Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2007 7:21 pm
Заглавие :
|
|
|
...а също и да устоиш на чуждото блъскане,без да се озлобиш/не казвам без да се браниш или бориш/... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2007 8:45 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...а също и да устоиш на чуждото блъскане,без да се озлобиш/не казвам без да се браниш или бориш/... |
Еееее ... Кати ти тук направо си в десятката, ще да знаеш!
Това просто си е невероятно търпение и още по-невероятно изпитание, пък те са съпроводени с ... болката и унижението, които биха могли наистина да те напрвят злобен/злобна.
Познато ми ееее, познато ...
Важното е да надделееш над собственото си Его и ... всичко си идва по местата. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 6:27 pm
Заглавие :
|
|
|
само дазнаете колко ми липсвате всички познати от форума.последните месеци се блъскам именно с злобата и самозабравата на хората около мен.толкова пъти съм си предизвиквала сама някой "приятни"случки и преживявания,но според мен човек трябва дамине през доста изпитания за да е сигурен в това в което вярва. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 7:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Еми ние сме си тук.Ти къде беше. То всеки от нас се блъска.Лесно няма. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:37 am
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | само дазнаете колко ми липсвате всички познати от форума.последните месеци се блъскам именно с злобата и самозабравата на хората около мен.толкова пъти съм си предизвиквала сама някой "приятни"случки и преживявания,но според мен човек трябва дамине през доста изпитания за да е сигурен в това в което вярва. |
Оооооо ... tan4eto77 ... ами, ако присъстваш по-често сред нас и разговорите ни, може би няма да ти се случват чак толкова много "приятни" случки и преживявания???!!!
Всъщност ... защо изчезна така, също като Халеевата комета си?! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 4:53 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | само дазнаете колко ми липсвате всички познати от форума... |
Не може да бъде Танче, то гръм по-често удря, отколкото те виждаме тук. Какво става с теб? Да не пристана на някого? |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 4:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз една вечер видях и Мегънчето да влиза,ама тя нещо нямала net от няколко месеца,както ми сподели като се видяхме на нейна територия,а Танчето много я е подгонила работата,та и двете се изпозагубиха от форума. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 5:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Винаги и за всичко могат да се намерят оправдания ... какви ли не.
Просто всичко е до личен избор и желание ... възможности и време винаги могат да се намерят. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 6:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, който има силно желание нищо не му пречи и в 3.00 часа през нощта да седне на компютъра. На мен ми се е случвало, да се надяваме че и за в бъдеще ще ми се случва все по-често. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 11:50 am
Заглавие :
|
|
|
kati и аз решихме да ви предоставим възможността да изгледате едно предаване на "Имаш поща".А защо сме решили?
Вижте сами и ще разберете
Запис от 2007-12-01 20:59:00 |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 11:59 am
Заглавие :
|
|
|
Аз го гледах снощи. Беше посветено на борбата против СПИН, както и на отношението на обществото към болните и серопозитивните. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 12:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Винаги и за всичко могат да се намерят оправдания ... какви ли не.
Просто всичко е до личен избор и желание ... възможности и време винаги могат да се намерят. |
Наистина нямам нет, но и работя на две места, излизам в 8 сутринта и се прибирам в 11:00 вечера /в най-добрия случай/, а в почивните дни уча за изпити...
Понякога се прокрадвам през работно време да попречета нещичко, но нямам възможност да пиша... ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 12:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Никога не бих се лишила от Интернет! От други неща мога и да се лиша и съм се лишавала, но от нет никога като знам колко добри познати съм си намерила там. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 1:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Хм-м-м!Предаването го гледахме вчера.Явно да повтаряли старо.
И тъй като случайности няма,то предполагам,че едва ли случайно сме се натъкнали на старо предаване
Ето какво имахме впредвид:
Имаш поща
Вижте 2007-11-17 20:59:00 |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 1:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Ceщам си. Отнасяше се за един човек, който се е излекувал от рак чрез самовнушение. Искаше да вдъхне надежда на всички онкоболни, че ракът въпреки всичко може да бъде победен макар и с нечовешки усилия на волята. |
|
|
|
|
|
|