Автор |
Съобщение |
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 10:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Сериознооо ?
Аз си мислех ,че няма тук такива !
Питам щото съм голям "манияк" на тая тема и се чудех дали да отворя една тук ,за да обсъждаме комбинации , карти ,символика ,техники и практики и т.н. !
Естествено ако домакините нямат нищо против!
Просто ми беше интересно да знам дали ще има с кого !
От кога ти е хоби на теб ? |
|
_________________ |
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 10:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами точно тарото от 5 години някъде, а гледането на карти като цяло още от седми клас )) Обаче не обичам да гледам на други. Прекалено ми е отговорно. Страх ме е да не ги програмирам, и то грешно, защото ми липсва увереност. Не съм сигурна дали в момента не тълкувам картите прекалено субективно, въпреки че при мен се получава нещо като "включване" - почвам да си ги говоря и навървям нещата без да се замислям много-много. Но си помагам с една книжка де, при тълкуванията. Не ги знам всичките на изуст, карам на интуиция. Ама и не смея без книжка. Иначе са ми казвали, че много познавам. То и затова ме е страх да гледам на други хора - да не би да кажа някоя глупост, а те да я вземат насериозно.
Иначе мога да ти подам някое инфо по темата. Ако не може тук, по скайпа... |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 10:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Цели седем години ?
При мен е от една година.Едва преди месец започнах да "гледам" и на познати,приятели ... Доста по-лесно е за други от колкото за теб самия ,защото си малко или много си зависим от желанията си .
Аз изчетох доста по темата ТАРО , но прати ми тук каквото имаш ти в предвид ! |
|
_________________ |
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 10:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Тоест от 5-ет години де ... |
|
_________________ |
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 10:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Ама при мен работата е повече за задоволяване на любопитството и винаги се ядосвам, че прекалено често се допитвам до картите, най-вече в електронния им вариант.
Мога да ти кажа коя книжка ползвам (на английски е) и да ти дам няколко линка, но предпочитам първо на лична и после вече ако получим благословията на домакините, може да ги публикувам. Притеснява ме това, че става въпрос за литература на друг език и линкове към чужди страници, за ползването на някои от които се иска и заплащане. |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 11:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Давай на лични ...
При мен не е чак толкова задоволяване на любопитството .Мен ме "дърпа" самата мистика около картите ,загадката ,ключа и т.н.
Пиши ми всичко ,което искаш и имаш в предвид като инфо за Тарото ако не ти е проблем.
Мен силно ме впечатли книгата "Самоучител по Таро" на руски е ! Добре е обяснено и подробно най-вече!
Ти каква колода използваш ? |
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 1:52 pm
Заглавие :
|
|
|
На туй ли му викат нощно парти, значи?!
Имате ... окултно изкривяване, момичетаааааа ...!
Дайте нещо по същество ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|