|
Автор |
Съобщение |
ANI2626
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 9:11 am
Заглавие : ВЪПРОС ЗА ЗДРАВЕТО
|
|
|
Здравейте,бих искала да попитам за здравословното ми състояние,което е крайно нестабилно.Постоянна обща отпадналост болки в сърдечната област недостиг на въздух и притискане в гръдния кош.Имам алергичен ринит и тонзолит ако това може да е причина.Може ли да ми кажете какво точно ми има и към какъв специалист да се насоча.Казвам се Анелия на 29 години.Благодаря. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 7:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Ако желаете с абсолютна точност да Ви кажа какво точно става с Вашето здраве, както е и според правилата във форума, ще са ми необходими точните Ви три имена и рожденна дата! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ANI2626
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 7:55 pm
Заглавие : допълнение
|
|
|
Разбира се, извинявам се.АНЕЛИЯ ТОДОРОВА ПЕТРОВА 21.02.1980
Ако може да допълня към въпросите имах неуспешна бременност, ще имам ли скоро здраво дете? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 1:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Писането с главни букви не е особено желателно в нашите форуми!
С това право разполагат за сега само МОДЕРАТОРИТЕ!
Това не означава, че не може да се използват за подчертаване и подсилване ефектите на думите със съответните шрифтове и ... големина. Но ... писането с главни букви не е възприето тук от много-много отдавна!
Според правилника на форума имате право само на 1 въпрос!
Именно поради тази причина ще отговоря само аедин-единствен такъв поставен ми от Вас.
При Вас се очертава тенденция да се сдобиете с рожбица едва между 34-36 Ви години. Не мисля обаче, че тя - независимо от какъв пол ще бъде - ще е съвършено здрава.
Вашият здравасловен статус не е продиктуван само от едно заболяване, затова за да бъда точна ще е нужно да Ви направя пълна диагностика, която обаче е в сферата на платените услуги.
Мога да Ви помогна да влезете в нормален здравословен статус, но това може да стане само чрез лична коресподенция!
Освен това причината да нямате здраво детенце не се крие само във Вас самата. Най-вероятно причина за този факт има и във Вашия съпруг.
Но ... не е изключено да имате и генетична несъвместимост като партньори с бащата на детето! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ANI2626
|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 1:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ви за отговора.Ще си позволя да пиша на личния ви мейл. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|