НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:40 am Вижте мненията без отговор
Защо напоследък се губи "семейството"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Valia написа:
. Да са им честити на богатите тлъсти чичковци 20-годишните изрусени, празноглави, алчни чалгазавърки. И на тях да са им честити дебелите, богати, заслепени и духовно умъртвени чичко-паричковци. Някой ден и те ще научат какво е щастие, па макар и по дългия и труден път дето са си избрали.
Само да поясня, че Валерия е също едно 20- годишно девойче , но не е изрусено, празноглаво и алчно чалгозавърче.
Сиреч - възрастта не е порок! Който иска да е личност, Е личност!
Това е положението!Wink

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно... Wink и туй с чалгозавърчето ми хареса много - страхотно определение! Laughing

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Само да поясня, че Валерия е също едно 20- годишно девойче

Ааааа, Ауди, да си имаме уважението! На 24 съм, и съвсем скоро ставам на цели 25! Може и да ти се струват нищо и никакви 5 години разлика, ама като изпитания и научени уроци бая ме озориха... та недей моля те ме връща обратно на 20 Very Happy

Маг Селена написа:
А представяш ли си да не си разбиран от целия този 90% живото-поток?!
Той залива страдалките и не им позволява да се апликират в нито една от техните обществено изразени среди - просто ги убива.
Малко са тези като мен и теб Razz Laughing дето оцеляват в подобна враждебна среда.

Малко, малко, ама ще ставаме все повече. Алчността и злобата са просто съвременни болести. А научноизвестен факт е, че продължителното излагане на болести води до придобиването на имунитет. Еволюцията и на физическо, и на духовно ниво естестено съпътства живота. И не пита кой иска да участва Smile

Всеки индивид еволюира. И ако остави процеса да протече спокойно и естествено, го съпътства прекрасно усещане за хармония вътре в себе си, и с околния свят. Ако ли пък реши да се инати, еволюцията пак се случва, само че усещането е за насилие, тежест и несправедливост... Ама не задето живота е несправедлив към тези хора, ТЕ са несправедливи към живота, като се опитват да го насилват в противоестествена посока спрямо изкривените си разбирания!

Но който и път да изберем, накрая все на едно място ще отидем. Живота продължава, с него и еволюцията. И благодарение на еволюцията на все повече хора ще им се отварят очите, и сърцата... и ще ставаме все повече "лудите", дето не ламтим за власт, пари и материални блага. И ще си имаме тоoooooлкова много приятелчета Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Valia написа:
Малко, малко, ама ще ставаме все повече. Алчността и злобата са просто съвременни болести. А научноизвестен факт е, че продължителното излагане на болести води до придобиването на имунитет. Еволюцията и на физическо, и на духовно ниво естестено съпътства живота. И не пита кой иска да участва Smile

Всеки индивид еволюира. И ако остави процеса да протече спокойно и естествено, го съпътства прекрасно усещане за хармония вътре в себе си, и с околния свят. Ако ли пък реши да се инати, еволюцията пак се случва, само че усещането е за насилие, тежест и несправедливост... Ама не задето живота е несправедлив към тези хора, ТЕ са несправедливи към живота, като се опитват да го насилват в противоестествена посока спрямо изкривените си разбирания!

Но който и път да изберем, накрая все на едно място ще отидем. Живота продължава, с него и еволюцията. И благодарение на еволюцията на все повече хора ще им се отварят очите, и сърцата... и ще ставаме все повече "лудите", дето не ламтим за власт, пари и материални блага. И ще си имаме тоoooooлкова много приятелчета Very Happy

Вале, кефиш ме тотално и пцулютно! Laughing Към това мога да прибавя само едно Амин! Laughing

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Valia написа:

Ммммм...Вале, е туй ми пада като мехлем на сърчицето - стига ми само да знам, че някъде там има едно съществооо...което възприема нещата такива, каквито СА като не ги насилва, а им позволява да се случват вътре в него!

Това не ме кефи, а направо ме хвърля във върховно блаженство!

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 16, 2010 9:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea написа:
Вале, кефиш ме тотално и пцулютно! Laughing Към това мога да прибавя само едно Амин! Laughing

Ми аз кат' ви разправям, че ще си намерим приятелчета... Smile Вижте само аз колко много успях да си намеря, и то само в този форум! Всичките ви обичам Razz

Пуснато наПуснато на: Сря Фев 17, 2010 6:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вие толкова много сте разнищили темата, че аз пак оставам с пръст в устата и няма какво да добавя.

Искам само да кажа, че Валето ме опиянява с нейните думи и писания. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kokiche

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 9:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А защо говорим само за "парите" и за"жените".
На мен често ми се случва да ме харесат по"цици" и да не ме харесат по"дупе" Very Happy
На една приятелка бившият я помоли да свали 5 килограма за един меец, за да не скъса с нея........а шефката ми твърди,че "без ботокс и любовта си отива"
Valia

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 10:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kokiche написа:
А защо говорим само за "парите" и за"жените".
На мен често ми се случва да ме харесат по"цици" и да не ме харесат по"дупе" Very Happy
На една приятелка бившият я помоли да свали 5 килограма за един меец, за да не скъса с нея........а шефката ми твърди,че "без ботокс и любовта си отива"

Ми... щото те циците и дупетата нито правят, нито развалят семейства. Неправилното отношение към тях води до проблем, не самите те. Ако попаднеш на такъв дето не може да види отвъд циците и дупето, можеш само да се радваш, че бързо си показват рогата в твоя случай. На тези с перфектната фигура им е по-трудно. Щото тогава всякакви влечуги биха могли да ти се налепят, и така и няма да знаеш защо са с теб. Сега поне знаеш, че ако някой е с теб, то е заради теб самата - не заради добре напудрената фасада.

Иначе и аз го имам този проблем с мрънканиците на половинката към външния ми вид. Но не е имало никакви ултиматуми от рода на -5 кила или си вън - ако имаше, отдавна щях да съм си хванала пътя, с такъв не искам нищо общо. Просто от време на време тактично ми се напомня, че няма да е зле да си постопя някой излишъци около Д-то и бутовете. Но си ме обича и така. Просто го е страх да не стана дебела и зла, че тогава става лошо Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Фев 21, 2010 10:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хахахах-всички на гимнастика моляяяяяяяяяяя Very Happy Very Happy Very Happy
цецка33

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 09, 2010 7:32 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Емоционалните реакции на жените потвърждават теорията за женската обърканост и мъжете си живеят спокойно в ролята на жертви. Пари и внимание – има ли ги, жената е кротко и гальовно котенце, няма ли ги – жената е хищна хиена. Лесно е да разбереш какво иска жената, трудно е да го изпълниш.

Жените и парите

Задоволената финансово жена се оплаква от липса на внимание.
Обичаната и уважавана жена иска повече пари.
Еманципираната жена, която печели повече от мъжа си, губи от женствеността си.
Жената, зависима във финансово отношение от мъжа си, често е в ролята на робиня и не получава достатъчно внимание.
Жената иска пари, за да ги харчи. За себе си, за семейството, за децата, за мъжа си дори

но ролята на жената за възпитанието на децата е първостепенна
Възпитанието е най-трудната задача на родителите, в случая майката.
Когато аз се сблъсках с това предизвикателство, разбрах колко ми е нужно аз да се променям и самовъзпитавам- пред себе си имах едно същество, което попиваше всяко мое действие, дума и настроение.
Трябваше да съм едновременно твърда и гъвкава. Да умея да давам свобода и да определям граници, да мотивирам, да наказвам, да се извинявам, когато сгреша...Все още продължавам да се уча, защото изникват нови ситуации.Някой метод, който е проработил с едното дете, не дава никакъв резултат с другото.
Но усилия трябва да се полагат, не мога да оставя нещата на самотек.Не мога да не коригирам лошите думи и действия.Не мога да пестя похвалите и насърченията.А най-трудно е да постигам баланса между двете, така че детето да се чувства обичано и оценявано, а с порастването да има добро мнение за себе си правилна самооценка.
Неслучайно човек се ражда безпомощен- през целия си живот има нужда от подкрепа и водителство, колкото и самостоятелен да стане, колкото и независим да мисли, че е.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта