НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 2:06 pm Вижте мненията без отговор
ЧУДОДЕЙНАТА СИЛА НА ЧЕРВЕНОТО ВИНО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile И аз съм ценител на виното,а със сирене върви червеното. Smile Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще взема да се пропия, значи ... тъкмо зарязах цигарите, те ти сега друга беля!!! Sad Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Wink Ее,става въпрос за умерена консумация - от време на време и в съвсем прилични количества - чашка само.Аз повече и не мога,а и "не ме кефи",както се казва.
А Маг Живин май беше казал веднъж,че отказването от един порок влече на негово място друг,та да има баланс. Laughing Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
...Резен сирене се ашладисва на комат хляб и 2-3 домата,да те открехна аз...

Опитах го Confused Не ми хареса. Не обичам домати, освен това не са български зеленчук нито в исторически, нито пък (понастоящем) в географски асепкт. Зная какво ще кажеш, но сега продават само турски пластмасови с ей-такива зелени чепаци вътре, така че не ме заглавичквай. Представям си каква ще е рецептата на penka - изобщо няма да я пробвам.

Сиренето най-върви в баница, с палачинки, с топъл черен хляб, с чушка, с боб и т.н., но не и с домат - вече е доказано. Неприятно е. Confused

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама чашката с винце по няколко пъти на ден ли??!!! Laughing

Той е прав, ама по-важно е кое ще надделее - желанието на порока или личното ми нежелание да се сдобия със следващия порок! Razz

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad ...Ти уби всичко детско в мен... Sad
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Razz Laughing Laughing Laughing Wink

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Сиренето най-върви в баница, с палачинки, с топъл черен хляб, с чушка, с боб и т.н., но не и с домат - вече е доказано. Неприятно е. Confused

Правилно мислите, хер!А моята рецепта е много проста - хубаво /по възможност домашно/ червено вино, резен сирене от това, което най-много обичам /emental, или пък - българско овче и "дунавия"/+хубава музика /за тютюна скромно мълча/.К'во и е на тази рецепта?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Сиренето го бива и в комбинация с шопската салата/може и "овчарска"/,ама нея я бива повече и в комбинацвия с една мааалка изстудена грозданчица/може и "перла" от сливи/.Лично аз е съм голям фен на това питие,у дома си имам такова от години/дом.pr-во от роднини/ и стои непокътнато от доста време,но за да е пълна картинката Laughing Wink
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сори, Кати, ракията не мога да я оценя, както й подобава - просто не мога да я пия.За сега другите пороци са ми напълно достатъчни, мерси!
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е ,поне само различавам силна от слаба,щото от силната гориии.А не е задължително да са на лице пороци,когато се говори за тези неща.Консумирането "веднъж на високосна" не е никакъв порок.Виж,това,към което си пристрастен и е доказано вредно и за теб и за околните,като с цигарите например.На мен това комай ми е единствения порок/засега/ Cool Wink
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кътай си поне един порок, че иначе - нали знаеш - като растат крилцата, под мишниците много сърби. Very Happy
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy ..ама летим,летим... Laughing Wink
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Не обичам домати, освен това[size-16]не са български зеленчук[/size] нито в исторически, нито пък (понастоящем) в географски асепкт.

Мда!Вярно е,че доматът е американски плод,но чушката,бобът,тиквата,царевицата и още куп неща са от там...
От друга страна,Маг Селена написа вече,че българите идват от Тибет,а преди това са били в Атлантида.а доста хора са на мненние,че културата на Америка идва пряко от Атлантида.
Сиреч и въпросните растения са оттам.И какво се оказва?Ми доматките се върнаха удомааааа Cool

Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 10:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Ураааа! Very Happy Very Happy Wink
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта