НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 8:41 pm Вижте мненията без отговор
влюбен съм
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
magdaj

Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 08, 2009 8:04 pm
МнениеЗаглавие : влюбен съм
Отговорете с цитат

Честит празник, желая ви да сте здрави и живи и щом е така всичко ще е на ред.Аз пиша от името на мама,тя сега празнува не знам дали е разрешено ,но ще опитам Казвам се георги и съм на 11 г влюбен съм в едно момиче тя се казва полина тя изпитва ли същите чувства към мен и ще имам ли бъдеще с нея и какво да очаквам още
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 08, 2009 8:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря от името на останалите за честитката и пожеланията, ще използвам случая да ти кажа нещо, което и домакините на форума биха ти казали и сигурно ще ти го кажат:

За съжаление ще трябва да те разочаровам, но според правилата на форума не се отговаря на запитванията на лица под 18 г., а на такава крехка възраст като твояата пък съвсем, това е грижа на родителите им да питат за каквото преценят. Сигурно имаш достатъчно опит с пребиваването в интернетпространството, за да си наясно, че навсякъде си има някакви правила и условия с които предварително е редно да се запознае човек и да ги спазва, това място си има много ясни и точни такива.

И не на последно място - с това влизане от акаунта на мама има риск да я злепоставиш, макар и неволно и да предизвикаш блокирането и дори баннването му, а предполагам това на нея хич няма да и се хареса, защото този сайт и форум не са само за забавление и убиване на времето и така ще и отнемеш възможността да участва като редовен потребител.

Това е ако наистина си на 11 г. и си син на потребителката... Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 08, 2009 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти, Кати, че си ме отменила!

Като го види майка му, ако го види, и ако й е син наистина, направо не искам да си представям какво ще става! Confused Rolling Eyes

Добри дечица, какво да ги правиш?! Confused Sad
-----------------------------------------------------------
от модератора

Пуснато наПуснато на: Пон Мар 09, 2009 11:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Използвам неприятния инцидент, за да помоля да внимавате кой, как и кога има достъп до акаунта ви. Ако всеки може да влезе под ваше име и т.н., всеки може да направи всичко от ваше име, включително да нарушава правилата, което пък може и ще доведе до забрана да пишете тук.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта