НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 3:26 pm Вижте мненията без отговор
zdrave
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
uze

Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 1:31 pm
МнениеЗаглавие : zdrave
Отговорете с цитат

Здравейте Маг Селена
Аз се казвам Нели Николаева Пантева и съм родена на 23/02/84г.
Тъй като майка ми е в чужбина, а знаете как се работи там и как трудно се живее, живо ме интересува дали тези силни болки които ги има в кръста са нещо сериозно на което тя трабва да обърне внимание, а някакви други болести има ли, нещо, което да е много сериозно..? Crying or Very sad Майка ми се казва Ценка Иванова Пантева и е родена на 3.11.1958г.
Може би и на мен ще се скарате, че не съм запозната с правилата на форума, но за нея питам аз защото пак казвам, че в чужбина се работи много и тя няма просто време пък и физическата възможност да седне и да ви пише Confused
Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите..
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 2:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, uze!

Определено Вашата майка има проблеми с бъбреците и кръстцовите гръбначни прешлени.

Изумих се от въпроса Ви "... дали тези силни болки които ги има в кръста са нещо сериозно, на което тя трябва да обърне внимание?"

Той буквално е напълно и абсолютно излишен!!! Shocked

Майка Ви незабавно трябва да потърси помощ от уролог и ортопед!!!

Тя също така не е добре с функцията на мозъка - има лошо оросяване, както и високо кръвно налягане и най-вероятно става въпрос за ранен стадий на атеросклероза.

Това също е опасно за нея и поради тази причина естествено трябва да потърси помощ от невролог!!!

Това е. Желая Ви лек и приятен ден!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта