|
Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 12:00 am
Заглавие : ????????? ????????? ????o ??????? ?????????? ???????????o
|
|
|
По данни от ново изследване синдромът е най-широко разпространен при хора с психични отклонения и често е съчетан с алкохолизма.
Т.нар. хиперфагия (склонност към преяждане) вечер или през нощта е разпространен сред 1,5% от хората.
Според резултатите от изследването, проведено от учени от Университета на Пенсилвания, хиперфагията се среща 12,3% по-често при хора, страдащи от някакво психично разстройство. Те често са пристрастени и към някакви психотропни вещества, но най-често – към алкохола.
Това е първото изследване, което се опитва да открие връзка между психичните разстройства и вечерното или нощно преяждане, съобщава ВВС. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 10:55 am
Заглавие :
|
|
|
Хаааааъъъъ ... Браво на теб ... туй откъде успя да го изровиш, значи?! Невероятно точно е ...!!!
Имам буквално ежевечерни наблюдения относно този проблем ... Говоря за вечерното преяждане, разбира се, ... който неимоверно много разбива пък здравето на физическото тяло на страдащия от психично заболяване.
И впоследствие подобен човек си заминава от този свят именно от физическото си заболяване (страдание!), а не от психическото си ...
Излючвам онези случаи, в които психично болният може да умре от физическо насилие.
В практиката си съм имала не един подобен случай ...
Та - не само психично болните убиват!
Убиват и така наречените "нормални хора" - имам предвид без да са ги предизвикали или нападнали ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|