НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:30 am Вижте мненията без отговор
Кое прави от жената - жена и от мъжа - мъж?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 9:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Аз имам предвид конкретен случай...
... толкова много искаше дете, че се сдоби с него независимо от другите обстоятелства.За съжаление сега ще и се наложи да го отглежда съвсем сама, е помощ ще има, но няма да е това, от което ще има нужда.

В един чат-канал имаше една дама,която точно това търсеше-някой да й направи дете.И ми се оплака,че в началото всеки я канел на срещи,ма когато тя му заяви,че наистина не ще брак или съжителство,а само дете,те я оставяли..даже без да спят с нея

(не знам какъв емотикон да сложа)

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 9:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile Ми така е, насила хубост не става.Двама души са заедно защото искат да са заедно,а не заради детето, иначе ще се измъчат себе си, а него съвсем и всички ще са нещастни.Понякога може и самата жена да не иска да е с въпросния мъж, от когото е забременяла, ама зорлем я принуждават заради предразсъдъци и скрупули, криворазбран "морал"
Не знам как още се намират жени, дето си въобразяват, че точно по този начин ще оженят някого за себе си.Колкото и да е отговорен човекът,не може да се злоупотребява.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 10:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Понякога не ,много 4есто жените са с маже които не харесват или поне не са напално доволни от избора си ,но като си помисля вси4ко си има обяснение ,жените избират мажете а не обратното! Rolling Eyes но за иазбора си ,не са независими ,което им обаркжа работата
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А и познавам жени в следната ситуация:харесват двама.Естествено си имат фаворит,но...се омъжват за по-богатия..."жерват се за бъдещото дете"...предполагам...ах ,тия женски жертви,ма карай! Wink
Няма да казвам имена,защото са обществени личности

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Ми,явно природен инстинкт за защита и подсигуряване на поколението.А в крайна сметка наистина може да се окаже "жертва",щото се оказва, че това е по-лошия вариант като мъж и човек и я прави нещастна.А богатството тук не помага.Не е задължителен сценарий,ама твърде вероятен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Пет Мар 16, 2007 11:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много си права ,радвам се 4е има жехи ,които мислят като теб Кати Idea
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 12:03 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Аз мисля, че жените дето мислят така са повече, отколкото е прието да се смята.Може би по-младите и неопитни са по-меркантилни/не всички обаче/.Те не си дават сметка, че малко да поостареят, богатият им мъж или ще ги смени за по-млади и атрактивни, или ще се обзаведе с млади любовници, каквито ще може да си позволи, а съпругата ще страда от дефицит на внимание/това съсипва една жена, нищо, че ще е богата/, а ако въпреки богатството се окаже и някой скъперник - ето ти семейна идилия.Материалното положение е важно за осигуряване поне на нормален живот в днешно време /и за образование и здравеопазване се плаща/.Но богатството не е гаранция за щастие,познавам хора/двойки/, които са били щастливи като са имали малко/но все пак достатъчно/.Успяха да забогатеят,но...някои мъже като се видят с пари и забравят, коя е била до тях и ги е подкрепяла докато заедно са се борили с трудностите и безпаричието.Сменяме жилището, сменяме колата, сменяме жената. Ново положение- нов имидж. Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 8:26 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati,ако се кандитатираш за Парламата,ще гласувам за теб! Smile

...Че не съм го правил от '89г.....до колкото си спомням Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 11:34 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз съм учителка в детска градина.Ех, нямате представа как веднага, като на длан ни се изрисува картината на семейството- кой каква роля има в него, как се отнасят с детето/въпреки цунките и прегръдките сутрин/, какво е отношението между родителите....Та за хармонията между половете.... Моите собствени наблюдения са -0,001%. Дали е от нежелание да разберем другия или от криворазбрана традиция или от деградирала душевност...не знам, но фактите са такива. И резултатите са налице.
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 12:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Aaaaa! Туй,пък,е най-тъпото заблуждение,мили жени!Казва ви го патил. Wink
Аз й казвам да си търси "подходящият",а тя не ми обръща вниумание,а говори кой ще кани на сватбата и кой не.и като капак ми заявява,че като забременеела,нямало съм къде да ходя.
Ядът ми изведнъж мина(и аз не знам как) и й казах нещо от рода на следното:

-Няма да се оженя за теб,дори ако забременееш.Но докато ти трае бременността,ще потърся...(един познат,който беше с Иво Карамански,но още,когато не беше станал известен).Ще те изчакам да родиш,а после ще взема детето,а теб ще изкарам "моралнопропаднала",а може и луда,та да не го видиш никога повече.Тъй че престани с тия смешно изнудване.

Явно това я стрестна най-после,та ми се махна от главата Rolling Eyes

Много мъжка постъпка, Аудан. Само така. Въпреки че съм жена, не съм пристрастна към нито един от двата пола. Exclamation
Едва ли си щял да отнемеш такова малко дете от майка му. Дори и да успееш, със сигурност би понесъл санкции. Но аз говоря за друго. Не знаеш от какво си се оттървал. Сигурна съм, че въпросната жена е щяла да те изнудва законно и то с помощта на съдилища да плащаш издръжка и непрекъснато ще иска увеличаване на размера й предвид нарастване нуждите на детето, докато ти смъкне всички ризи от гърба, без да се съобразява с имущественото ти състояние и без да те пита колко ти самият можеш да даваш. И така поне до навършване на пълнолетие. А родителят, на когото децата не са присъдени за отлеждане, по неписано правило е считан за родител ІІ качество и то от всички инстанции. Нещо с което не мога да се примиря. А бащинството е връзка, която се възпитава... и от майката. Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 2:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
kati,ако се кандитатираш за Парламата,ще гласувам за теб! Smile

...Че не съм го правил от '89г.....до колкото си спомням Rolling Eyes

Smile Аз да се кандидатирам някъде! Цял живот съм бягала от всякакви публични изяви,особено свързани с нещо политическо. Embarassed Не е за мен тази работа, нищо че много се разприказвах нещо. Embarassed Smile Smile Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 6:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Аз да се кандидатирам някъде! Цял живот съм бягала от всякакви публични изяви,особено свързани с нещо политическо.Не е за мен тази работа, нищо че много се разприказвах нещо.

"Koйто може-не иска,който иска-не може!"

Пуснато наПуснато на: Съб Мар 17, 2007 7:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Тук във форумте има много стойностни хора, които мисля, че са подходящи в смисъл, че биха били полезни по някакъв начин ако се кандидатират и ги изберат, ама сигурно и те не искат.Иначе не е толкова зле, май не си знаем интереса:заплати, привилегии, ходи когато си искаш на "работа"/те нали има "дежурни" дет'да гласуват с картата ти/ евтини кюфтенца в стола, "ех живот ли е да го опишеш".За сериозната част няма да говоря, дето са се нагърбили да решават съдбините на народа - нали за това им се плаща. Smile Smile Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 19, 2007 12:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тъй като сме между 8 март и 1 аорил,то ето ви една хибридна закачка

-------------------------------Мъжe и жени
Таблица,публикувана в холандското списание "Натуур ен техник", съпоставя реакцията на околните за единакво поведение и постъпки от служители-мъже и жени.

--------------ТОЙ-------------------------------ТЯ-----------------------

1. Масата е все в "бумащина"-папки,книги,документи...

-Той много работи.----------------Не умее да си организира работата

2. Разговаря с колеги

-Обсъжда служебни дела-------Сплетничи,разбира се!

3. Отсътства от работа

-По дела в друго учреждение--По магазините е

4. Шефът го/я кани да закуска в ресторант

-Шефът го цени.Ще го повиши--Коментариите са излишни...

5. Предстои сватба

-Семейността придава на един--Край с работата.Сега тръгват деца,
мъж тежест.Сега е още------------пелени...Ужас!
по-ценен кадър.

6. Държи на работното си място снимка на семейството си

-Съпруг и баща на място!--------Работата за нея е на 2-ро място

Мдааа!Пожелавам ви това да е само шеговито смигване,а не реалност Smile

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 19, 2007 8:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Каква идилия, нали?! ... няма що ... !!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта