НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 3:25 pm Вижте мненията без отговор
За синестезията - да споделя за мен
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 10:34 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
penka написа:
Кати, няма нищо странно или необичайно.На мен пък хората са ми в цветове.Но мисля, че така е при всички.Със сигурност всеки човек като види някой енергичен и жизнен човек, си казва - този ми е в оранжево, ако пък е агресивен - може и в червено, ако е хармоничен и балансиран човек - в зелено, има за съжаление и не малко чисто черни хора и т.н. Чак в бяло още не съм виждала. Всъшност повечето са суро-синкяви. Very Happy

Всичко си казахте една по една ... кикикикики ...ще си мълчите, а?!

До една и до един съм ви изловила аз какви сте, ама чакам вие да си го признаетеееее ... Razz Wink

Впрочем ... днес в една от темите, дето "турта" са прави на интересна, твърдо й заявих, още преди да си кажете тук за дарбите и "старнностите", че ги имате до един, вие, редовните потребители ... Very Happy

А сега нека тя да влезне в темата и да прочете какво можете, и дали не усещате, че пък и виждате отгоре на това, кой какво излъчва ... номера ще предават и на краставичари краставици още продават!!! Twisted Evil

Ми така ами .... В този форум цари мир и любов ... и няма място за негативизми! Cool Evil or Very Mad

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 12:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е, аз сигурно съм изключение от общата картина на редовните. Embarassed Мен си ме сърби от време на време да се посдърлям с някой.Много е освежително. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 12:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Е,нормално е,когато сме на различни мнения по някои въпроси,и аз понякога се изкушавам да захапя някого,но важното е,че не влагаме отрицателни емоции един към друг. Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 12:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбира се! Very Happy Нали сме си приятелчета и сродни душици. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 12:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сладурчетаааа ... и колеги по съдба, и живот, и карма и т.н. колеги, знаете ли, че Ви обичам?! Very Happy

Я да не ви растат ушите, ... чувам, виждам и възприемам растежа им досущ като един синестетик ... Razz Laughing

Само дето сега нямам време да ви обясня аз как "виждам, и чувам", пък и чувствам нещата ... Rolling Eyes Embarassed

Може би по-късничко ще го сторя ... да се надяваме утре, а?! Sad Razz Wink

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта