Автор |
Съобщение |
viki
Местожителство: Пловдив
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 11:01 pm
Заглавие :
|
|
|
а аз си мислех че съм станала по-неорганизирана и мързелива... времето наистина не ми достига и то е така от цяла година... но все търся причина в себе си... я виж ти това време... сега като се замисля се сещам за сезоните... ами всички говорят как се били изместили как пролет и есен вече няма... ми как да има... |
|
_________________ << За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >>
<< Това, което не ни убива ни прави по-силни>> |
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 11:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Уррраа-а-а , vviki ! Чудесно си се сетила !
Аз също се чудех защо също все времето не ми стига и все ми се спи,а то ето какво било |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 11:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Това е всеобща констатация.много хора се оплакват,че преди са се вмествали с милион ежедневни ангажименти,а сега не успяват.Аз също,въпреки,че съм много по-свободна от преди.За един безкрайно дълъг работен ден и никакво свободно време,след него успявах още куп други неща да свърша,а сега и с повече време на разположение не мога.Все едно не съм била аз,а друг човек.Може и да е въпрос на мобилизация и организация.Колкото е по-зает човек,толкова по-организиран и дисциплиниран е.Но истината е,че това го чувам непрекъснато от много хора,явно има и нещо друго...
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
viki
Местожителство: Пловдив
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 11:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Ааааа Аудан съня няма нищо общооооо... кой те кара да стоиш по нощите и да пишеш по форумите... я марш в леглото бързо... Съня си е сън той най-трудно се пренастройва ... но обърквацията, която настава от липса на време през деня е друго нещо... взех да се замислям... за сега ще се опитам да съм по-организирана и да правя каквото трябва пък времето ще покаже.... |
|
_________________ << За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >>
<< Това, което не ни убива ни прави по-силни>> |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 11:45 am
Заглавие :
|
|
|
И аз опитвах да бъда по-организирана, ама не се получаваше ...
И тогава знаете ли какво направих?!
Въоръжих се с търпение, спокойствие и ... за почнах да разпределям нещата по тяхната значимост.
И се получава!!!
Никой не може да се надбягва с времето ... просто защото то не съществува, съществува само в нашите човешки, земни възприятия.
И сега се чувствам невероятно ...
Опитайте и вие! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|