НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:33 am Вижте мненията без отговор
Да поговорим за ... бедните българи
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 14, 2009 5:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Забележката ти е уместна и я приемам, ама /прости невежеството ми/ не схванах каква е връзката на Псалтира с темата? Rolling Eyes ... Ииначе информацияата сама по себе си е интересна и полезна. Cool Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Май 14, 2009 5:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Псалтир"-ът бе "лирическо отклонение' Wink Laughing Cool

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 14, 2009 11:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ауди-то, какво си се разкряскал ти?! Cool

Добре си пишат хората, аз им се радвам и ги поздравявам за това!

Я сега ми кажи с колко интервала искаш да ти разделя изреченията и думите в тях???!!!

За другото оставам безсловесна, защото ти си знаеш през пролетта, а по-тоно през март на 2008 год. какво направи, нали?!

Може би сега нямаше да е така с интервалите между изреченията, за което искрено ти състрадавам (макар, че това и мен ме дрезни). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

А сега ти давам думата да си изкажеш и ти мнението относно "бедността" на българите ... даваааааййййй, не се стеснявай - и целенасочено по темата! Wink

Пуснато наПуснато на: Вто Май 19, 2009 1:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

...та да си дойдем на думата за "бедните" българи....аз съм напълно съгласна с горните мнения: че голяма част от чуждестранните жители, които могат да си позволят бентлита не го правят, а също така съм съгласна с по-долните мнения които показват, че в България има пари, но не за това, за което трябва. А защо ли? Ами защото липсва човешкото...липсва "човешка политика" не знам дали има такова понятие. Какво се строи и за какво се пръскат пари? Само за хотели...например. Не се появи нито един, който да удари юмрук по масата и да каже, стига! Хайде вече с тези пари да строим детски градини....Също така би могло да се отсъди да се каже, хайде стига хотели, нека тези пари отидат за образование или здравеопазване.
Защото реално се оказва, че тези пари ги има, но не и за нормалните човешки нужди на едно общество.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 17, 2009 5:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Те сегашните милионери преди години също са спадали към бедните българи Wink и също като нас сега са казвали \"Ей няма един да блъсне по масата \" .... След като е усетил какво е да си човек с пари и власт ... е позагърбил предишното си виждане и мнение по въпроса !

Не може и не стига само един .... Защото те са като верига и са зависими малко или много един от друг ,а когато се засегнат и интереси ... забрави !

Аз лично не виждам изход ....

Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта