Автор |
Съобщение |
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 1:48 am
Заглавие :
|
|
|
тая топ класация да не би да показва коя зодия на кое място е?то аз и да искам да се класирам на по-високо нива с тоя трабант няма как да стане а и карам бавно/в противен случай току виж са ми спретнали още един курс за летене-с метлата го изучих ама за другия с трабанта малко ще ми е по трудно/ |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 1:52 am
Заглавие :
|
|
|
Точно това показва,кои са по-добрите шофьори.само да няма обидени,просто е преписана. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 2:07 am
Заглавие :
|
|
|
споко аз няма да съм от обидените.мога да сложа доста народ в джоба си с моето бавно каране/направо да те изядат мухите/ ако има класация за шофьори които не испускат какви боклуци са изхвърлили колегите по канафките ще съм в топ 10-лоша работа постоянно виждам гнусотиите.то от време на време си намирвам и по нещо интересно и полезно де. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 11:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Ако сте шофьор и сте освирепели от трафика в България,станете доброволец за Ирак и си го изкарайте на местните с ... "Чук" ...(тъй се превевжда "Hammer"),както правят ей тия тука |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 11:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Ауди,на какви работи учиш хората!А ако не си в Хамъра,а от другите?!
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 1:56 am
Заглавие :
|
|
|
kati,споко!Сега Големият брат е САЩ,а само там се правят Чуковете
Обаче аз съм хвърлил око на руския еквивалент-"Комбат".Той по доста показатели надминава оригинала,вкл. скорост и комфорт на возенето.
А с "Хамър"-а може да се отървете от бъбречните си камъни без операция или лекарства-толкова тръска
Вижте сами T98 и сравнение |
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 8:33 pm
Заглавие :
|
|
|
След като AUDAN започна да се заглежда по техническите характеристики на джиповете, работата става изключително интересна. Само за информация - замисли се защо руски джип на 2-3 години струва по-скъпо, отколкото като нов.Тъжната истина е, че са много добри, обаче след като ги купиш и им направиш маса първоначални ремонти. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Тъй като се подвизавам в магазин за авточасти от 5г. насам,то смея да твърдя,че останалите автомобили след 2-3г вече не стават за каране,даже и с ремонти
"BMW","Mercedes","Citroën","Pegeot"...отдавна мина времето,когато бяха еталон за качество и дълготрайност.
Сега в Германия купуват ... японски и корейски коли,които след гаранцията,продават...познайте на кои глупаци... |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Имали сме Пежо,после Мицубиши,после Ситроен - все втора или не знам коя употреба - все бяха добри.После се купи една Мазда 6 -комби нова - също е добра,хем 1 год./миналата/ вися на паркинг уж за продан,ама я подкараха който свари,дори и дъщеря ми я ползва за дълги пътувания,вместо Шкодичката си.Стават си колиците за каране - и то яко - нонстоп,не само за укикенд или за лято,както правеша на времето родителите ми.А предисния Вaртбург откара 20-тина години до откат.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:50 pm
Заглавие :
|
|
|
kati,мисълта ми е,че вече не могат да си позволят да правят коли за по-дълъг период от ... 5г.
Конкуренцията е силна.Моделите даже не мионават всички тестове за сигурност и затова през няколко месеца в медиите излиза вест,че еди-си коя компания издърпвала еди-си колко НОВИ автомобили,защото открили грешки,кои "не застрашават сигурността"(ми то как ще кажат друго,а?!).
Мина времето,когато при катастрофа на един "Мерцедес'' ну стигаше едно пребиоядисване и можеше да си кара без помен от лошото.Сега ламарините се гънат като капачка от кисело мляко.
Подобна тенденция има и при доста от останалите стоки.Телевизорите са първото,което ми идва наум... |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Отнася се въобще и за телевизорите и за останалата битова техника,черна,бяла,пембена и т.н.Това се прави и с цел да се предизвиква често купуване на такава,да се купуват новите модели,да се движи пазара,производителите също да печелят,демек поощрява се консуматорството.Иначе какво - като досега при добрите стари соц.стоки и потребители - купиш си нещо и ти служи 20-30 г.Ми имахме един тв "Опера",аз откакто се помня,та до към 30-тата ми година работеше - е налагаше се да го изключваме като прегрее в последните 2-3 годин,че се набърчваше,ама вършеше работа.
|
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 11:17 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | ...Подобна тенденция има и при доста от останалите стоки.... |
То с хората стана така, ти за стоките си се загрижил |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 11:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | AUDAN написа: | ...Подобна тенденция има и при доста от останалите стоки.... |
То с хората стана така, ти за стоките си се загрижил |
...щото ни втълпиха,че "Битието определя Съзнанието!"
Заб. За по-младите читатели пояснявам-преди 10.ХІ.1989 под "Битие" не се подразбираше първата книга на Тората |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 7:28 pm
Заглавие :
|
|
|
50 години Трабант
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 8:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Това насърчение за купуване на още коли ли е?!
Сакън ... недей.
Ще започнем да ходим вече по покривите им, защото "бедният български народ" има по кола на член от семейството си!!! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|