Автор |
Съобщение |
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 2:05 pm
Заглавие :
|
|
|
ЮЗагива" не е точната дума.Може би повече подхожда "преобразува".Защото "цветът на цивилизацията" ВИНАГИ е оцелявал!!!Било във високи места ,в бази в открития Космос или други планети,но е оцелявал.
Т.е. нашата съвременна цивилизация е наследница и продължителка на всички предишни.Ако това се изясни през тези 4 години,се надявам,че мнозина ще успеят да преминат поне в 4-тто измререние,ако не и по-натаък.
Във всеки случай,аз дори да мина,ще се връщам при новите първобитни хора.Бог Аудан звучи добре,нали? |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 2:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Ех,мечтииии.Забрави ли,че е трудно да бъдеш Бог,то не е само племето Балум-ба-Лумба да се строи и да ти се кланя. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 4:25 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Takaaaa...а след време някои от "незасегнатите" са се върнали като "Богове",аннунаки и т.н.
Интересно е да си спомним,че маите са "изчезнали" някак изведнъж.Някои са ползвали за това върховете на пирамидите,където се концентрира определена енергия.Казвали,че това е "Врата към дома" им. |
Айййй, вайййййй ... ами дай и по-нататък, даййй!!!
Разбира се, че е точно така, ама не съм учен,че да го докажа, нито пък съм някакъв критерий, за да ми повярват, ако го кажа сега, просто като една проста ясновидка или там маг, нито пък съм авторитет някакъв си ...
Но който си разбира - си разбира! Ей за туй разбиране говоря, ама кой ли ми те разбира, освен вас тука ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 4:32 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Ех,мечтииии.Забрави ли,че е трудно да бъдеш Бог,то не е само племето Балум-ба-Лумба да се строи и да ти се кланя. |
Тооо това или друго издивяло племе, преди още да е разбрало, че си Бог, ще ти спретне я някоя клада, я ще те хвърли в казан с ряща вода, я ще ти одере кожата жив ... каквито са му там "обичаите", значи!
Така ,че Аудито да не се надява на подобни хубавини ... я да си стяга гащите за нагоре, щото надолу си е просто винаги надол и си е винаги пълен ад.
Не ми се ще да го гледам отгоре колко много плаче и страда при "приматите", както се изрази една наша изгонена потребителка в един друг форум, не онзи на "venetta", не ... друг един, с портал ... да ти се приплаче и от портала и от форума му, и от приматите му и ... ми и т.н. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 6:52 pm
Заглавие :
|
|
|
В онзи портал не бях влизала не помня от кога,но сега като ме подсетихте хвърлих едно око,нямам думи...то не че има нещо ново "под слънцето",но може пък да е полезен по свой начин - помага на някои хора да изразходват отрицателната си енергия и да си излеят агресията,та да не им избие някъде на живо,че по-лошо.Трябва да го кръстят "кошче за душевни отпадъци". или нещо подобно. Май приматите ще се окажат по-извисени от доста народ човешки. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 7:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, оня форум е наистина "кошче за отпадъци", ами какво да се прави.
Наистина приматите са много по-еволюирали от онези там човекоподобни същества, срам ме е, че и аз живея и общувам с подобни, ама нали се опитвам нещичко да променя, ама явно не се получава с всички ... очевадно е. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 7:55 pm
Заглавие :
|
|
|
То с някой хора там е като да пълниш кофа без дъно,май не си заслужава усилията,енергията,времето и нервите. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 9:41 pm
Заглавие :
|
|
|
О, Боже ... просто исках да разберат повече хора, че това момиче не е добре наистина психически, ама те там са се събрали една дружина, та направо думи нямам ... Пък и на кой ли му пука, че някой си не бил добре психически?!
Разбира се, че не си струва дотолкова, доколкото е губене на време и преливане на пусто в празно, но аз съм упорито същество и ... това, което исках да постигна, го постигнах.
Така, че съм удовлетворена! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 9:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена, аз попитах за "вселенското време" на предишната страница.Пак ли съм нагазила в лука и питам неща, на които не може да се отговаря? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 10:56 am
Заглавие :
|
|
|
Както казваш времето е относително. То е една от условностите, които сме приели за лично улеснение - част от консенсуалния свят. Колкото до другото - ако летиш със самолет достатъчно дълго, времето отбелязано от часовника ти, ще се различава от времето, което показва часовникът на земята часовник, независимо къде кацаш и независимо, че преди да се качиш си сверила часовника си по точното време в точката на кацане. Какво се получава - всичко си изглежда 24 часово, само че един час понастоящем, е по-къс, от един час по времето на фараоните - времето се нагнетява, сгътява. И ако си летяла тогава и си засякла часовника, ще има доста голяма разлика от разликата засечена в наши дни.
Иначе, споко, никой няма да изобретява 16 часови часовници. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 12:52 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Маг Селена, аз попитах за "вселенското време" на предишната страница.Пак ли съм нагазила в лука и питам неща, на които не може да се отговаря? |
Всичко си е наред ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 12:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Е, маите са имали година от 13 месеца, което говори, че времето при тях е било много по-различно от това с 24 часовото денонощие ...
Сещате ли се?! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 3:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Значи излиза че минало, настояще и бъдеще са съвсем условни понятия, които служат единствено за улеснение на хората в ежедневието.Що се отнася до скъсяването на денонощието /то аз отдавна подозирах нещо такова - все не ми стига времето да направя всичко, което искам/ - хубавата страна е, че работното ни време е по-малко , лошата - че и почивката е по-малко. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 3:30 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Значи излиза че минало, настояще и бъдеще са съвсем условни понятия... |
Точно така, нещо като отправни точки или моменти в линейността на времето, която всъщност не е точно линейност, както биха ти обяснили онези физици, с които говориш |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2008 10:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Има и Високосна секунда
Високосна секунда е промяна (от –1 или 1 секунда) в гражданското време с цел да го доближи до средното слънчево време. Гражданското време се основава на координираното универсално време (UTC), което се поддържа от изключително точни атомни часовници.
Земята обаче не се върти с постоянна скорост около оста си—слънчевият ден, макар и неравномерно, постепенно нараства, главно заради приливните сили на Луната. За да се придържа гражданското време близо до слънчевото, UTC се коригира с една секунда. Указание за това се дава, когато разликата между UTC и универсалното време (по-точно UT1) се очаква да надхвърли 0,9 секунди. След 23:59:59 UTC, се вмъква една допълнителна секунда 23:59:60, преди да се продължи с 00:00:00 на следващия ден. Отрицателни високосни секудни също са възможни, ако околоосното въртене на Земята се ускори, но това досега не се е случвало. В този случай, след 23:59:58 ще последва 00:00:00. Високосните секунди се поставят само на края на месеца, като юни и декември са с първо предимство, а март и септември с второ. За разлика от високосните дни, те настъпват едновременно в целия свят. Например една високосна секунда на 31 декември, ще се отбележи в България на 1 януари в 1:59:60 часа. В миналото, високосни секунди са се прибавяли на всеки 18 месеца. В днешно време, измерването на околоосното въртене на Земята и обявяването на високосни секунди е задължение на международна служба за изчисление на въртенето на Земята—International Earth Rotation and Reference Systems Service, IERS. Тъй като забавянето на Земята е неравномерно, в момента не е възможно да се предвиди за дълъг период от време, кога ще се наложи вмъкването на високосна секунда. Затова IERS издава бюлетини на всеки 6 месеца, които установяват наличието или липсата на високосна секунда през следващия период. От януари 1970 г. до март 2004 г., IERS дава указания за 22 високосни секунди. Последната високосна секунда е въведена на 31 декември 2005 г. съгласно бюлетин 30 на IERS.
БГНЕС
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|