НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:27 pm Вижте мненията без отговор
ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ - полезно и опасно!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лазарев е тежък и ... разтърсващ!

Ако човек има по-слаби нерви, при "просветнането" при четенето на книгите /изчетох ги до една и вече дори не ми се налага да ги препрочитам - просто съм на вълната на крийя йогата/ той може да "сдаде" багажа и .... хайде хоп- в психиатриятаааа ... имаше и такива случаи в практиката ми!

Но животът е най-добрия учител!

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лазарев наистина се разбира истински,когато се наблюдава или още по-добре преживява нещо в живота,иначе е по-трудно,само се възприема като интересна и полезна информаия.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Доори и това не се получава при втория вариант. Просто не се разбира и ... толкова.

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля,че по онова време до някъде го разбирах и като че ли се опитвах да прилагам някои неща,но много не успявах,повече се поддавах на вредните си емоции.Чак като усетих какви събития влекат след себе си,започнах да разбирам истински.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А аз се бях "втрещила" и така си останах /почти/, докато не стигнах някъде до към 8-та, 9-та му книга.

Бях поразена от всичкото това, което описваше ... много е стресиращо да ти изплават всички детайли от живота ти, които са ти били кармични и са ти /за онова време имам впредвид/ все още такива ... УЖАС!

На човек му трябва ГОЛЯМОТО РАЗБИРАНЕ в това отношение, иначе "кармичния механизъм" просто ще го премели и ... до там е.

Аз ще отивам да нанкам ...

Лека нощ на всички тук и приятни сънища!

Пуснато наПуснато на: Вто Юни 12, 2007 10:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Аз съм доста по-назад с материала,може би сега му е времето,а не преди,все пак имало е някаква полза, не знам.Лека нощ и на Вас!
Very Happy Very Happy Very Happy
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 20, 2007 3:02 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лазарев от къде знае кое е добро за някого и кое не? Всеки от нас е различен, всеки разполага със свободна воля, следователно всеки има право на избор. Както всеки човек е различен и уникален, така и мисленето му е различно. За някои може да е правилно това, което върши един, а за друг - лошо, няма критерии за това. Не искам да споря за Лазарев, всеки има право на мнение.
Трудностите невинаги са резултат от това, че сме направили нещо лошо. Иначе как ще израстваме духовно, ако само ни се връща. Не разбирам и това, че всяка лоша мисъл трябва да се наказва. За лошите постъпки разбирам, но мислите? Коя е добра мисъл? А коя е лоша? Къде е границата между тях?
Според Лазарев даже помислиш ли нещо лошо - веднага се връща.
Защо трябва да живеем в постоянен страх, че ще ни се върне? Трудностите са изпитания за нашето духовно израстване. Просто трябва да даваме най-доброто от себе си и да не мислим за само и единствено за последиците.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 20, 2007 9:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
За лошите постъпки разбирам, но мислите? Коя е добра мисъл? А коя е лоша? Къде е границата между тях?

Според Лазарев даже помислиш ли нещо лошо - веднага се връща.
Защо трябва да живеем в постоянен страх, че ще ни се върне?

Трудностите са изпитания за нашето духовно израстване. Просто трябва да даваме най-доброто от себе си и да не мислим за само и единствено за последиците.

Няма по-силно нещо от самата мисъл.

Спомни си само онази приказка за мечката и дърваря в гората. Раната на мечката от брадвата на дърваря зараснала, но тя никога не забравила лошата дума, казана без особено зла умисъл ... просто изтървана дума ...

А какво пък остава за мисълта, когато е възпроизведена на осъзнато равнище, т.е на много по-фино ниво от речта??

А какво пък остава когато мисълта дори не е осъзната, т.е действа на подсъзнателно ниво, още по-фино равнище???!!!

Тя тогава е най-безконтролна и най-вредна ... съжалявам.

Добра мисъл е съграждащата мисъл, а зла - разграждащата, унищожаващата. Само в това е разликата!!!

Нищо не ни се връща, там е работата, значи. Ние сами творим съдбата си и ... всяко едно събитие в живота ни е просто явление предизвикано от дадена причина, която предшества самото явление, т.е. самото следствие. Причина от нашите действия, постъпки, думи, мисли, чувства, емоции ...

Поради същата причина и никой не ни наказва ... така, че религиозните заблуди, че Бог ни наказва не са верни, защото това би означавало той да наказва сам себе си.

Бог е съвършен и защитните му механизми - също. Но ... не сме Богове, за да можем да докажем това нещо, още повече, че Бог е непознаваем и ... непостижим.

Е, за останалото си права - трудностите в живота ни са нашите изпитания. Издържаме ли ги, решаваме ли ги правилно, то това би означавало, че се осъвършенстваме духовно!

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 5:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
По този повод се сетих за нашумелите напоследък курсове на Норбеков,дето хората се научавали да си лекуват някои болести сами.Нещо за това някой може ли да каже.

Току-що намерих една доста интригуваща тема за въпросния Норбеков. Wink Добре е повече хора да я прочетат. Ето
тук
reveta

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 5:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
По този повод се сетих за нашумелите напоследък курсове на Норбеков,дето хората се научавали да си лекуват някои болести сами.Нещо за това някой може ли да каже.

Току-що намерих една доста интригуваща тема за въпросния Норбеков. Wink Добре е повече хора да я прочетат. Ето тук
reveta

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 5:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Без да искам пуснах поста 2 пъти. Изтрийте ми по-горния от двата. Embarassed
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 6:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако някой се интересува повече за прослоутите оздравителни курсове на Норбеков или по неговите методики,може да намери инфo и ................

(изтрито от модератора, тъй като това е в разрез с правилата на форума, в който не рекламираме никакви лечители, още повече пък Норбеков.)

Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Стана ми интересно за този Лазарев!Може ли някой да ми каже нещо повече за него?Какъв е той?Писател?Имена на книги ,ако може да ми кажете?Ще съм благодарна!
Тука всички май сте го чели,само аз пак изоставам Smile Embarassed

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Embarassed Извинявам се за несъобразителността/с линка/ Embarassed

За Лазарев - "Диагностика на кармата" Cool

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нищо ... няма да те бием много ... Razz Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си