|
Автор |
Съобщение |
alga
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 5:40 pm
Заглавие : ????? ????? ? ????
|
|
|
Здравейте Маг Селена. Използвах формата за запитвания, защото исках да се възползвам от платените Ви услуги, но не получих отговор, затова сега пиша тук! Аз съм Йорданка 01--08-1974. Бих искала да Ви попитам дали в един момент ще бъда принудена да се оперирам? Много съм притеснена, всеки ден се появява нов здравословен проблем Това ще бъде ли проблем да имам поне едно дете? Благодаря Ви! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 1:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей, alga!
Единственото нещо, което мога да Ви кажа тук е следното:
1. Имате сериозен проблем с половите хормони и не само с тях!
2. Има изключително голяма вероятност за операция в живота Ви, но не сега, не на този етап от времето.
3. Трудно ще се сдобиете с дете, ако това изобщо стане.
Не сте си дала пълните данни, затова не мога да определя с точност дали изобщо ще си имате дете!
Формата за запитвания чрез сайта не е активирана и няма да бъде!!!
За тази цел си има лична ел. поща и мейли, нали така?!
За по-подробен отговор ме търсете на личната ми ел. пощата естествено ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
alga
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 3:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Много благодаря за отговора! Исках да използвам и личния Ви е-майл, към който има линк в началото на сайта, но аз използвам друга програма и това е невъзможно, затова не съм писала на мейла Ви. И тъй като не го намирам отново бих искала да ми кажете, къде мога да го открия, в случай, че не може да го напишете тук. Освен мнението на многото лекари, които посещавам почти постоянно се нуждая и от алтернативно мнение, затова искам да се свържа с Вас, колкото и ужасна да бъде истината! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 10:16 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|