НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:40 am Вижте мненията без отговор
БОЛНИТЕ ЛЕКУВАТ И ПОМАГАТ ... на болните!!! УЖАС!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 11:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:

Маг Селена това почти го осъзнах преди месец, малко преди да науча за Вас и за форума. Нещо ме стресна и си казах..... ама това не е твоя урок, защо се бъркаш. Разбирам че при мен малко изкривено идва понятието любов. Като обичам накого /близък, роднина, приятел/ искам да е добре, да живее добре, да се чувства добре и започвам едни дебати по темата - защо така си решил/ла да живееш, не мислиш ли, че моят вариант е по- приемлив и т.н. Давам книги, доводи, лекари какво ли не, само и само мойто да стане. Е ... и от среща чувам, че има желание за промяна, но после се запитах - да ,но кой желае повече тази промяна. Ами след като си отговорих, се успокоих и замислих върху това, което правя. Тогава се зарових в нета и попаднах на Вас.

Това вече е правилния подход!

Всъщност ... аз от около две години време стигнах до тоталното заключение, че аз не мога да променя никого по никакъв начин, щото това просто си е личен приоритет на дадения индивид или по-скоро може би на дадената личност, ако тя се е запазила като такава в индивида ... то и индивиди вече не останаха, ама ... нейсе ...!

Единственото нещо, което мога да направя за някого, е да кажа какво "виждам" относно интересите му и следователно какво би могло да се направи в това отношение!

Оттам нататък, ако са ме чули точно и правилно, нуждаещите се от помощ сами решават какво да правят ...

Обикновено правят това, което не бива да се прави ... Rolling Eyes

Отиват при някоя като тази "маг-медиумка", която не е оправила поне до някъде собствения си живот, но им обещава, че ще оправи техния ... "издира" им и последните пари /впрочем те си го заслужават???/ и им обърква още повече, и тотално, живота ... точно така ,както са си го "изпросили" от съдбата в този живот ... ми - това е, значи! Sad Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 11:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Трудно се обяснява виждането..... То не е непрекъснато, ами в определен момент когато мисълта е заета с нещо свързано. Идва като спомен ....от само-себе си, като нещо което си сънувал, забравил и сега идва на помощ. Не може да кажа - искам да видя какво ще стане с еди кой си и хоп получава се.

"ВИЖДАНЕТО" просто не може да се обясни ... както виждаш!!!

Така, както не може да се обясни и същността, и присъствието на Бога ...

ТО просто Е ... Smile

Но ... в него определено няма никакви халюцинаторни изстъпления, придружени със силни еофористични изблици и небивали фантазии ...

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 11:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

При мен процеса е бавен, беше ми необходима година. Миналото лято бях много загрижена за моя близка, която за съжаление стана алкохолик. Проумях, че това е заболяване в по-голямата си част на умните хора, които в същото време са недостатъчно силни. Тя постъпи в клиника за лечение на епилепсия. Отидох да се срещна с лекуващата лекарка. Тогава все още исках да оправя и подредя света Very Happy Проведохме откровен разговор в който и двете с изумление научихме неща за които не бяхме предполагали.Накрая тя ми каза - не сте хлапе, гледайте собствения си живот, тя така иска да живее, оставете я. Тръгнах си втресена и потресена, но разбрала, че трябва да променя нещо.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз си мълча за това което виждам, когато разговарям с някого и сякаш ми хрумва от някъде това нещо. Но мълча по две причини - не знам дали този човек трябва да го разбере и от друга страна не искам мое вмешателство вече в нечия съдба. Споделям го обикновено с майка ми, а тя приема нормално нещата, които и разказвам.Веднъж попита - добре от къде знаеш. Ами и аз не знам. Много бих искала да се срещна с Вас Маг Селена и просто да си поговорим, но това ще бъде възможно края на август - септември. За сега съм щастлива, че мога да участвам във този форум, да чета и пиша. Тук има хора които се опитват като мен да разберат неразбираемото.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За срещата- добре, няма проблем!

Но ... колкото хора са ме срещнали лично, са излезли от живота ми окончателно ... нямам предвид хората от семейството ми, те са по-друга приказка! Laughing

Аудан и Кати, както и Пенка, са малкото хора, които след нашата среща успяха да ни останат приятели ... Rolling Eyes

Дано и за в бъдеще да не късаме връзката си ... макар и във виртуалния свят ... имам предвид форума ... не заради самия форум ... той ще си намери други потребители ...

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това, последното което написахте, Маг Селена, направо ме втрещи!Не мога да си обясня подобна зависимост - та Вие с Маг Живин сте супер интелигентни и интересни хора, от Вас може да се научи много повече, отколкото от книгите, а и общуването е на такова ниво, каквото човек много рядко може да намери.Не мога да си обясня защо след като някой се запознае лично с Вас, да се оттегля?!За мен този форум е истинско удоволствие, защото това е единственото място, където мога да комуникирам с хора за нещата, които са наистина важни в живота, а не - за делнични и прагматични работи.Е, и с Илия често разговаряме по тези въпроси, обменяме си мнения и впечатления, но извън този кръг и него - с никой друг не мога да разговарям за това.Опитвала съм - и започват да ме гледат като извънземно.Вече и не опитвам.
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Права е Пенка,а и общуването с вас е истинско удоволтвие,макар,че сме се виждали за малко. Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За мен това не стои на дневен ред, да се срещем и чао на Вас и на форума. Аз съм щастлива, че тук никой не се подиграва на никого или както каза penka не ме смята за извънземно. Аз също не говоря с много хора за това което виждам и усещам. Мисля, че е важно за какво ще дойде един човек за среща при Вас. Моята не е свързана с желания, по скоро с разяснения. Много прочетох тук до сега. Огромна част въобще не е влязло в главата ми. Друга витае някъде Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Не мога да си обясня защо след като някой се запознае лично с Вас, да се оттегля?!

Много просто е, Пенка ...

Първо ... той се чувства различен от нас, второ - не се чувства на мястото си.

Трето ... иска да живее по начина, по който е живял до сега и не иска да си прави усилията да се променя.

Четвърто - възприема ни като един високомерни и горделиви хора, които много се изхвърлят, пето - завист, злоба и тн., и т.н. други подобни най-обикновени "човешки вълнения" ... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
За мен това не стои на дневен ред, да се срещем и чао на Вас и на форума. Аз съм щастлива, че тук никой не се подиграва на никого или както каза penka не ме смята за извънземно. Аз също не говоря с много хора за това което виждам и усещам. Мисля, че е важно за какво ще дойде един човек за среща при Вас. Моята не е свързана с желания, по скоро с разяснения. Много прочетох тук до сега. Огромна част въобще не е влязло в главата ми. Друга витае някъде Smile

Добреее, дееее ... ама после да не плачеш?! Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Високомерни и горделиви? Вие? На живо? Хе-хе.Тия хора нещо не са в час.Не искам да обидя никого от приходящите,ама са в грешка.Е то в живота е така,някои си импонират,други не,важи за всякакъв вид познанства и хора.Какво да се прави. Smile Smile Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
penka написа:
Не мога да си обясня защо след като някой се запознае лично с Вас, да се оттегля?!

Много просто е, Пенка ...

Първо ... той се чувства различен от нас, второ - не се чувства на мястото си.

Четвърто - възприема ни като един високомерни и горделиви хора, които много се изхвърлят, пето - завист, злоба и тн., и т.н. други подобни най-обикновени "човешки вълнения" ...

Туй чевъртото е,че доста хора имат различно чувство за хумор и понеже са в стрес,приемат хуморът,който не разбират като агресия,подигравка.А това,пък,е следствие от първото.

Аз смятам,че с Маговете сме различни,но ако се уважаваме,това не ми пречи,а само помага.Нима е лошо?Или нима губя?Не!Ама който го е разбрал,не бяга-те т'ва е!

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
ASD написа:

Добреее, дееее ... ама после да не плачеш?! Razz Laughing

може да е от радост, кой знае Laughing последно съм плаках заради банана в офиса, че го видях да плаче,стана ми мъчно и написах няколко реда , а после заплаках
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами знаеш как е с личните възприятия, Кати ... Sad

Всеки гледа и изхожда единствено и само от собствения си "ъгъл", иначееее ... а бе просто няма такова животно ... Cool Laughing

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
последно плаках заради банана в офиса, че го видях да плаче,стана ми мъчно и написах няколко реда , а после заплаках

А-а-а!Това е много интересно1Ражкажете,моля!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта