НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 3:32 pm Вижте мненията без отговор
ОТНОВО В "ИСКРЕНО И ЛИЧНО" ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
merigi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 23, 2008 8:03 pm
МнениеЗаглавие : ?????????!
Отговорете с цитат

съжалявам, че не го гледах...дали има запис някой?!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 23, 2008 8:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Щях да препоръчам neterra.tv, но за съжаление там все още не са започнали да качват предаването във видеоархива нтв, може би защото е ново за нея.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 1:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вече го има предаването качено във видеоархива на neterra.tv, след регистрация /който няма/ може да се изгледа на запис. Ако с линка не става, влезте в сайта, след което на Нова ТВ в раздела за "реалити" ще го намерите в списъка по дати /излъчено на 23.06./. Приятно гледане! Smile

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 6:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Вече го има предаването качено във видеоархива на neterra.tv, след регистрация /който няма/ може да се изгледа на запис. Ако с линка не става, влезте в сайта, след което на Нова ТВ в раздела за "реалити" ще го намерите в списъка по дати /излъчено на 23.06./. Приятно гледане! Smile

Преди 4 часа се регистрирах, платих си едното евро както си му е реда, обаче колкото пъти кликна да го гледам, все ми излиза едно прозорче дето ми казва, че за да гледам, трябва да си платя.

Ама аз си платих!!! Crying or Very sad А линка е валиден само 24 часа. Т.е. ако чакат 2-3 дена докато получат парите съм прецакана Sad Е как може да предлагат платени услуги без да са си изпипали тея неща!!!! Много мразя такива тв сайтчета дето гледат само да ти вземат паричките Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 7:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хмм аз го гледах без да плащам ... ! ! !

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 8:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има безплатен едногодишен абонамент - само е нужна регистрация, понякога може да се гледа и без логване. От преди повече от година имах абонамент за гледане, след като изтече едногодишния ми срок си го поднових. Може би платеният абонамент включва повече опции, не знам, но за да се гледат предавания на живо или на запис не е нужно да са плаща. Всъщност на живо до сега не ми се е налагало да гледам, само на запис ако съм пропуснала някое предаване, което по-специално ме интересува.

radea

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 8:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Свързах се с онлайн съпорта и оправихме работата. Така и не разбрах какъв е бил проблема, но поне в момента гледам предаването.

А плащам, защото съм в чужбина. Когато се гледа от България, условията са малко по-различни...

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 8:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз преположих, че може би е заради извън България, но все си мислех, че може да действа по един начин навсякъде. Добре, че се оправи положението с гледането.Wink

reveta

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 9:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

radea, можеш да опиташ и оттук. Нямам регистрация и не знам дали е безплатно...

http://www.bgtelevizor.net/

Колкото до Нетера, че е платена, не е въпроса в парите, а в принципите. И е абсолютна дискриминация да не излъчва нищо за живеещи в чужбина, освен платено, разбира се...
За сведение много руски телевизии (като Корбина и ТНТ) са безплатни за целия свят, сигурно защото те не си знаят интересите така както българската Нетера.
Но пък никой не е умрял без българска телевизия, всеки е оцелял...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 14, 2008 10:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря, Ревета, успях да гледам предаването. Добро беше, въпреки че като цяло не съм голяма фенка на Искрено и лично и госпожа Ангелова... Да де, Чакракчиева.

Страницата, която даваш също вече е платена. Аз имам регистрация в нея, защото в началото беше безплатна. А и май е само на живо, нямат архиви като Нетера. Не съм била там от близо година не само заради парите, а и защото по принцип не гледам телевизия. Интернет ми стига Smile

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта