|
Автор |
Съобщение |
perla
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2010 1:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Става въпрос за Соня Заварчик. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 1:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Ааааа...стара познайница!
Когато я срещнах за първи път беше в една моя много добра приятелка, която владееше чистия ченелинг, казваше се Зойка и през януари, 2010, напусна този земен свят.
Зойка беше изпозвана най-безугледно и най-жестоко от всички водещи окултни лидери в България - няма да посочвам имена, макар че имам и доказателства за това, но тези шашмаджии издадоха не една книга на гърба на Зойчето. Тя имаше невероятно точно информация като ченелинг-майстор...И мошениците-окултисти забогатяха и се прочуха за нейна сметка...
Всичкото това я нарани просто жестоко, Зойка се разболя от диабет и години наред агонизираше в страданието си...никой не беше в състояние да й помогне. С Живин я подкрепяхме финансово на моменти и й носехме храна в изобилие...
Та...Соня работеше в "Кремиковци" преди това, виждала съм я там, аз живях дълги години в Ботунец. Работеше като заварчик...оттам идва и псевдонима й "Заварчик"...
По онова време беше останала без работа, съкращения, началото на демокрацията - нали разбираш, Перла?! Спомням си, че беше някъде 1993-94 година...
Чудеше се каква да я захваща. Аз вече работех съвсем професиовално като окултен деятел в "Психо" - центъра на Румен Балабанов, с който до ден-днешен си останахме добри приятели.
Направих голяма грешка тогава... Много голяма грешка направих...
Проявих съжаление и насочих Соня към него...тя се заглеждаше в чашката за кафе и поналучкваше тук-туме по нещичко...
И ето...така започна кариерата на Соня Заварчик...
По-нататък няма какво до говоря повече...още си "ям главата" за тази моя грешка... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
perla
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 11:00 am
Заглавие :
|
|
|
Цитат: | Когато я срещнах за първи път беше в една моя много добра приятелка, която владееше чистия ченелинг, казваше се Зойка и през януари, 2010, напусна този земен свят. |
Почина ли?Ах,колко неприятно |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 12:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Мдддаа...почина Зойка, а не Соня заварчик.
Тя просто е "вечна"... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|