото до второто, като виден изтоковед, мога да приведа точната поговорка: "Приготви се за най-лошото и очаквай чатърджия", което пък напомня за онази друга поговорка, че след лошото винаги идва още по-лошо Razz Шегувам се Wink Но какво ще кажете и за една патрулка наблизо, плюс познатите и общественото място... Ей-тъй за още малко романтика Idea

Пуснато наПуснато на: Чет Яну 25, 2007 9:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абе хора! Толкова народ има извън чатовете, с който можете да сте си близки.Това в чата е като сън. То не е много истинско. Като си близък с някой в чата можеш ли да го целунеш, можеш ли да се облегнеш на рамото му и да поплачеш, а той да ти избърше сълзите, че даже и като се скараш - по-трудно се сдобряваш.Не са истински тези неща. Това е като да гледаш хубави пейзажи на снимка.А на AUDAN мога да кажа две неща:първо - не са се свършили жените, дето не гледат само банковата сметка на мъжа, второ - почти всички мои познати в София /управители на фирми/ дават доста високи заплати на хората си, обаче - хора няма /повечето имат високи претенции с ниско покритие/.Кажи какво работиш. Ако е в моята сфера - работа и добри доходи има. Ако искаш - пусни ми лично съобщение.P.S. Не се предлагам. Аз съм щастливо омъжена/горе-долу - живеем съвместно от 14 години/.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:34 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ауданееее ... виж какво ти предлагат хората, дее!!!

Може пък от тази трънка да изкочи някой тлъст заек ... хайдееее ... виж, деее!!! Wink Smile

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 26, 2007 12:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не е чак толкова пагубно да чатиш, ако си достатъчно улегнал. Важно е да не влагаш никакви чувства и емоции. В един единствен чат съм влизала (знаете кой е той, предполагам). Wink Там обикновено влизат хора, които си чатят за удоволствие и на които не им е до обяснения в любов и прочее.
А аз обикновено влизам когато имам да питам нещо, предимно за проблеми с компа ми. И после като ми кажат какво да правя, благодаря и си тръгвам. Е, не така демонстративно, защото би било проява на неуважение. Добре, че ги има чатовете, че като видя зор те са ми последната надежда. Laughing
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта