НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:43 am Вижте мненията без отговор
Феноменa Царичина
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 25, 2007 10:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тук става въпрос, разбира се за Царичана, нищо повече ... може да е написано от Артур Ленгли ... Razz Laughing

Аз тия дни на каква ли не изкълчена информация не се натъкнах из най-различните форуми от типа на окултните ... Боже, какви безумия само намерих ...

Тия хора там, наречени потребители, наистина си измислят собствени виртуални светове, в които предпочитат да пребивават, само защото не им е по силите да се докоснат до истинските светове ... тези, които са вътре в тях ... !!!
Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 25, 2007 8:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, ... ама като кликна да отворя,мистър Mc Аfee (антивирусната ми програма)ми сочи юмрук Rolling Eyes
Но тъй става,когато се бутат "забранени материали"Wink и "Грешка 404" или някой друг № излиза...
Споко!Днес отделям още една част от материала.Остават 3-4 само и ги давам за качване и ще ги прочетеш,ако не затворят сайта дотогава Shocked

Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 9:21 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като едното нищо!

Аз смятах да си мълча за тази гнусна пошлост, но сега се радвам, че ти изнесе истинското инфо относно "великата царичинска тайна" ... Razz Wink

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 01, 2007 5:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Малко (не)сериозно по темата "Защо в България не кацат извънземни?" Rolling Eyes Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 02, 2007 10:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Докато у нас се заглавичкали с Царичина,в САЩ още през 50-те насериозно ЦРУ се е бояло повече от извънземни, отколкото от война със СССР Shocked

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 06, 2007 8:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

САЩ вече официално признаха тези дни /не помня точната дата/, че когато са кацнали на Луната, са заварили там съоръжения с явно изкуствен и неземен произход.Руснаците също обявиха официално, че в отговор на това, готвят експедиция за кацане на Луната през 2012 година.Така че въпросът за същуствуването на НЛО и страхът от контакт с тях вече придоби официален характер.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми то индийците пишат за битки с кораби на атлантите на Луната,ти ми казваш,че сега признали х'американците. Cool

Като малък много исках да видя НЛО и да се кача на него.Откакто разбрах,че доста чинии са си земнии-американски и руски...ми мина меракът нещо Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Руски космонавти си говорели с Бога

AUDAN

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 06, 2007 9:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati,туй запрещение космонавтско много ми прилича на защитите от сомати-пещерите.
И аз да имах бази на Луната,около нея и около Земята и аз щях да се правя на божество и да "проявявам загриженос към децата си",като им дрънкам,че не им е работа тук или там Cool

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 10, 2007 1:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Между другото съществуват съмнения,че американците са стъпвали някога на Луната.Цялата историческа сцена с кацането,малката стъпка на човека - "огромна за човечеството" и "развяването" на знамето е заснета в студио,декорирано и оборудвано да наподобява лунен пейзаж,какъвто се предполагало че е.В голямата надпревара между двете велики сили,САЩ са изфабрикували това космическо постижение за да покажат,че са по-велики от руснаците.Това естествено не едокаано на 100% и на мен лично много ми се иска да не е вярно/и дано да не е/,но все се намира някой да пуска признания,че лично е участвал в инсценировката/я член на екипажа,я филмов оператор и др./.Все пак мисля,че това не пречи да са видяни някакви бази на Луната - може да са засечени с уреди,видяни и снимани от спътници и т.н.,/ако наистина ги е имало/

penka

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 10, 2007 4:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имаше съмнения наистина, но отдавна са отхвърлени.Ти как си представяш при тези "топли" взаимоотношения между тях и кажи-речи всички останали държави, ако имаше някакъв шанс да ги разобличат като измамници в това, до сега никой да не го е направил?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 10, 2007 5:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Penka,Има логика в това,което казваш,и на мен не ми се вярва,въпреки,че доколкото знам продължава да излиза по нещо/някой си потвърдил/.От друга страна и филм си направиха за това/игрален/ как имало инсценировка и един от "астронавтите" се отскубва от охраната и тича да разкаже на обществеността,как е била мамена и манипулирана от медиите с "кацането",демек саморазобличават се.А с топлите взаимоотношения - не се знае къде /писаха се някои неща/ и руснаците може да са поизлъгали за нещо и да са квит - и едните ще си траят, и другите.Това са само догатки,няма да се задълбочавам повече,че съм изпозабравила подробности от всичките щуротии/или истини,не се знае/ бях изчела на времето по тези въпроси. Rolling Eyes

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 2:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Истината е ... някъде там, в неизвестното нам. Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си