Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:09 pm
Заглавие :
|
|
|
...То в оня портал вършат чародейства - изпълняват желания,сбъдват мечти,творят чудеса и не знам какви още шашмании,уж безплатно,като същи приказни феи....
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:21 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Преди около 3-4 г.,не си спомням точно в пресата пишеше за две жени,че правят накакви ритуали и помагали за не знам си какво,предсказвали и т.н.в техния апартамент някъде в нашия квартал,но не беше уточнен адреса.Пък самата журналистка отишла да и спретнат един ритуал/с някакви старнни движения и танци около нея/ и се почувствала след това едно хууубавооо....Ама не ще да са били тези шашманки сигурно,други щe да са били...
|
Същите са, Кати и материала за който говориш също така беше измамно спретнаткато всичкото това, което съм качила тук, още повече пък, че беше и платен ...
Главната "шашманка" наистина живее много близо до теб, може би през не повече от 4-5 блока ... и по онова време точно там се правеха фолкаджийските им изпълнявки, наречени "шамански танци" ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:26 pm
Заглавие :
|
|
|
Ай,ай,ай,имала съм под носа шаманки,пък да не знам къде са.По-добре.То в квартала срещах и една друга дама,дето я даваха по тв в онези предавания - отговарят на въпроси в ефир.Имаше титли психолог и педагог, и помагала за проблемни отношения родители-деца.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:35 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...То в оня портал вършат чародейства - изпълняват желания,сбъдват мечти,творят чудеса и не знам какви още шашмании,уж безплатно,като същи приказни феи....
|
Аз по-скоро бих казала, че вършат измамнически злодейства, защото ако пък разкажа как се правят безплатните им чародейства ще риташ от смях ето така точно ...
Аз разполагам и с листчетата ( доставени ми от техни клиенти!!!) на които са написани най-различни драскулки, наречени йероглифи, както и с изначалните Гълъбинини "шашмански контакти чрез автоматично писане" ... та именно чрез подобни измами "сбъдват" желанията, мечтите, както и творят чудеса ...
О, не ... хич няма да си губя отново времето по тия късни часове да ровя из архивите си, за да качвам отново простотиите и шашманиите на тия двете "шашманки"... нененененененененене ... стига ми толкова за тази вечер ...
Накрая само ще добавя ... ами то като ти изгубят хората доверието, каквото и да правиш после, с нищо не можеш да го спечелиш ... дори и със щедри "парчета" от тлъста стръв за "безплатни чародейства, ясновидства, сбъдване на желания и каквито и да било там мечти" ... нелепи измислици и бълвочи ... това е. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:43 pm
Заглавие :
|
|
|
Няма нужда да си губите времето,то нещата са ясни."Евтини" уловки.Жалкото е,че се спекулира с имената на пророчиците,кому е нужно това,жалко е.
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Определено е нужно на финасовите им интереси - на измамниците имам предвид ... сори, но е точно така! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|