Автор |
Съобщение |
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 3:30 am
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Ей, Селена, тревожиш се, че не си ни била полезна?! Щяхме ли да сме тук, ако беше така? Толкова неща научихме за времето прекарано с вас /и продължаваме да се учим/, не е истина просто.
Е, ако не е достатъчно /а то никога не е достатъчно, щото граници на познанието няма за никого/ проблемът няма да е твой, а наш си.
Остави тервогите и се радвай, много хора всекидневно посещават форума и четат темите, макар и да не се включват, сигурна съм, че нещо им влиза в главите.
|
Точно така ... аз мисля по същия начин.Не знам как Селена може да си помисли ,че не ни е била полезна ... а то всъщност .. е точно обратното !
Радвам се че те срещнах и теб и Живин!
|
|
_________________ |
|
|
|
merigi
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 11:07 am
Заглавие :
|
|
|
Тъй като смъртта е безкрайна перспектива, а животът - главоломно кратък, трябва ли да избягваме да правим това, което ни се иска да правим?!Трябва ли да изживяваме живота си така, както някой друг иска?!Трябва ли да се отказваме от това да бъдем господари на самите себе си, за да се вместим в общоприета система от религия?! Мисля, че единствено Ние сме тези, които контролираме , какво ще влезе в ума ни като мисъл! А не да чакаме някой да ни направи живота по-добър.Това са илюзии и оправдания, че нещата ще тръгнат добре, ако дойде еди кой си властелин! Глупаво е да се говори, че ние сме безпомощни затворници, на които някой или нещо трябва да помага.Само ние можем да променим съдбата си и да поемем отговорност за нещата в този момент-сега,защото бъдещето е само друг момент, който се изживява, когато настъпи.А религиите , в това е проблемът, че насаждат вяра и очакване, отместват ударението от "сега" и ни съветват: Чакайте, не бъди ...еди какъв си!, Ще дойде деня на просветлението и т.н.Защото бягството от настоящето води до идеализирането на бъдещето, на образи като властелини и пр. |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 1:25 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 1:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Люси много добре знаеше ,че няма да споделим мнението и ... тя беше готова за критика !
По-скоро някои друг изчакваше ,за да не го помислят за луд ! |
Ти за кого намекваш, бе ... Дидок?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 1:59 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Ей, Селена, тревожиш се, че не си ни била полезна?! Щяхме ли да сме тук, ако беше така? Толкова неща научихме за времето прекарано с вас /и продължаваме да се учим/, не е истина просто.
Е, ако не е достатъчно /а то никога не е достатъчно, щото граници на познанието няма за никого/ проблемът няма да е твой, а наш си.
Остави тервогите и се радвай, много хора всекидневно посещават форума и четат темите, макар и да не се включват, сигурна съм, че нещо им влиза в главите.
|
Напоследък все повече се убеждавам в правотата ти ... |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 8:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Didi написа: | Люси много добре знаеше ,че няма да споделим мнението и ... тя беше готова за критика !
На лични съм ти писала ! |
|
_________________ |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Ное 02, 2008 8:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Изчакването на пълното опознаване на себе си просто е мълчаливо съгласие на индивида да не променя себе си. |
Това направо може да ми служи за девиз! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 12:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Маг Селена написа: | Didi написа: | Люси много добре знаеше ,че няма да споделим мнението и ... тя беше готова за критика !
На лични съм ти писала ! |
Прочетох гооо ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2008 12:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Радвам се че те срещнах и теб и Живин! |
Това е плод на твоите лични усилия! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|