НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:54 pm Вижте мненията без отговор
СТУД
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 5:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз имам лични впечатления,макар и бегли, за вашите хора в Изперих колко спокойно, толерантно и в сговор си живееха до края на 70-те.После не съм била да видя как беше след "оня процес",само веднъж за малко в края на 80-те,май бяха успяли да си го запазят...Тъй за Делиормана.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 1:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това видео ми го прати kati.

И си спомних за 2012г,когато ще избираме дали ще оставаме във "физическите" си тела на петорасци или ще се шесторасим в Астрала.И тъй като хич не даяня на студ,то предполагам,че май съм решил вече къде ще съм Confused

...Макар много да ми се искаше да си остана... Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:26 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ееееее ... някой да има да казва пак нещо за 2012 год.???!!!

Някой пак да нахлуе най-безцеремонно във форума и да се произнесе, че смяната на полюсите е плод на нечие болно въображение?!

Някой пак да се изсмее, че измеренията не са смесени понастоящем до такава степен, че едни от нас пребивават във второ иземерение (до толкова за деградирали!), други във трето (до толкова са невежи!), трети в четвърти (до толкова са успели да са развият духовно!), а четвъртите вече гонят петото измерение (до толкова са се извисили духовно!)???!!!

Има ли такива?!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Яну 12, 2008 2:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако някой не вярва на пишещите тук за 2012г,то да провери какво казват хопите за тази година,а те имат това знание от маите.

Смяна на полюсите вече е ставала поне веднъж според хопите /маите,а според съвеременната наука ... поне 4-5,та...ето потвърждение и от официалните учени.

А и вече се пише доста дори в ежедневната преса,което значи,че все повече хора смята,че 2012-та година е наистина "съдбовна"..

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 11:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тези дето не вярват на пишещите тука, не вярват и на хопите, както и на маите, както и на всички, и всичко останало ...

Те вярват единствено и само в собственото си Его, защото се мислят за всемогъщи и ... всезнаещи, а са просто нищо подобно.

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хич не ми харесва тази идея със смяната на полюсите и изобщо - не ми се мре толкова скоро. Crying or Very sad Та е възможно хората просто да не искат да го повярват, защото е съвсем нормална реакция да си скриеш главата в пясъка. Не че помага... Crying or Very sad но пък е уютно някак си.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 2:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А защо трябва "да се мре"???!!!

Не е ли по-добре да вземем най-после да се аклиматизираме и сдобиваме с по-високи честоти на вибрации, щото да понесем целият този цикличен катаклизъм?! Sad

И без това прехода става бавно и постъпателно ... Confused

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 2:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сега ме споходи мисълта...ами от зор човек може да избере астрала,обаче ... обаче не е ли опасно прекалено много "хора" да са в новия стар свят-астрала само от зор,а не от дорастване , да са там?
Сиреч няма ли да направят поразии и там?или има някакви защитни механизми?

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 2:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
...Сиреч няма ли да направят поразии и там?или има някакви защитни механизми?

Има - Данте ги е описал много добре Cool

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 4:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно аз пак нещо не съм разбрала, защото останах с впечатлението, че ще се мре. За другото - по висшите вибрации, то хубаво, ама едва ли става само с искане /в смисъл, ей така сега сядам и си казвам, че много искам и то започва да се случва/. Сигурно трябва на човек да му идва отвътре някакси, да има искрата... Crying or Very sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Сега ме споходи мисълта...ами от зор човек може да избере астрала,обаче ... обаче не е ли опасно прекалено много "хора" да са в новия стар свят-астрала само от зор,а не от дорастване , да са там?
Сиреч няма ли да направят поразии и там?или има някакви защитни механизми?

То това няма да е "концерт по желание" - всеки който си поиска да "си избере" да отиде там,а който е "заслужил",т.е. не,че елемента на избор го няма,напротив,но трябва да се "заработи",щото ще има "строга цедка".

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта