НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 12:52 pm Вижте мненията без отговор
Розарий
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Май 29, 2008 1:45 am
МнениеЗаглавие : ???????
Отговорете с цитат

Розарий – това е сборник от молитви, основаващи се на събития от евангелските текстове. Розарият съдържа определен брой повторения на молитвата към Богородица, молитвата “Отче наш” и “Славене”. Порядъкът на четене и броя на повторенията има принципно значение и представлява дълбоко обмислена система, над усъвършенстването на която са се трудили много святи хора. Каноническият вариант на Розария се използва в еднаква степен от католическата и православната религии.

Молба на Санат Кумара

На 20 септември по време на медитация, Саната Кумара ми изпрати мисъл за необходимостта от написване на нов Роазарий, който да не се състои от евангевлски текстове, смесени с молитвата Богородица (принципа, по който са съставени всички католически Розарии), а този Розарий да бъде съставен от фрагменти от диктовките дадени от Владиците чрез мен през тази година.
И първият Розарий трябва да бъде съставен от първите три диктовки дадени от Санат Кумара.
На следващия ден, преди да пристъпя към написването на Розария, по време на медитация, попитах трябва ли това да бъде Роазарий на Санат Кумара?
Отговорът беше: “Не, това трябва да бъде обикновен Розарий на Майка Мария”.
Тогава го попитах: “Как така ще бъде Розарий на Майка Мария, когато ти го даваш?”
В отговор Санат Кумара ме помоли да взема молив и да запиша малка диктовка.
Татяна Микушина

Саната Кумара
21 септември 2005 год.

Независимо от това, че аз дадох мисълта за създаване на Розария все пак няма да излизаме от традиционната му форма, използвана от много християни. Трябва да кажа, че няма противоречие между мен и Майка Мария. Ние заедно служим на човечеството на Земята и енергията на вашите Розарии, независимо дали е насочена към Майка Мария или към мен, ще бъде използвана за целите, на които посвещавате четенето на Розариите.
Аз залагам фундамента, основата на тези Розарии и част от тяхната енергия, независимо от целите на които посвещавате четенето на Розарии, ще бъде използвана за осъществяване на нашите планове за вашата физическа октава.
И колкото по-искрено изпълнявате служенето си с четенето на Розарии, толкова по-бързо ние ще можем да осъществим нашите цели.
И Златният Век ще дойде в Русия и след нея във всички останали страни, където се намерят достатъчно Христосъщества.
Искам да насоча вниманието ви към това, че когато четете молитвата Богородица, трябва да държите в съзнанието си не само образа на Майка Мария. Всеки от вас трябва да стане Богородица и да роди Христа, вашето Христосъзнание. Опитайте да се отъжествите с Богородица независимо от това дали сте мъж или жена. Независимо от вашия пол вие сте майки и всички вие трябва да родите Христос, вашият Христоразум, вашата Божественост.
Бог Отец, Майката, Сина и Светия дух се намират във всеки от вас.
Аз ви моля да въведете в своята ежедневна духовна работа четенето на Розариите, които даваме чрез нашия Посланик Татяна.
АЗ СЪМ Санат Кумара.
АЗ СЪМ ваш Баща и ваша Майка на Небесата.

© Татяна Микушина, 2005

Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта