|
Автор |
Съобщение |
radela
|
Пуснато на: Сря Авг 20, 2008 9:25 pm
Заглавие : ?????
|
|
|
Здравейте Маг Селена! Казвам се Мария Илиева Пеевска, родена съм на 18.09.1966 г.. През последните 6-7 месеца имам сметовъртеж. Посещавах лекари, правих изследвания купувах медикаменти, но ефект никакъв. Сега започнах на собствена глава да приемам продуктите на Аква сорс, т.е Зелени водорасли и Комплекс есенциални мастни киселини. Заболяванията ми са много, диабет, хипотероидизъм,епилепсия и за капак световъртежа. Какво е Вашето мнение. Благодаря Ви предварително. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 11:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, radela!
Правилно сте се оринтирала що се отнася до приема от Вас на "Аква сорс - Зелени водорасли и Комплекса от есенциални мастни киселини", но те няма да са Ви достатъчни за да се оправите.
Определено ще Ви трябват и някои други добавки, не особено популярни, пък да не казвам все още дето ги няма на пазара, но в съвсем скоро време и те ще се появят, които да балансират високите стойности на хормона на стреса при Вас, който е една от основните причини за заболяванията Ви.
Всъщност ... има някои много деликатни и доста специфични моменти в здравословното Ви състояние и страдание, които не бих желала да коментирам точно тук, за да не уча някои "колеги" на своите умения, постигнати с каторжен труд и усилия, които "колеги" после си ги преписват като свои и ги използват за съвсем користни цели натрупвайки буквално несметни богатства възползвайки се от болестните страдания на хора като Вас.
Ако желаете стойностна информация в тази насока, то много моля, потърсете ме на личния ми мейл или телефони!!!
Що се отнася до световъртежа, който Ви тормози, той е свързан с лошото оросяване на мозъка Ви и недостатъчно снабдяване на същия с кислород поради което страда вестибуларния Ви апарат, т.е. центъра за равновесието.
Належащо от Ваша страна е да се консултирате с невролог или отоневролог, които да Ви направят съответната доплерова сонография на кръвните потоци свързани с вертебралните артерии.
Така ще се установи в какви точно граници са тези Ваши отклонения и ще може да се приложи съответното правилно лечение върху Вас с необходимите медикаменти, хранителни добавки или чайове.
За помощ относно консултация с какви хранителни добавки или чайове да се лекувате можете да разчитате, и то със сигурност, на мен!!!
Това е, което мога да Ви кажа безплатно тук и сега.
Желая Ви успех! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|