НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:57 pm Вижте мненията без отговор
КАК ИЗГЛЕЖДА ПСИХИЧНАТА АТАКА?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък аз си мисля,че те си вяравт,че са нещо.Иначе откъде-накъде ще е това измамно чувство за превъзходство?

А и кой нормален човек ще седне точно преди Нова година (или който и да е празник) да се заяжда?Ами никой нормален,естествено!

За мен тия хора са болни.ЗАтова и не им се връзвам, те са ми някак безразлични.Мина времето,когато се връзвах на подобни тийнейджърски изцепки.последният път бях в осми клас... Rolling Eyes

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Пък аз си мисля,че те си вяравт,че са нещо.Иначе откъде-накъде ще е това измамно чувство за превъзходство?

А и кой нормален човек ще седне точно преди Нова година (или който и да е празник) да се заяжда?Ами никой нормален,естествено!

За мен тия хора са болни.ЗАтова и не им се връзвам, те са ми някак безразлични.Мина времето,когато се връзвах на подобни тийнейджърски изцепки.последният път бях в осми клас... Rolling Eyes

Абсолютно си прав, но ... повечето хора не мислят като теб и мен, нали така?!

И би било добре да знаят, че тези "болни хора" са именно това, което казваш и ти ... това е.

Просто няма как да бъде иначе, значи ... Razz Wink

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз пък мога да изпитам единствено бегло съжаление към хора, които навръх празника нямат друго по-добро занимание. Сигурно е много гадно да си сам със себе си и със злобата си и да няма с кой да си кажеш нещо хубаво, да се засмеш, да изпиеш чаша вино...Друго е повече от тревожно, за мен поне. Тези дни, като съм болна и си стоя в къщи, имам доста свободно време и се размотавам из интернет /май сама си спретнах боледуването, че да си почина, ама не казвайте на никого Very Happy /. Прави ми впечатление ,че в много от форумите маса хора са си прекарали празника, висейки из форума и дърлейки се с някого. Това говори зле. Не съм предполагала, че има толкова много самотни хора, които освен че са самотни, са и озлобени. Тези каки не са никакво изключение. Това е цялостната картинка в BG.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В самотата няма нищо лошо!

Но лошо е когато станеш самотен и злобен!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 5:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Аз пък мога да изпитам единствено бегло съжаление към хора, които навръх празника нямат друго по-добро занимание. Сигурно е много гадно да си сам със себе си и със злобата си и да няма с кой да си кажеш нещо хубаво, да се засмеш, да изпиеш чаша вино...Друго е повече от тревожно, за мен поне. Тези дни, като съм болна и си стоя в къщи, имам доста свободно време и се размотавам из интернет /май сама си спретнах боледуването, че да си почина, ама не казвайте на никого Very Happy /. Прави ми впечатление ,че в много от форумите маса хора са си прекарали празника, висейки из форума и дърлейки се с някого. Това говори зле. Не съм предполагала, че има толкова много самотни хора, които освен че са самотни, са и озлобени. Тези каки не са никакво изключение. Това е цялостната картинка в BG.

Тъжна картинка, но съвсем правдива ... Rolling Eyes

Нисши духом, бедни тялом ... че какво да правят друго, освен да търсят жертви, за да избиват комплексите си или пък да изкарат като "3+1" някоя стотинка за друсачка от някоя поръчка на некадърна "шашманка" ... Razz

Мъртвилник, Пенка, мъртвилник ...

Аааа, да ви се похваляяяя ... на Нова година криябаните ми подариха една невероятно красива шапка на вещица, спукали сме се от смях, ама много ми отива, значи ... ей така изглеждам с нея

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 5:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Ха,честито! Все пак не са я комплектовали с метла,за да бъде намекът пълен. Laughing Razz Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 5:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама аз веднага си намерих и падна едно летенееее ... не ти е работа, значи ...

Още не съм свикнала с шапката ... Embarassed

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 6:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Супер подарък! Very Happy Веднага се сещам и за друг подаръчен комплект, съставен от змийско око, гущерска опашка и нокът от орел - 3 в 1 - плащаш едно, получаваш три. Малей! Ако някой се открехне да направи магазин за такива атрибути /по примера на секс-шоповете или магазините за рок-маниаци/, представям си как ще му тръгне бизнеса, като гледам що народ иска да се пробва с магия.Първоначалната инвестиция даже не е голяма, щото колкото по-гадно е помещението /най-добре е тъмно мазе/, толкова ще е по-загадъчно. Задължителен атрибут ще е черна котка /това е лесно/ и бухал /е това ще е най-трудната част/. Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 7:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пенке, добре си го замислила, но ... тия маниаци и лакомджии ще вземат да ги изпапат - котката и бухала имам впредвид - иначе бухали из квартала има колкото си искаш, ще хванем един ... пък и аз го докарвам така на вид ... и за другото ще се погрижим, е сега де, ... това да не са пси-свирки, я!

Ние се отваряме на по-красиви неща, природни ... естествени!

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 7:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми то вътре ще са все природни неща някакви. Котката и бухалът са дълготрайни активи и като такива ще бъдат надлежно пазени и застраховани при подходящия застраховател. Wink, който много би се разсърдил, ако трябва да покрива щети, пък като се разсърди - бие. Обаче идеята си е супер! Много си я харесвам. Ще взема да се замисля сериозно за този магазин. Само ще проверя сега дали не трябва регистрация по закона за лекарствените средства, ама мисля, че ще може да мине по линията на хранителните добавки и сувенири от неблагородни метали. Май ще ми трябват и съдружници.
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 7:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Wink Имаш кандидати,предполагам,че и Аудито ще е много ентусиазиран.Тъкмо ще направим верига магазини в различни градове.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Оппппаааа ... пак се почнааа ...

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Wink Имаш кандидати,предполагам,че и Аудито ще е много ентусиазиран.Тъкмо ще направим верига магазини в различни градове.

Тц!
Ни щъ!
През 1988 почнах да изучавам астрология,защото всеки я подценяваше и я смяташе за глупост.
Когато числото на астрoлозите в България надмина това на членовете на БКП в най-добрите й години,взех че се отказах от астрологията-много станахме...
.
После попрочетох и попробвах туй-онуй и около магията,ама сега всеки се смята за неоткрит и недооценен маг,та не ща да им слагам масло в огъня...пък Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ашколсун!!! Тъка тъ харесвам ...

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Доколкото ми е известно астрологията се изучава с години,ако става въпрос за солидни знания,а не шарлатания,магията също.С "попрочитане и пробване туй-онуй" или нищо не става,а по-лошото е,че можеш да си навлечеш някои нежелани неприятни неща.И аз съм виждала хора дето "разбират" от астрология,а една правеше хороскопи,ползвайки една дебела книга.Поне ги правеше за себе си,а не на други хора,защото това и отне седмици.Не беше учила,просто следваше написаното в книгата.То за това се искаше голямо търпение,аз едва ли бих се захванала.

Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта