Автор |
Съобщение |
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 1:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Ох те всичките придобиват тези знания ей така сякаш им падат от небето....Побъркани хора!
Аз пък прочетох за Теодора Лозанова -"ВЕЛИКАТА ГАДАТЕЛКА " на Ерос Рамацоти! |
|
_________________ |
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 1:13 pm
Заглавие :
|
|
|
За майката на гадателката на Берлускони ли ставаше въпрос? Тя пък предсказва опасно покушение срещу наш министър и други разни политически прогнози - всичко в пресата,но вече писанието не ми е под ръка.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 1:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Не знам за коя гадателка ми говориш ти,но тази предсказвала на Рамацоти някакви неща...Ще потърся весника и ще напиша тука статията! |
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 1:49 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | За майката на гадателката на Берлускони ли ставаше въпрос? Тя пък предсказва опасно покушение срещу наш министър и други разни политически прогнози - всичко в пресата,но вече писанието не ми е под ръка.
|
Не, Теодора Лозанова не е майката на "гадателката" (та тя, "гадателкаат" де, се правеше на контактьорка!!!) ... ти Кати по-скоро искаш да кажеш обратното, но не е нито едното нито другото ...
Тя, онази Теодора вече залезе, ясновидката на Берлускони - каквато и реклама да й правят просто факта си е факт.
Но ... Диди определено говори за маг Теодора от в-к "В-а".
Нея сега за сега лично аз не желая да я коментирам, но ако вие имате какво да кажете, моля заповядайте ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 2:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Уф,обърках ги,вярно,че дъщерята беше Теодора.Този път пишеше за мъжката и как познавала.Вече се обърквам тотално с толкова много гадателки и шаманки по вестниците.Всеки ден се натъквам на такива,ама не си заслужава да пълня форума с тях,освен ако не е нещо по-фрапиращо.То е ясно,че повечето са на платени реклами,а другите за запълване на рубрики.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 2:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Не знам за коя гадателка ми говориш ти,но тази предсказвала на Рамацоти някакви неща...Ще потърся весника и ще напиша тука статията! |
Човешката фантазия и въображение просто нямат граници ... тя щеше да прави сватба и с маг Светлин, ама нещо не се получи и ... рекламата просто отшумя ей така на ...
Най-вероятно и с тази реклама ще стане точно като и с всички нейни останали, съжалявам, но нали знаете, че на лъжата краката са много къси ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|