НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:50 am Вижте мненията без отговор
ОБЪРКВАНЕТО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 12:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Заключението е, че всички трябва да бъдем уверени в себе си - дори и когато грешим.

Така по-лесно ще научим кармичните си уроци, по-бързо и за по-кратко време ... е, сега, няма безболезнени работи, дееее ... Wink

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 1:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък на мен винаги точно за това са ми се карали Embarassed - че съм уверена в себе си, дори и тогава, когато тотално греша.На времето така си вземах и не един изпит в Университета.Изпитващият често казваше: "Големи глупости издрънкахте, колежке, но пък така самоуверено ги поднесохте, че чак се заслушах.Пиша ви тройка." Very Happy Голям срам!Обаче с годинките хич не се промени.Е, сега - кое е правилното всъщност?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 2:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Аз мисля,че си на прав път с увереността в себе си,обратният вариант е по-лош.Никой не е застрахован от грешки,казват,че "не греши този,който нищо не прави",но всъщност това според мен е най-голямата грешка.Казвам го като човек,който пък доста често се е чувствал не достатъчно уверен в себе си,дори съзнавайки,че не е основателно.Неувереността не ми е донесла активи,така,че деразай! Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 2:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Пък на мен винаги точно за това са ми се карали Embarassed - че съм уверена в себе си, дори и тогава, когато тотално греша.На времето така си вземах и не един изпит в Университета.Изпитващият често казваше: "Големи глупости издрънкахте, колежке, но пък така самоуверено ги поднесохте, че чак се заслушах.Пиша ви тройка." Very Happy Голям срам!Обаче с годинките хич не се промени.Е, сега - кое е правилното всъщност?

Хитлер и Сталин също не са се двуумяли,а са били решителни...

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 6:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кои бяха тези самоубийци, значи?!

А има толкова живи и безсмъртни същества изпълнени с решителна увереност и всемирна любов и обич ... хайде отидете да прочетете пак за тях в статиите ми за Висшата Духовна Йерархия! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 08, 2007 7:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Хитлер и Сталин също не са се двуумяли,а са били решителни...

Прав си.Медалът винаги има две страни.Струва ми се, че увереността и/или колебливостта не са толкова продукт на самовъзпитание, а по-скоро нещо вродено.Вчера гледах по животинския канал изследване при шимпанзетата.Тези качества си ги има и при тях и си проличават в групата докато са още малки.Изследователите бяха стигнали до извода, че самоуверените имат 80 % по-добри шансове да оцелеят и да създадат потомство.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 09, 2007 1:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Струва ми се, че увереността и/или колебливостта не са толкова продукт на самовъзпитание, а по-скоро нещо вродено.Вчера гледах по животинския канал изследване при шимпанзетата.Тези качества си ги има и при тях и си проличават в групата докато са още малки.Изследователите бяха стигнали до извода, че самоуверените имат 80 % по-добри шансове да оцелеят и да създадат потомство.

А не мислиш ли Пенка, че тук става въпрос за природната интелигентност (не интелект!), която е присъща на всички живи индивиди, а още повече пък на човека?! Cool

Само дето човека, най-неразумното и зло животно на планетата ни, е притъпил до такава степен сетивата си, че дори не е способен и на самовъзпитание, а камо ли да се всуша в собствената си интелигентна природа ... така, както правят кои?! ... ами шимпанзетатааааа ... Wink

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта