НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 7:55 pm Вижте мненията без отговор
кислородна вода
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
vily

Пуснато наПуснато на: Съб Фев 09, 2008 9:36 pm
МнениеЗаглавие : ?????????? ????
Отговорете с цитат

Някой ползвал ли е за лечение - водороден прекис или т. нар. кислородна вода и какво е мнението ви за това ?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 10, 2008 2:27 am
МнениеЗаглавие : Re: ?????????? ????
Отговорете с цитат

vily написа:
Някой ползвал ли е за лечение - водороден прекис или т. нар. кислородна вода и какво е мнението ви за това ?

Говори се,че помагал при рак на мозъка...

А ето цитат от форум.Tarsach
"Очевидно аз ще съм първата, която ще сподели своя опит, но изпитвам нужда да го направя, защото се надявам да помогна на много хора. Този сайт и книгата на д-р Ласт промениха живота на мен и цялото ми семейство.

Промениха не само начина ни на живот, но преодолявайки многото болести, които ни тормозеха, ни дадоха надежда за един по-пълноценен живот.

Бих казала, че здравната ни култура, как да се храним, как да поддържаме организмите си чисти, как да преодоляваме различните инфекции, вече са изцяло основани на тази информация, тя се превърна в лична философия на отношение към организма на всеки от нас.

Нещата са много прости, когато ги погледнеш от правилната гледна точка. Какво имам впредвид- човешкият организъм е като нашата къща, тя трябва да бъде чиста, в нея да няма скандали и да има добра поддръжка.

Така се случва и с нас, когато мисълта и тялото са чисти, когато му даваме нужните вещества, за да поддържа добре своите системи за работа, то ние можем да бъдем не само здрави, но и щастливи.

Така в нашето семейство с помощта на промяна на диетата и културата на хранене, възстановяване на баланса на вещества и пречистване на тялото, успяхме да преодолеем следните заболявания: артрит на майка ми, язва на баща ми и начален артрит, алергии на двамата ми сина, виталиго на племенника ми, Базедова болест на сестра ми, стомашно-чревни проблеми...

От друга страна вече инфекциите не ги лекуваме с антибиотици, а с помощта на кислородна вода и витамини. Знам, че много хора ще бъдат шокирани и ще решат, че това е невъзможно, но веднага ще ви дам пример: бронхит на сина ми излекувахме за 2 дни с 3Х1 ч.л 3% кислородна вода, 1 гр. витамин С еднократно и 10 капки Веторон, а за кашлицата подбел! Представяте ли си?

На третия ден го изпратих при личния лекар за проверка и какво каза той- няма и след от бронхита! Температура 38,8 С свалихме за 20 минути с 1 ч.л. кислородна вода и 1 гр. витамин С!..

Искренно ви препоръчвам книгата на д-р Ласт, която не просто прочете, а превърнете в свой начин на живот! Препоръчвам ви и витамините на тази фирма! Поради доброто им усвояване, ефекта върху организма е направо поразителен.

С помощта на Кудесана и Веторона например, майка ми забрави, че е имала прединфарктни състояния и проблеми със сърцето. За Алфавита, какво да кажа, трябва да го опитате и да видите как ще се чувствате. Ще бъдете учудени! Убедена съм, че и други, които са ползвали продуктите ще потвърдят същото.

Пожелавам на всички да не се отказват да търсят истината, защото в нашите глави е наслагвана много лъжа и сме лишени от каквато и да е култура на здравословен начин на живот. Успех!"

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта