НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:32 am Вижте мненията без отговор
ДА СЕ ПОХВАЛЯ! ИМАМ СИ ОЩЕ ЕДИН ИМИТАТОР!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 21, 2007 8:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А-а-а-а, добре! Щом е с пудра може. Другото е насилие и не е одобрително. Няма да се мутризираме точно накрая на Дунава, я Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Май 21, 2007 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad Не писа ли за онези имитаторите,че нещо са "гризнали дръвцето",ама във Варна,не покрай Дунав,а може и там да се подвижават,сигурно са на всеки километър.За некачествено свършена работа/от тях/.Става страшно,да не обърка някой имитаторите с оригинала.Това е сериозно,тези хора може да докарат още неприятности,не ви стигат досегашните с "колегите".
Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мааа ... Кати! Ти пък ... гризнали дръвцето ...

Ми те веднага "трансмутират" в нещо друго или други "видове" - от Евелина Лютова на маг Евина - давам само простичък пример, нищо лично!

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 8:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Маг Живин спомена нещо за варненските си превлъплъщения,дето "яли хурки","заради яки пачки", пък и ги прибирали по за малко и после ги пускали,ама те трансмутират непрекъснато.
Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 8:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма оттърване ... така например нашата стара потребителка,онази наританата както си заслужава от форума ... "Катето" деее ... навсякъде е пуснала слуха, че вече 6-ти месец съм болна от рак?!

Взех, че провокирах двама журналисти и те си признаха, че тя ме разнася като "куцо пиле домат", ама ... кой каквото разнася, то застига него!

С тия високи стойности в хормоналните й отклонения, които има и ... особено ТЕСТОСТЕРОНА й пък ... не я очаква нищо друго освен това, от което казва, че съм болна аз ... жална работа ...

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 8:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Наистина жална работа.Когато накой пуска слух би трябвало да е наясно,че рано или късно истината лъсва.Или тайно се е надявала нещо да стане...А по този начин си го навлича на себе си
Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Веднага след като я наритах оттук тя започна да плещи какви ли не простотии и измислици, включително и тази безумица!

Хлъзнах единия от журналистите, че е говорила на някои места точно за това нещо и после още други двама журналисти ми потвърдиха, че е така ... пък и има хора, които ми се обаждат по телефона, най-обикновени "нейни" клиенти ли, пациенти ли да ги нарека, щото те не са нито едното, нито другото - ми се обаждат по телефона и ми казват всичко!

Отгоре на това знаеш ли, че лично съм я предупредила, че каквото и да говорят за мен такива като нея, просто го научавам от хората незабавно, и то хора, които изобщо и не познавам ... просто ми го казват ...

Ама няма значение - нали знаеш, вола рие, на гърба му пада!!! Така да е.

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 10:38 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Трудно и нескромно е да подновявам тази тема, но все пак ще опитам, доколкото днес ми звъни една жена, как съм й продал по телефона огърлица за 33лв с куриер, карал съм я да пръска със светена вода и да сади дърво в краката на мъртвец. Не е трудно за повечето редовни ползватели на този сайт да схванат тънката червена нишка отвеждаща до...

Това какво правят някои обезумели от алчност (а и по принцип) търговци не е моя работа, но всеки да си работи на негова съвест и от негово име, защото другото е наказуемо отвсякъде. И става някакси моя работа, а всички знаете какво работя.

Все едно някой да звънне на penka, дето си няма имитатори и да й каже - свързах се преди време с вас по телефона, вие ми взехте пари и ме посъветвахте да си купя китайска имитация на камера за пред вратата, доставихте ми я с куриер, а днес ме обраха. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин, я ги сложете на място тези ваши имитатори така както вие си знаете! Няма нужда да ви казвам как, нали?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Според мен подобни неща могат да струват много скъпо на някои хора!!! ... като тръгнете по тънката червената нишка ще стигнете до тях, както е казал и маг Живин.

Едно, че този, който върши всичките тези злодеяния, ще си плати според правилата на всички кармични закони, друго - може да си плати и според законовите разпоредби за измама и мошеничество, както и употребата на дадено ИЗВЕСТНО ИМЕ или пък ...ИМЕНА, и то доста на брой ... все известни ...

Ами кои са те ли?! Не е трудно да ги откриете ... като тръгнете по тънката червената нишка на "Ариадна" и ще стигнете до ... един известен нам сайт ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Razz

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Юни 23, 2007 12:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:10 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

КОЛКО УДОБНО Е САМО ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ИМЕНАТА НА МАРИЯ ТРЕБЕН, ЛИНДА ГУДМАН, ВЕРА КОЧОВСКА, ВАНГА И т.н. от някои въпросни хора, които нямат нищо общо с това!!!

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин, примерът е напълно уместен и за съжаление е част и от нашата работа. Crying or Very sad Точно по куриер - не, защото трябва да се монтира и настрои, но сме имали случаи, в които ни се обаждат ядосани клиенти и казват: "Вашата фирма дойде и ни сложи това и това, а то - не работи!" После се оказва, че са някакви момчета, единия от които наш бивш служител /уволнен поради некадърност/ и те се представят от наше име и ходят по обекти, а хората /нали все искат да им е по-евтино/ нито са сключили договор, нито са взели фактура, просто на една гола дума, че те са от фирма .../следва името на нашата фирма/.Едните са мошеници, а другите са глупаци - какво да ги правиш. Crying or Very sad То все едно да отида на Илиянци и да си купя часовник Пиер Карден, а после да се обаждам в неговата фирма и да се карам защо се е олющил на втората седмица.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е, Пенка, и всички знаем, че само на хубавата овца се слага звънец, лошото е /поне в нашия бранш/, че в един момент може не само да тръгне слуха, че сме мошеници ами и нещо повече от това ...

Преди 9 години преследвахме една ПЛОВДИВЧАНКА из Варна, която изписваше без да му мислеше КСАНАКС на "пациентите си" направо от мое име!!! /разполагам с доказателства за това, както и със собствения й почерк на "рецептата", която е изписала/ ... разполагам и с видео материали как се афишираше под името ми СЕЛЕНА из варненските кабеларки!!! Разполагам и със записи по време на "сеансите й" как прави абсолютно същото, за което ви говоря ...

... ми то детективи бол, плащаш си и те ти вършат работа, няма никакъв проблем! И ти я вършат съвсем професионално и в рамките на закона!!! Т.е. с разрешителна заповед за горепосоченото, за да се счита за валидно доказателство ...!!!

Та ... едва след като заведохме дело срещу въпросната "другарка" се стигна до там, че тя скорострелно духна за Германия и до ден-днешен не се е появявала никъде из България!

То беше голям кодош когато я чакахме на пусия в една пазарджишка кабеларка, за да я сгащим точно на местопрестъплението ... беше голямо бягане и преследване с коли, щото тя познаваше колата ни и проявила бдителност, та се поразходила около ТВ центъра и като видяла колата духнала със все сила, ама ... те детективите не спят ... та беж след нея ... ама екшън голям ви казвам ... едва спряхме медиите да не разгласяват нещата такива каквито са, щото имаше и снимкови материали по време на преследването из пазарджишките сокаци ...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 23, 2007 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изпълнявам:копи-пейст от другата тема:

Rolling Eyes На времето един много известен тв.водещ се беше обадил по телефона в печатницата на мъжа ми да говори с него,че "аз такова интервю никога не съм давал за Вашия вестник и въобще никъде".А въпросният вестник просто се печташе там.Отговорът беше "ние печтаме,не списваме,аз дори не съм чел какво пише вътре,дават ни материал за печатане и толкова,разберете се с издателите,редактора или журналистите,ние сме просто изпълнители"."Но в него са дадени само Вашата фирма и координати,други няма,затова на Вас се обаждам".Съчинителите на клюкините дори не са се легитимирали в собственото си издание,не застават зад това,което са написали,може би за да затруднят търсенето на съдебна отговорност,нали един друг популярен тв.водещ поде публична кампания да ги съди.А въпросните издатели действаха и чрез посредници при възлагане на печатането,та се чувстваха неуловими като Левски,ама в техните среди не е толкова трудно да се узнае кой - кой е и какви ги сътворява. Laughing Laughing Laughing
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта