НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 9:34 pm Вижте мненията без отговор
моля за отговор Маг Селена
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
ceca

Пуснато наПуснато на: Пет Фев 22, 2008 5:51 pm
МнениеЗаглавие : ???? ?? ??????? ??? ??????
Отговорете с цитат

здравейте Маг Селена. Казвам се Цветана Божидарова Младенова/моминско Грозданова/ родена съм на 19,06,1972 г. Дъщера ми е с диагноза епилепсия /някаква лека форма, защото никога не е правила припадъци, но има редица други проблеми-като ниска концентрация разсеяност и други. Ходили сме по много лекари,провеждаме лечение с трилептал правили сме много ЕЕГ-Та.Искам да Ви попитам правилно ли е поставена диагнозата и дали провеждаме правилно лечение, защото от 8 год.се лекува, но аз не виждам светлина в тунела. Дъщера ми си казва Светослава Миткова Младенова родена е на 18,11,1992год. Съпругът ми се казва Митко Славчев Младенов и е роден на 9,12,1970год. Благодаря Ви предварително.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 25, 2008 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, ceca!

Диагнозата на дъщеря Ви е поставена правилно, но най-вероятно има две или повече огнища на възбудимост относно мозъчните вълни, поради което не настъпва и необходимия ефект от лечението.

Това трябва да го провери много добър специалист по ЕЕГ.

Освен това дъщеря Ви има проблеми с хормоналната обмяна на половите хормони, на щитовидната жлеза, както и много лошо артериално кръвообращение.

Тя също така има и много сериозни неврологични отклонения, които впоследсвие (имайки предвид и горните здравословни показатели), могат да ескалират в най-скоро време в много сериозни психични проблеми.

За по-подробна информация, при добро желание от Ваша страна, можете да се обърнете към личните ми и платени услуги.

Пуснато наПуснато на: Вто Фев 26, 2008 12:38 pm
МнениеЗаглавие : ?????????
Отговорете с цитат

Много Ви благодаря Маг Селена. Ще се обадя още днес,защото съм много притеснена
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си