Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 11:41 am
Заглавие : ???????? ???, ????? ? ?.?.
|
|
|
Уважаеми потребители, ето какви светове може да сътвори един не-осъзнат и не-разбиращ индивид в астралните нива ...
И всичкото това само защото е надъхан до тотално безумие с митове и легенди за ... създадени низши същности от ограничени умове.
А астралния свят би могъл да изглежда и иначе ... по-организиран, по-чист и подреден, ако нямаше подобни астрални пътешестевници, водени от собствените си фантазми ...
О, да! Всичкото това, за което ще прочетете по-долу наистина съществува и ... именно в това е трагедията!!!
Прочетете го и нека това ви бъде един нагледен пример какво не трябва да правите изобщо.
Пътят на човешкото усъвършенстване не е в създаването на илюзорни светове, където да се изживяваш като "воин на светлината" или "воин на тъмнината", защото това вече говори за ... патология в поведението. Сори ...
-----------------------------------------------------------------
* Астрални битки. Чакайте да видим от къде да започнем. Ами щом сте се хванали да четете това значи имате напредстава горе-долу за какво става дума като говорим за Астрал. Ако не знаете за какво ви говоря по-добре зарежете тази статия, потърсете информация за това какво е Астрал, как се "влиза" там и т.н., пък после може пак да се пробвате да прочетете това тук.
* Защити, предпазни средства и други такива.
* Сега да преминем по същество. Щом като веднъж си (скъпи читателю, надявам се нямаш нищо напротив да ти говоря на ти) се хванал да се занимаваш с Астрала, т.е. си се научил как да "влизаш" там рано или късно ще ти се наложи да се биеш.
Не, нямам в предвид че трябва ти да нападнеш когото и да било, а просто в Астрала се подвизават всякакви кретени които много обичат да атакуват де що докопат начинаещи - не знам защо, сигурно защото ги е страхq че ако се пробват да атакуват някой по-напреднал ще бъдат убити (ще обясня по-долу за убийствата в Астрала).
Та, ти щом си стигнал сам да се "разхождаш" из Астрала това би трябвало да значиq че Учителя ти (т.е. човека който те обучава за това) би трябвало да те е научил да си създаваш защити, ако не е, откажи се да продължаваш докато не те научат.
Винаги когато бродиш из Астрала го прави като преди това си си вдигнал защитите до максимума, ама ВИНАГИ ! Това си е за твое добро, защото напоследък се навъдиха твърде много привърженици на Тъмната страна и познай какво ще ти се случи, ако те хванат (знам, че звучи изтъркано като в някой от множеството почти еднакви фантастични филми, но тъжната истина е, че е така).
Моят съвет е винаги когато можеш избягвай битките (поне докато не натрупаш достатъчно опит), нищо, че може да те сметнат за страхливец - по-добре страхлив, но жив отколкото смел но мъртъв.
Имам в предвид, че привържениците на Тъмната стана почти никога не действат сами (страх?), а пък да се срещнеш с 5 - 6 души свързани помежду си ти като начинаещ (би трябвало да си, щом си взел да четеш това) не мисля, че ще имаш някакви шансове.
Ако ли пък ти, читателю, си един от тях (Тъмните) - моля те откажи се на време и ела при нас, иначе рано или късно ще се наложи да се срещнем. Аз лично съм гътнал (убил) достатъчно такива ентусиазирани новобранци, и нищо, че ми се носи името на човек който гъта на ред без да се замисля, боли ме, наистина ме боли при всяко едно такова ненужно убийство.
Не, нямам в предвид че съм се размекнал, едно е да гътна някой, който си го е заслужил с постъпките и действията си, съвсем друго е да гътна някой, който тепърва започва да се занимава, но решава че ще се издигне в очите на свойте когато гътне някой от нас - Воините на Светлата страна. Хммм, май се поотплеснах, ама нещо влагам прекалено много емоции в писането на това . . .
* Та да се върнем на въпроса.Може би преди да продължим нататък ще е добре да пообясня какво означава думичката която използвам - гътане, или убиване/унищожаване/ на астралното тяло на някого.
* Значи, първото и най-важно - убиването на астралното тяло НЕ е убиване на физическото! Е, да, гътането на астралното тяло оказва влияние и върху физическото. Нямам в предвид, че ако на астрално ниво ти отрежат главата вратът ти на физическо почва да кърви (не, не знам нищо за стигмите, но не мисля, че имат нещо общо).
Когато получиш нараняване (но не смърт) на астрално ниво, това почти винаги оказва влияние на физическото тяло - т.е. ако някой ти отреже, премаже или нещо от сорта ръката на Астрално ниво има почти 100% вероятност да получиш изтръпване, болка, неприятно усещане на същата тази ръка на физическото ниво.
А да, да не забравя, почти винаги по-сериозните щети, които понасяш причиняват главоболие. А, ако бъдеш убит на астрално ниво, освен неприятно голямото количество болка (главоболие най-вече) което получаваш, повече не може да влизаш в Астрала (поне докато не ти се възстанови астралното тяло).
При повечето хора времето за възстановяване на астралното тяло е различно, но почти винаги е от 6 месеца до година (има определени хора, на които възстановяването им отнема от 2-3 дена до към 2 седмици. Кои са те ли ? Ще разбереш това рано или късно, в зависимост от това на чия страна ще избереш да бъдеш).
Може би тук е мястото да ти кажа че има възможност тялото да бъде унищожено по такъв начин, че повече НИКОГА да не може да се възстанови. Този начин на гътване не се използва особенно често най-вече защото за него отива твърде много енергия, но напоследък ни се налага да го ползваме все по-често и по-често поради прекалено голямата бройка (и постоянно увеличаваща се) на Тъмните.
* Астрален бой.
* Може би не е лошо да минем по същество. Да речем, че въпреки всичко си решил да се сбиеш. Участвал съм в достатъчно на брой битки - и в екип и сам. Някой хора предпочитат като тръгнат на бой да водят със себе си същества създадени от тях самите, като целта е да се отслаби максимално защитата на врага.
Има даже случаи в които тези същества успяват да гътнат врага като по този начин спестяват работа на господаря си. Тази статия няма за цел да те научи как да създаваш подобни същества - това би трябвало да те научи учителя ти.
В битките оръжията които се използват са всевъзможни - като почнем от класическите огнени топки и светкавици, минем през различните видове мечове, секири, лъкове, щитове и сие хладни средновековни, и не до там средновековни оръжия и стигнем до модерните оръжия - огнестрелни и т.н. Всеки ползва това което му е удобно.
Не очаквай да ти обяснявам как се създават които и да е било от тези оръжия, имаш достатъчно фантазия (надявам се) и би трябвало да можеш и сам да се справиш с това. Моята цел в момента е предимно да ти обясня що е то Астрален бой и битки (въпреки че като чета по-горе колко неща на които не им е тука мястото съм вмъкнал . . . ама карай, повечко знание никога не е излишно) .
* Съвет : винаги когато тръгваш на Астрален бой освен необходимите ти оръжия си създай или гепи от някъде (не се смей !) ризница или нещо от сорта. Значи, колкото и да е здрава защитата която имаш винаги има някой който може лесно да я пробие след което ти оставаш незащитен, а докато направиш нова . . . биваш накълцан на парчета. А и честно казано защитите които съм виждал (говоря за защити на хора, ако имам възможност ще видя да вмъкна и нещо за защитите на местности) винаги пречат и ограничават действията на собственика им (да не говорим за скоростта).
* Способи за астрален бой.
* Както вече споменах някъде по-горе, всеки ползва каквито оръжия сметне за добре. Но аз лично ти предлагам да си набавиш по какъвто и да било начин нещо за близък бой (меч, секира и т.н.). Да, огнените топки, светкавици и други подобни вършат работа когато врагът ти е на разстояние и не особенно подвижен, но когато е на "една ръка разстояние" какво ще правиш ?
Колкото и да си бърз в правенето на "специалните ефекти" (светкавици и т.н.) колко време мислиш отнема на някого да замахне с меч и да те съсече? Друго което е що годе важно е да имаш някакви собствени същества (казах че няма да ти обяснявам как се правят - имаш си Учител за тая работа).
Ами колкото и да си добър в боя, когато срещу теб се изправят 300-400 същества без значение от какъв вид трудно би могъл да се справиш сам с тях. Е да, можеш да ползваш и спец ефекти (огнени топки, светкавици, каменен дъжд и т.н.) с голям радиус на щети, но не забравяй че отнемат доста енергия, а като си поизхабиш енергийката за такивата неща и след това като ти се наложи да се изправиш срещу самия ти противник, а и както вече казах тия същества могат да нападнат самия ти враг след като се справят с неговите същества ?
Разбираш ли сега какво имам в предвид?
Иначе спец ефектите вършат идеална работа когато ти се налага да нападаш място защитено от някакъв вид силна (голяма) защита и/или нечий замък. НЕ ! Няма да ти обяснявам нито за големите защити, нито за замъците!
В някоя друга статия може и до там да стигнем, защото ако и за това взема да пиша ще завзема цялото списание. Първо и основно правило при атаките на такива неща : никога, ама абсолютно никога не тръгвай сам. Или работи в екип с някого или атакувай със съществата които сам си си направил.
Ами добре де, замисли се : учил си история, чел си книги, гледал си филми - някъде си срещал атака срещу нечии замък само от един човек ? Хм, остави филмите тип Рамбо, Терминатор и сие глупости. Е? Да, точно така, не става. Въпреки че и такива случки съм виждал (ами има луди всякави).
* Друго за което не е лошо да помислиш е да си направиш някакви оръжия обсаден тип. Катапулти, балисти и други такива. Добре де, ако искаш можеш да се пробваш да направиш разни неща от рода на РПГ, гранати и т.н. модерни оръжия. Обаче за тях ще ти трябват много време и ресурси (енергия), а и опитен полигон естествено.
ВНИМАВАЙ! Като правиш такива неща (огнестрелни) като нищо може да сгрешиш някъде и познай какво ще ти се случи (сещаш ли се за множеството нещастни случай с алхимиците през средновековието?).
Просто обсадни оръжия ще ти трябват най-малкото защото няма да хабиш толкова много енергия по време на битката (а пък тях (обсадните оръжия) си ги правиш преди атаката), докато разните идейки от рода на огнени топки и т.н. . . . най-малкото, огнената топка с която би могъл да унищожиш човек какви вреди мислиш че ще направи на една да речем каменна стена ? Да, точно така - никакви.
* Всичко което казах до тук за големите атаки е за атака срещу нечии замък или укрепено място, но идеално върши работа и срещу някоя от големите защити.
* Надявам се скъпи читателю, че що годе ти е станало ясно за какво става дума.
----------------------------------
XBGNET |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 10:11 am
Заглавие :
|
|
|
Както на Земята съществуват Бяло Братство и Черна Ложа с техните адепти, точно така съществува и Космическото духовно противостояние на Силите със своите адепти и своите ритуали за посвещение като адепти. Астралът представлява главното поле за духовна битка на тези две непримирими страни, полигонът за изпитване на оръжията на Любовта и Доброто използвани от Светлината и оръжията на Ненавистта и Злобата, изкусно използвани от демоничните сили от различно ниво.
Особено при тъмните е идеално организирана и прекрасно наредена работата с всевъзможни илюзорни форми. Те са най-добрите майстори по създаването на разнообразни заблуждаващи астрални вихри, в които така лесно биват въвличани още неопитните човешки Души.
На мен нееднократно ми се е случвало да наблюдавам тяхната работа по време на астро излизания, когато няколко астрални същества създаваха на базата на своята съвкупна енергия множество различни чувствени сюжети, като внимателно наблюдаваха психическата реакция на човека спрямо тях, бил той жив или мъртъв.
Това е много лесно да се проследи по запалването на чакрите. По реакцията спрямо определени сюжети те веднага определяха слабите места и започваха усилено илюзорно да отработват именно дадената тема, например секса, богатството, властта или лакомията, измъчвайки до най-последна крайност нещастната Душа.
Но тяхното висше майсторство на илюзионисти и магове се разпространява не само върху отделни хора, но и върху огромни човешки маси. Например, като вземат една прекрасна Идея (да речем построяването на свободно и демократично общество), те след това съвсем леко я изместват, леко я завъртат, объркват, подменят и... в резултат от самата Идея не остава даже бледа следа, тя изцяло компрометира себе си в очите на другите хора, но затова пък отрицателните последствия от такъв прием служат прекрасно на тъмните (пълен провал на еволюционно позитивните комунистически Идеи след революцията през 1917, в резултат на които на Световната политическа арена бива всенародно издигнат най-безжалостният и коварен диктатор, един от видните йерарси на Антисвета – Йосиф Сталин).
Областта на духовните Илюзии в Астралния Свят се контролира много внимателно от тъмните. Тази област за неопитния умрял или непосветения изследовател на Астрала също представлява светлина - прекрасна и неудържимо примамваща към себе си, магически вибрираща Светлина, но(!)... с множество размесени мънички черни искрици, ярко символизиращи за всеки посветен фината, внимателно скривана лъжа, чиято дълбочина е просто немислима.
Запомнете:
практически във всички деяния на тъмните
и във всички символи на тъмните сили
винаги но във фин изкривен вид,
присъстват светли белези,
на които, като пеперудки на горящ огън,
се хващат и загиват милиарди
неопитни Съзнания.
За да защити себе си от описаната по-горе смрад, в Русия от древни времена (още в дохристиянската традиция) се е използвал много прост и действен метод – кръстът. Кръстът е битувал сред славяно-прото-индоевропейците, нашите предци, а по-точно, сред нас с вас, дълго преди Пришествието на Спасителя. Той е бил предаден в наследство на първите християни, дарил го е на славяните Вседържителя, а Исус Христос го е възприел като свой символ
Това е единственият космически знак способен да прегради пътя на която и да е нечиста сила и да я накара да побегне обратно. Магията във всичките й ипостаси и разновидности използва за призив към демоничните сили пентаграм (звезда с пет върха), хексаграм (звездата с шест върха на Соломон), свастики, пентаедри, хексаедри и др.
Нека не ви заблуждават модните и разпространени сега измишльотини за така наречените “обърната” и “истинска” звезди.
Това е уловка на тъмните сили, разчетена да привлече невежите хора към силите на Антисвета.
Работата изобщо не е в това в какво положение се намира самият пентаграм, а в това, че вътрешното пространство на всички звезди и други фигури, образувани от пресичането на техните лъчи, при съответните приготовления и заклинания представляват тунели и канали, които съединяват Световете от демоническия ред с нашия Свят (който, между другото, също е демонически).
Чрез тези символики и с тяхна помощ магьосниците и маговете осъществяват всички видове връзки с владиците на Ада, с всички Съзнания на Преизподнята, а освен това се извършва и материализация на Физическия План на Земята с черната адска енергия на паралелните светове. Да прегради достъпа на тези сили на Злото може само кръстът.
Но силата на този знак зависи преди всичко от Вярата, с която човекът, който го прилага, го използва за защита на себе си и други хора от демоничните същности. Именно с този знак Исус е “отворил” вратата на АДА и е дал възможност на духовно развитите хора да достигнат Висшите Божествени Светове.
Използването от човека на сатанинска символика поради невежество или незнание може да повлече след себе си многобройни беди. Такива хора така и не получават пълноценна защита от Дявола, но и лишават самите себе си от покровителството и защитата от Силите на Светлината, тъй като използваните от невежите сатанински символи на свой ред преграждат пътя на низхождението на светлата Енергия на Доброто. Като нагледен пример за това може да послужи нашата многострадална Русия.
Колкото повече православни кръстове, а не обърнати сатанински звезди осеняват нейния лик, толкова по-бързо у нас Силите на Светлината ще могат да победят силите на Ада и Тъмнината. Възстановяването на православните храмове в славянските страни и издигането на кръстове над техните куполи ще спомогне за очистването на бивша Татария от пълчищата бесове и други демони, запълнили всички правителствени и държавни учреждения не само в нашата държава, но и в останалите страни в света.
Тъмните умеят да подават всички свои духовни уловки и черномагически капани много привлекателно, ярко, тържествено, като знаят, че именно с това могат да привлекат към себе си искрено устремените към Светлината и духовното усъвършенстване, но неизкушени в Илюзиите на Душата хора. Всичко творческо и талантливо, нестандартно и богато надарено те се стараят с всякакви средства да привлекат на своя страна, за да може впоследствие, когато кармичният възел бъде вече много силно затегнат, да го заставят да служи на техните цели.
Затова те се стараят да привлекат към себе си голямо количество хора, като безсрамно и нагло се саморекламират, канят настойчиво и без срам подлъгват хората в своите тънки, но много здрави мрежи, в които така лесно попадат даже най-опитните и богато информирани Съзнания.
Като играят с най-съкровените и чисти чувства на хората и фино извращават най-светлите учения и Идеи, тъмните много рядко откриват пред нас своята истинска уродлива същност, като постоянно се представят пред човека в угодливи, услужливи и приятни лица, а не в карикатурния и смехотворно архаичен образ на задръстено „дяволче”, който, за собствена заблуда, са измислили хората.
________
Мен лично ,леко ме обърка текста . Ако желаете дайте си мнението и вие! |
|
_________________ |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|