НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 1:00 pm Вижте мненията без отговор
ВЕЛИЧИЕТО НА НЕВЕЖИТЕ "ВЕЛИЧИЯ"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Hekata написа:
Мило дете, казвам ти така, защото си помалка на години от мен, и защотото житейския ми опит е много голям, първо, аз съм много заета, жена, която по една случайност е също психоложка, и работи с деца.

Тая "умната" явно не знае, че си по-големичка от нея, Кати, ама нейсе ... в момента е още по-същисана и още по-бясна ... нека да отиде да си допие някъде сега, заедно с оня инсултясалия ... Razz

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Hekata написа:
Пропуснах, да кажа, обращението най- горе е за кати, и понеже съм си изтресена лелка забравих да ти кажа Кати, че да кажеш че някой само с присъствието си само прави нещо е абсурдно, защотот или Маг Селена е Божествена личност, което не ми се връзва с държанието и ...
И второ ... да се пита е Божествено, това е питя към познанието... Smile

Ако горния пост на Хеката се отнася до мен,за сведение и аз съм жена на средна възраст с образование/но в съвсем друга област,нямаща относение към разискваните теми/ и с доста житейски опит.Така,че много добре знам за какво става въпрос.Няма да коментирам темата за аутизма,защото не съм с медицински познания,имам обща култура,но това в случая не е достатъчно.Знам,докъде може и до къде не да се постигнат добри резултати при една адекватна помощ,което и предполагам биха предприели потърпевшите хора.Но и вие едва ли сте в състояние да им помогнете с дискусиите си тук.Що се отнася до каармичните зависимости и в този случай и по принцип всяко нещо си има причнина и следствие,а осъзнаването им помага ако не да се избегне някакво събитие,то поне да се понесе по възможно най-добрия начин и се извадят поуките от него.

Под присъствие разбирах разискването на определени теми във форума,това е помогнало на много хора,смея да го твърдя.И аз съм прочела някои неща,може да не е достатъчно,но и тонове литература да се изгълта по тези въпроси,не е достатъчно ако не се осмислят и разберат.Счетох за нужно да го кажа,пък нека всеки си решава сам за себе си чия окултна помощ да търси и дали въобще да я търси.Всеки си заслужава това което получава,истината е,че готови рецепти да си решаваме проблемите няма всеки сам трябва да се понапъне за да разбере кое,как,защо му се случва,т.е.какъв е неговия собствен принос за това.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Защо имате раздел УСЛУГИ във вашия сайт?
Каква е идеята на този раздел? Защо го има?

Някой от "тежката артилерия", както му викат там едни човекоподобни смешници, се опитва май нещо да ни каже или ... да ни извади из релси, а?!

Че коя си ти бе, "мъничко момиченце изпълнено със злоба", да ни държиш сметка за каквото и да било?!

Идеята за този "раздел" е да елеминира подобни навлеци като вас - тримцата, дето се вземат много насериозно, жалко, че единия не може да пише нормално на компа, поради факта, че има парализа на едната ръка ... Cool

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Hekata написа:
Мило дете, казвам ти така, защото си помалка на години от мен, и защотото житейския ми опит е много голям, първо, аз съм много заета, жена, която по една случайност е също психоложка, и работи с деца.

Тая "умната" явно не знае, че си по-големичка от нея, Кати, ама нейсе ... в момента е още по-същисана и още по-бясна ... нека да отиде да си допие някъде сега, заедно с оня инсултясалия ... Razz

Laughing Ми няма лошо да съм и "мило дете",какво пък запазила съм и детското в себе си. Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За разлика от тях ... дааа ... Razz Wink Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Защо имате раздел УСЛУГИ във вашия сайт?
Каква е идеята на този раздел? Защо го има?

Алллоооуууу ... тая да не е от ЦРУ-то нещо си?! Аааааа ...

Май й трябва по-добра психоложка от тази, дето се намира толкова близко до нея, щото не тя е никаква "психоложка" ... брррррр... ми то не е лесно от сервитьорка да се преквалифицираш в нещо, което изобщо не си ... Razz Cool

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Абе те тези госпожи/или госпожици/ също май си слагаха обяви,реклами и т.н.описания на дейността си и то с доста по-завъртяни термини,че на народа колкото нещо по-сложно му звучи,толкова по-авторитетно,а седнали тук да търсят под вола теле.А и нещо да кажат по въпроса за "Новата култура"? Laughing

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Идеята, маг Живин, е че раздел УСЛУГИ, или "вижте какво можем ние" представлява нищо повече от реклама.

А вашите раздели във вашия сайт защо имат такива реклами?!

И защо плюят вече цели три години всички наред от окултното поприще, а се занимават със същото, айде да не занимавам точно сега потребителите с какво, че то от самолет си личи къде трябва да ви приберат и тримцата!

Е, как - "Групата на Шаро в тройка на разсъмвяне" се появи, за да ни начука главчиките, дето сме си ги вирнали толкова високо над всичките, а те завалиите нямат никакви посещения в сайта си, защо да не дойдат да орезилят нашия и ... да ни сурвакат за Нова година!

Само дето не са преценили, че вече ние не сме онези предишните, просто вече сме едни малко по-други и по-променени хора опреди, които са обръгнали на налудни манифестации къде ли не из медиите ...

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Никой не задължава никого да отговаря.

Много си нахална, бе моме "юбаво" ...

А когато трябва да ти отговарят на теб, трябва да е "сега, веднага и тук", така ли?!

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eriniq написа:
Много добре въртите очи.

Но не така и чак толкова хубаво, както ти си въртиш на публични места ето това нещо

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 2:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Hekata написа:

Маг Селена, която тотално ми падна в очите се държи тотално невъзпитано, и като циганка на улицата...има наглоста да коментира теми, които са толкова важни по този тинейджърски начин. Освен това както се вижда, за нея живота се е развил само до товава, защотото след пуберитета човек развива един по цялостен поглед на живота и разбира, че нещатата не са бели и черни.
Така и друго, ако не ви пука..мила ми г-жо вие явно наистина не сте човек, който има право да говори за такива теми.

Дреме ми на мене как изглеждам в твоите малки и злобни очички!

И само ти си мислиш, че би могла да ме обидиш ... толкова съм обръгнала на подобни извращения като твоите, още повече пък, че вие троицата "поведохте интригантското хоро" да унищожите с параноидно-психопатичните си налудности всички, които са над вас ... Cool

Я си виж несъстоятелните анализи по жълтите вестничета на които се смеят и пет годишните хлапетии от квартала, пък тогава давай мнения за аутизма!

Не се вземай чак толкова насериозно, защото точно ти пък изобщо не си никакъв критерий ... първо си вземи дипломата и тогава ела да говириш.

Ама от разпивки и ... -ици остава ли ти време?! Cool

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Дек 31, 2007 3:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 3:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Hekata написа:
Пропуснах, да кажа, обращението най- горе е за кати, и понеже съм си изтресена лелка забравих да ти кажа Кати, че да кажеш че някой само с присъствието си само прави нещо е абсурдно, защотот или Маг Селена е Божествена личност, което не ми се връзва с държанието и ...
И второ ... да се пита е Божествено, това е питя към познанието... Smile

То и изразните ти средства са абсолютно несвързани, щото най-вероятно си друсана до козирката, амаааа ххааааа ... иначе как бихте могли да издържите "двете харити" почти 2 денонощия в нета ... Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 31, 2007 7:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбиването на илюзии никога не е леко и приятно, но винаги дарява с нова свобода и простор!!! Very Happy

За осъзнатия е все едно дали ще медитира или не, дали ще се въздържа от земни дейности или не.
Гампота

Няма по-голямо зло от омразата, нито по-голяма сила от търпението!

Весела Нова година на всички!!!
Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта