НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:32 am Вижте мненията без отговор
ЖЕГА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
viki

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 25, 2007 8:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да се включа и аз в темата... в момента над Пловдив е надвиснал облак от дим, сажди летят във въздуха, тежко се диша, малко по-хладно е иначе, но е мрачно... наблизо има пожари вероятно... не гледам телевизия отдавна и нямам точна информация... днес по радиото съобщиха за подпалени стърнища... хората наистина сме обезумели... автомобилите по улиците не спират да движат иначе... изпотени шофьори псуват, други омаяни от жегата са толкова неадекватни... иде ти да се завиеш през глава и да заспиш докато всичко това свърши... но уви всички ние участваме в този сън ... кога ще се събудим зависи единствено от нас самите...

penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 25, 2007 10:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вики, това звучи като кадри от апокалипсиса!Може и вече да сме го започнали...А на фона на това, което описваш няма ли и малко чалгичка, та да се разбере, че сме в България все пак!Щото само псуването на майка на шофьори и пешеходци не стига!Сега може да обвиним световната конспирация, евреите, комунистите, времето, руснаците и/или американците /по желание на клиента Wink /, марсианците и т.н. за това, че ни изпожариха горите и след това - суша, безводие и гадинки безчет!Но то пък бирата с кебапчетата си вървят добре и на суша, и на пожари...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 25, 2007 10:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Вики, това звучи като кадри от апокалипсиса!Може и вече да сме го започнали...А на фона на това, което описваш няма ли и малко чалгичка, та да се разбере, че сме в България все пак!Щото само псуването на майка на шофьори и пешеходци не стига!Сега може да обвиним световната конспирация, евреите, комунистите, времето, руснаците и/или американците /по желание на клиента Wink /, марсианците и т.н. за това, че ни изпожариха горите и след това - суша, безводие и гадинки безчет!Но то пък бирата с кебапчетата си вървят добре и на суша, и на пожари...

АПОКАЛИПСИСА ТЕЧЕ ДОСТА ОТДАВНА И ТО С ПЪЛНА, НЕВЕРОЯТНО ПЪЛНА СИЛА, САМО ДЕТО ПОВЕЧЕТО ТАКА НАРЕЧЕНИ ХОРА, СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАТ!!!

А МОЖЕ ПЪК И НАИСТИНА ДА НЕ ГО ВИЖДАТ, КОЕТО Е ОЩЕ ПО-УЖАСНО И АПОКАЛИПТИЧНО!

Иначе си добавила просто още един основен пъзел към самия него! Хареса ми ... Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 01, 2007 5:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes След като се пооплакаме от жегата,сега аз да ви питам как се чувствате днес,в първия августовски ден,който според синоптика по тв."дойде с гръм и трясък".Рязката промяна на времето като че ли провокира едни неразположения в главата,не само на мен/мислех.че щото като пиенето удря на "слабото място"/,но и други хора се оплакаха от главоболие,световъртеж и отпадналост.Добре,че свежия хладен повей малко го компенсираше. Rolling Eyes Cool Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 01, 2007 6:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Амиии ... аз честно казано много се надявах, че това наистина е АПОКАЛИПСИСА, щото ... поне така изглеждаше, особено когато сутринта стана вечер ... Sad Razz

Иначе съм си добре ... приятен ден за спане, само дето нямам време да се опъна и да си поспя наистина ... то вече сме вечер, де, ама не се очертава скорошно лягане ... Rolling Eyes Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Rolling Eyes След като се пооплакаме от жегата,сега аз да ви питам как се чувствате днес,в първия августовски ден,който според синоптика по тв."дойде с гръм и трясък"....

Супер Very Happy И вчера и днес се живее. Всичко лошо и горещо е в миналото и не съществува!

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Абе не бързай да ги пращаш в миналото,май ще има още горещини,но август вече бележи края на лятото.Аз към средата ще ходя на по-планинско,та ми се иска точно тогава да е слънчево и топло,та съчетанието с мястото ще е супер.Иначе и аз се родих на хладното,ама днес а-ха да слънчасам. Laughing Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
:...Аз към средата ще ходя на по-планинско,та ми се иска точно тогава да е слънчево и топло,та съчетанието с мястото ще е супер...

Точно тогава ще вали като из ведро

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Ще имам екстри и на закрито/басейн/,ама аз исках да наблегна на природата,че втора година не съм имала това удоволстие и ти ме разбиваш,а на всичкото отгоре и като че злорадстваш,или така ми се струва? Rolling Eyes Sad
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 6:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Shocked Да злорадствам? Как бих могъл

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Ами това?
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не зная какво е това и как е попаднало в постинга ми, не съм бил там, никой не ме е видял, нищо не можеш да докажеш

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Късно е,чадо!

Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като че злорадстваш,или така ми се струва? Rolling Eyes Sad

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта