НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 6:39 am Вижте мненията без отговор
ИСТИНАТА ЗА ИСТИНАТА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 30, 2007 10:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
И сега си мирише...както преди.То си е същото, само хората около него...

... миришат другояче Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 10:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Поздравявам всички форумци с настъпването на Джулая, по стара хипарска традиция се посреща изгрева и утрото на 01.юли на на брега на морето,под звуците на тази песен/ако чалгата не я позаглуши/ Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мда...тая песен е написдана от тъжен и изпълнена от още по-тъжен хипар,предполагам,след като са разбрали,че им е свършила бирата и тревата... Shocked

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad Даа,а миналата година излезе голяаамо вестникарско заглавие "Чалгата заглуши Джулая",в смисъл,че една шепа ентусиасти отишли на плажа да клечат и да чакат изгрева джулъжски запасени с бира/може и тревица да е имало/,обаче от близките заведения такава гръмовна музика се носела/сещай се каква/ та им утрепали и романтиката, и джулая, и всичко.Мъкаа. Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, личи си че си от нашето поколение.Джулая си е хубав и чалгата не може да го заглуши.Обаче нещо започна да ми писва това много ранно утро и тази светлина до 9 часа вечерта.Друго си е нощтта да е малко по-дългичка.Някак си ми е некомфортно, не знам защо.Може би защото като пия джин с тоник в 8 часа вечерта по светло и се чувствам като алкохолик. Laughing А като спя повече от два часа след зазоряване се чувствам като мързелана. Embarassed Нещо ме влече вече да е есен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Есента и аз я обичам.Но ми харесва денят да е дълъг,аз съм си мързелана независимо дали е светло или тъмно.Но когато денят беше къс и сутрин ставах и излизах по тъмно,когато уличните лампи още светят имах чувството,че е вечер.А и прибирането късно от работа по тъмно/то и рано си беше тъмно/малко ме притесняваше откъм безопасността. Smile
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта