НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:40 am Вижте мненията без отговор
ЧЕСТИТ ПЕТРОВДЕН
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Бозата да не е била домашно производство,че той купешката не я одобрява заради подсладителите и Е-тата? Няма да се учудя,ако е пуснал рецептите в действие. Laughing Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Знам, че беше от магазина и в нея нямаше аспартам - със сигурност!

Остави другото, ами беше много вкусна и от нея изобщо нямах киселини! Страхотна боза ... утре ще му идем пак на гости! Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Усещах аз как ви приобщава и зарибява той...някой току виж е забравил за чая и кафето. Laughing Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 02, 2007 11:57 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Именно!Не си ли чувала за диня, инжектирана мастика и бухната в хладилника? А аз предпочитам "класическаста" комбинацията:диня+сирене+хляб.

Не, сега за пръв път чувам от теб. Но съм чувала от много отдавна, че дините ги инжектират с нещо друго (сещай се какво) за да зреят по-бързо. Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Пее ли?! Sad
Че тя не може да пее, Кати ... тя просто "руца" и от време на време се опитва да вие като всички останали фолк певачки ... това със сигурност не е изкуство, а жалък опит за слава и богатство!
Май пак се блъснахме в нечия алчност, а?! Sad

Кати също така си е татуирала и Исус Христос на рамото, за да подчертае колко е вярваща. Лично аз не мога да възприема по такъв начин човек да демонстрира, че е вярващ, но щом на нея й харесва това...
На сцената често съм я виждала разголена, песните са й доста простовати и елементарни като текстове, но се надявам да е добра майка и бащата на детето й да е сериозен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 02, 2007 12:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Нейното разголване е нищо в сравнение с това на част от другите и колежки.Според едни психолози.някои го правели,защото не искали да си "разголват" душата и тази "дискретност" я компенсирали с телесно разголване.А истината е,че голямата конкуренция помежду им ги кара да измислят какво ли не за да привлекат повече внимание и избият класациите,особено тези с ограничени гласови възможности и певчески умения.Иначе има и талантливи между тях.Ама "адашката" не влиза в тази група. Mad Laughing Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 02, 2007 4:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това, което е талантливо няма нужда от щурата надпревара в доказването си, че е такова.

Фолка е най-упадъчната музика, както и песните от този жанр! И поради тази именно причина тя е най-популярна и най-достъпна, защото тя не изисква никаква концентрация на внимание, никакъв себеконтрол на сетивата, никакво правилно мислене и разбиране ...

... тя предразполага към бурни емоции и некотролеруеми чувства, сърцераздирателни и еофурични изтъпления, които са характерни единстевно за невежата тълпа, която пък от своя страна "консумира" и приема, защото не притежава необходимата интелигентност, за да я отхвърли!

Така, че който се занимава с подобен род "певачество" не притежава нито грам талант! Напротив ...

Аз съм се занимавала няколко години със солфеш, пеене и музика при Вяра Самоковлиева /след като Маргрет Николова ме чу как пея, незабавно ме изпрати при нея за обучение/, така, че поназнайвам и нещичко в това направление, и с чиста съвест, и на висок глас бих заявила, че всяка една фолк певица, поне тук в България, пее изключително фалшиво, поради което и не мога да ги слушам изобщо подобен род "певачки"... Sad

Това изобщо не може да се нарече изкуство, по-скоро то е пълно олицетворение на тотален културен упадък, който подхранва изцяло невежеството, в което тънат повечето хора ... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта