НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:47 am Вижте мненията без отговор
Просто едно мнение!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 10:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цитат:
Of/ добре ,че само ти имаш нещо лично към мен и се хвана на всичко ,което ти каза Габи .С нея всъщтност сме в много добри отношения и не е тайна ,че си постъпила като глупачка ,самохвалка ,вече хи хи и само щтяло да се оправя детето ,без нечия помощт.Сама няма да успееш ,същото ще е като си и при маг Селена.Знаеш ли ? МНОГО МИ ПРОСТЕЕШ ВЪЗ Laughing Evil or Very Mad искаш ли аз да ида при нея и да видиш какво ще стане,.Ще стане така ,че никога няма да ме стигнеш ,каквото и да правиш

Ето това ми написа лудото St. ... Само не разбрах,той заплашва ли ме или шизофренията го гони пак?!
Не е истина как се издават просто.Ей такова признание ми трябваше...БРАВО!ЕВАЛАААА за това!Вие сте върха на сладоледа,отгоре с черешка ...Бия барабани за изцепката!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 10:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Опазил ме Бог някога да го "стигна",т.е. да пропадна като него!
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 10:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Големи глупости е писал тоя младеж,нещо за ТВ СКАТ,нали точно от този портал хората са в тази тв с предаването ако не се лъжа "Пентаграм"/да не ги объркам,че има друго такова на друга ясновидска фирма в друг тв,канал,ама там са цяла армия,неизброими/.И той бил публична личност,ще се пръсна от смях.
Те с лудото Дени са изперкaли,аз привечер получих ЛС от нея,горката решила,че я дебна кога влиза в нета и пише,а аз по случайност току-що се бях прибрала от вън и влязох във всички сайтове подред да видя какво има,съвпадение е ,че сме били по едно и също време.Естествено беше гарнирано с "тъпа и проста",писах и да не ми досажда. Evil or Very Mad Razz Laughing Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 9:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диди миличко, така изглежда шизофренната параноя ... ако не си виждала и чувала, пък и чела - сега имаш идеалната възможност да се учиш направо от извора!

Говорим и за двете въпросни лица в "магическата аура" ...

А тоя St. "индигов" заплашва от страх и завист, и злоба и жесток КАИНОВ КОМПЛЕКС (патологична агресия) ...

Опазил те Господ-Бог да го надминаваш, щото просто лудостта му е ненадминаема ...

А от ТВ "СКАТ" лично мене ме моли да се абонирам буквално в предаванията им, една журналистическа гад, която май вече липсва от екипа на ТВ-то ...

РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ... ЖЕРТВИ НА РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ - ТОВА Е ПОРОЧНАТА СХЕМА!!!

Вече си го изпитала на собствения си гръб ...

Е, сега си свиркай, почивай си и ... гледай сеир!!!! Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 9:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Започвам да се притеснявам като чета тези неща. Преди доста време си купих диска на тази госпожа и се чудя дали не съм сглупила, макара че досега си ми действа добре за заспиване и отпускане. Амам като ви чета сега... тревожа се
Didi

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 9:56 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сама виждате на какво са способни тия две жени ,особено едната от тях!
Те мислят само за пари

Вие как разбрахте за тази жена?
Didi

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 10:01 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Диди миличко, така изглежда шизофренната параноя ... ако не си виждала и чувала, пък и чела - сега имаш идеалната възможност да се учиш направо от извора!

Говорим и за двете въпросни лица в "магическата аура" ...

А тоя St. "индигов" заплашва от страх и завист, и злоба и жесток КАИНОВ КОМПЛЕКС (патологична агресия) ...

Опазил те Господ-Бог да го надминаваш, щото просто лудостта му е ненадминаема ...

А от ТВ "СКАТ" лично мене ме моли да се абонирам буквално в предаванията им, една журналистическа гад, която май вече липсва от екипа на ТВ-то ...

РЕКЛАМОДАТЕЛИ И ... ЖЕРТВИ НА РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ - ТОВА Е ПОРОЧНАТА СХЕМА!!!

Вече си го изпитала на собствения си гръб ...

Е, сега си свиркай, почивай си и ... гледай сеир!!!! Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ооо с най-голямо удоволствие ще погледам шоуто ,което ще настъпи!

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 11:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

turta написа:
Започвам да се притеснявам като чета тези неща. Преди доста време си купих диска на тази госпожа и се чудя дали не съм сглупила, макара че досега си ми действа добре за заспиване и отпускане. Амам като ви чета сега... тревожа се

Гласа на диска не е нейн, той е изплагиатстван най-вероятно ... а и аз познавам гласа й ... личи си поне и от музиката ... тя затова го спря и от продажба ...

Впрочем ... тя ми изпрати от дискове си, за да й ги продавам, но аз ги запазих ... така, че може да се докаже тяхната оригиналност ... и т.н.

И правилно се плашиш, то си е за плашене turta, когато един човек се представя за сестра си, като използва първото си име, а пък сестра няма изобщо, ... но има тежко психично болен брат, който е наркоман и алкохолик и е изостанев на произвола на съдбата да тъне в мизерия и мръсотия, защото младата г-жа не желае да бъде компрометирана от него ...

... а се представя с бившото си име когато я търсят клиентите й, за да я питат защо не й действат методите и т.н. работи и "магии" ... та нейното бившо име е нейната сестра ... мога да го докажа ... там където е необходимо ...

Така, че сами можете да съдите за всичко останало ...

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 11:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Сама виждате на какво са способни тия две жени ,особено едната от тях!
Те мислят само за пари

Вие как разбрахте за тази жена?

ЗА КОЯ ОТ ВСИЧКИТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ВЗЕХ ДА ГИ БЪРКАМ ... ТО МНОГО ИЗМЕТ, МНОГО НЕЩО ЗНАЧИ ... Rolling Eyes Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 11:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За абсолютно всичките...само за пари мислят и как да тровят хората с простащината си!

Но тази Катероника ... тя просто бие по точки.НЕ САМО ЗЛА ,тя е отврат...пумия тече от устата и вместо думи...И тя мисли за пари ... и на никoй не му пука за хората и за това какво им причиняват!
Didi

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 06, 2007 1:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Първо се извинявам,че ще подновя темата,но имам да коментирам някои неща!
Такаа ,има един сайт ,в които хората споделят своята лична история.Съвсем случайно попаднах на темата "Откриха,че съм екстрасенс!Объркана съм" ...Прочетох я аз тази темичка и бях сигурна,кой е нейния откривател...Написах аз един "хубав " коментар по темата ...даже им цитирах имената на учителката и откривателката Smile...И какво разбирам аз?Момичето му напълнили главата с глупости ... същите тези шашманки.Същата история ,като моята!Имам си аз двама достоверни източници дето ми казват всичко.Та новата жертва ,праща коментара ми на ученичката Smile ... и ученичката побеснява (хаааа) ... Нарича ме "неблагодарница" ,как съм могла да говоря такива глупости и гнусотии за нея Smile)) ?Е а де ....
Малко по-късно получавам включване от "учителката" ...
"Би ли ми обяснила какъв е тоя коментар?Искаш ли да ти помогна?Ако обичаш да не се изразяваш повече за мен така,защото не мисля че го заслужавам?"
Пуснах я по пързалката Smile
Тя ли не заслужавала...напротив ,напротив!
Ех какво случайно стечение на обстоятелствата.Съвсем по интуиция ,написах коментара ... а то момичето сляпо като мене.Не ми вярва Sad жалко.Напомня ми на самата мене,като ми говориха "Недей бе Диди" ,ама аз неее ...твърда глава!
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 06, 2007 2:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Хххххеееййййййй ... ако знаете какви смешки намерих в нета за нашия "впиянчен герой" как е правил неистови опити да си популяризира сайта и скапания вестник, който вече не излиза на пазара, ще си паднете от смях... Изпаднал е чак до там, че се е трапосал във форумите на BG-mamma.com за да върти далавери и там с майчетата и дечицата им, като им е говорил за индиговите деца и кристалните.
А тези теми ги открадна от мен и от мен научи за тези деца, измамника му с измамник!!!
Тя Катероника го е насочила към този форум, защото не излизаше от него, когато беше бременна с близначетата си ... за малко да умре тогава. Та вижте как са го подредили там мамчетата .... Laughing Докъде може да стигне човек в алчността си, пиянлъка си и низостта си?! А ... и в отмъстителността си ... Sad Rolling Eyes Бог да пази от такива грозни пороци ... ужас.

Ще добявя само, че никога не е късно човек да стане за резил. Особено ако пиенето му е слабост. Независимо дали е мъж или жена. Едва ли има по-красноречив пример от тия двамата. Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 10, 2007 9:16 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
...Ех какво случайно стечение на обстоятелствата.Съвсем по интуиция ,написах коментара ... а то момичето сляпо като мене.Не ми вярва Sad жалко.Напомня ми на самата мене,като ми говориха "Недей бе Диди" ,ама аз неее ...твърда глава!

Няма какво да се чудиш и съпротивляваш на "силата на шамаската мисъл и магия". Нови кадри е имало и ще има, но вече виждаш колко е тъжно, когато го гледаш от другата страна. Sad

Няма значение, гледай по-ведро и делово - все пак трябва да се "продават повече хора" (нали такъв беше лафът), а кой ще се хване там, където вече са го лъгали - трябват нови лица за стръв. Razz

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 10, 2007 9:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Първо се извинявам,че ще подновя темата,но имам да коментирам някои неща!
Такаа ,има един сайт ,в които хората споделят своята лична история.Съвсем случайно попаднах на темата "Откриха,че съм екстрасенс!Объркана съм" ...Прочетох я аз тази темичка и бях сигурна,кой е нейния откривател...Написах аз един "хубав " коментар по темата ...даже им цитирах имената на учителката и откривателката Smile...И какво разбирам аз?Момичето му напълнили главата с глупости ... същите тези шашманки.Същата история ,като моята!Имам си аз двама достоверни източници дето ми казват всичко.Та новата жертва ,праща коментара ми на ученичката Smile ... и ученичката побеснява (хаааа) ... Нарича ме "неблагодарница" ,как съм могла да говоря такива глупости и гнусотии за нея Smile)) ?Е а де ....
Малко по-късно получавам включване от "учителката" ...
"Би ли ми обяснила какъв е тоя коментар?Искаш ли да ти помогна?Ако обичаш да не се изразяваш повече за мен така,защото не мисля че го заслужавам?"
Пуснах я по пързалката Smile
Тя ли не заслужавала...напротив ,напротив!
Ех какво случайно стечение на обстоятелствата.Съвсем по интуиция ,написах коментара ... а то момичето сляпо като мене.Не ми вярва Sad жалко.Напомня ми на самата мене,като ми говориха "Недей бе Диди" ,ама аз неее ...твърда глава!

Открих го туй чудо, и аз също дадох малко коментарче, но ... странно защо то не излезе след като го изпратих???!!! Sad

Пък може и да се появи, кой го знае ... мъхъм ... Razz

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 04, 2007 12:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Razz Прочетох случайно в един сайт,където беше представен един мнооого можещ и квалифициран Маг,когото някои тук познават вероятно.че се е обучавал при този Маг,при онзи рейки-master и при Шамана на България - познайте коя? Една от учителките на Диди,/с име на благородна птица/.В резултат на което е придобил знания по древни шамански практики или нещо такова. Shocked

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта