НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:34 am Вижте мненията без отговор
БОЛНИТЕ ЛЕКУВАТ И ПОМАГАТ ... на болните!!! УЖАС!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:

може да е от радост, кой знае Laughing последно съм плаках заради банана в офиса, че го видях да плаче,стана ми мъчно и написах няколко реда , а после заплаках

Какъв банан сега пък?!

Дай инфо някакво си там ... гладна съм, отивам да ямммм ...

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Май става дуна за банан-дърво,а не откъснат плод,но може и плод да е.Във всеки случай е интерсно!
Хайде,АSD,разкажете!Хааааайде!Хаааайде!Хааайде!

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes И на мен ми стана интересно за плачещия банан.Обичам банани за десерт но зимно време,сега не им е сезона при налицието на толкова нашенски плодове.Имаше една песен"Ох,банана,ах,банана..." Laughing Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
ASD написа:
последно плаках заради банана в офиса, че го видях да плаче,стана ми мъчно и написах няколко реда , а после заплаках

А-а-а!Това е много интересно1Ражкажете,моля!

Това ако го кажа на някой друг човек, не на вас тук, ще ме прати на психиатър Very Happy . Само като му кажа, е влизам сутрин и поздравявам цветята и можете да си представите как трябва да го свестявам.Ами историята е, че една колежка го остави аз да се грижа за него и за 4г той порасна доста. Винаги има около 10 листа, което е много добре за един банан. Виждала съм и преди капки сок да отделя и все се шегувах - нашият банан плаче. Но един ден се загледах в него и усетих, че наистина са повечко. Стана ми мъчно и си поплаках с него. Написах нещо което започваше с едно самотно дърво в стаята ми плаче...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy да kati зависи от къде го погледнеш, но става въпрос за дърво, а сега се сещам как ме подхлъзна Audan с въпроса си Laughing
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Май става дуна за банан-дърво,а не откъснат плод,но може и плод да е.Във всеки случай е интерсно!
Хайде,АSD,разкажете!Хааааайде!Хаааайде!Хааайде!
Very Happy дърво е, другото са фантазии
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile По някое време се сетих,че е дърво,те плачат понякога.И никакви фантазии,все за едно и също говорим,дърветата раждат плодове.От вашия берете ли? Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не kati все още няма плодове, трябва да стане високо дърво за да има плодове, а той е малко над един метър може би
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Значи е младо.А и в непривични условия по-трудно да се очаква плододаване от тропически дървета.Поне ви краси офиса и вдъхновява за поетични изяви. Smile Smile Smile
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Виждала съм и преди капки сок да отделя и все се шегувах - нашият банан плаче. Но един ден се загледах в него и усетих, че наистина са повечко. Стана ми мъчно и си поплаках с него. Написах нещо което започваше с едно самотно дърво в стаята ми плаче...

Мда...поетична душа.Аз,пък,само бих го полял и погалил и смятам,че няма да плаче вечSmile

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурна съм, че дърветата имат някаква душа, те усещат и могат и да предават според мен.Случвало ми се е, когато ми е много тежко, да изпитам желание да погаля, или да се облегна, или поне да докосна някое дърво и съм го правила.Усещането при различните дървета е различно.Някои са сурови и горделиви, други са нежни и закачливи, има и спокойни и т.н. - някак си така го усещам като ги докосвам.Сигурно звуча странно, но вечер късно, като извеждам кучето ми, има една група от 4 дървета в квартала, растящи на квадрат, със сплетени горе клони, наклонени леко едно към друго - сякаш си говорят, та тях винаги ги поздравявам с докосване като стари приятели и те сякаш ми отвръщат - към мен се предава невероятно спокойствие и сякаш се отичат натрупаните през деня глупости.Веднъж ме видя един от охраната срещу нас и сигурно реши, че съм пияна и се подпирам да не падна. Very Happy
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има цяла теория за въздействието на различните видове дървета върху човек.Някои отдават енергия,други отнемат такава.И могат да въздействат положително върху човека - в зависимост от проблемите и състоянието му - при определени такива е удачно да се зареди с енергия,при други - да се разтовари от такава.Ако намеря някъде по-подробна и точна информация ще я пусна тук,ако някой друг не свърши тази работа преди мен.Подходящо е за р-л "Публикации".А по принцип растенията също имат душа.
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Ами знаеш как е с личните възприятия, Кати ... Sad

Всеки гледа и изхожда единствено и само от собствения си "ъгъл", иначееее ... а бе просто няма такова животно ... Cool Laughing

Smile Някои са възпрепятствани в общуването и по обективни причини - отдалеченост и липса на време,а не от нежелание.Поне за една от по-отдавнашните потребителки,дето напоследък рядко се весва тук, съм сигурна,че е така.И понякога се притеснява да се изказва по някои теми.С всеки може да се случи в определен момент. Smile
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм го чела това за дърветата и ще ми е интересно - най-малко ще сравня със собствените си наблюдения и усещания.То като гледам тука аз съм май най-малко четящата - карам я повече по собствени изводи и впечатления.Не знам защо, но като почна да чета нещо от т.н. "духовна литература" непрекъснато имам усещането, че ме боядисват с голямата баданарка. Very Happy
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile То това не беше от духовната литература,а по разни вестници и списания.И съм го мяркала много отдавна,мъчех се да го запомня,ама е трудно - изредени са няколко видове дървета по нашенските ширини - и горски и "градски". Smile
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта